VG HELG – TIL SENGS MED…

Hurra for lørdag – en skikkelig deilig en, skal jeg fortelle dere.

Dette er faktisk den første lørdagen jeg har fri siden jeg åpnet butikken i oktober, sett bort ifra helgen vår i Praha. Det er likevel noe annet og litt ekstra deilig når man er hjemme, og det å kunne sove helt til jeg våknet av meg selv, og ha god tid til å nyte en kopp kaffe og avisen på sengen, gjorde skikkelig godt. Ekstra godt er det når jeg vet at flinke Lisa styrer skuten i Thorvald Meyers Gate, og at sjappa blir tatt skikkelig hånd om selv om jeg ikke er der.

VG HELG - TIL SENGS MED...

VG HELG - TIL SENGS MED...

VG HELG - TIL SENGS MED...

Apropos avisen… Husker dere at jeg for et par uker siden, fortalte at jeg hadde hatt VG på besøk? Til sengs med-reportasjen er nå på trykk, og dere finner den i dagens avis.

Klokken er allerede tre på ettermiddagen, men Dennis og jeg ble ikke ferdig med frokosten før nå. Her snakker vi en skikkelig lazy lørdag med andre ord, og vi tar livet helt med ro. På TV’n snurrer fotballkamp til Dennis’ store glede, og for min del er det blogg som gjelder, før jeg skal gå løs på tidenes ryddeprosjekt. Det ser ikke ut her i heimen (som vanlig), og jeg skal bruke denne ettermiddagen både godt og effektivt.

VG HELG - TIL SENGS MED...

VG HELG - TIL SENGS MED...

VG HELG - TIL SENGS MED...

VG HELG - TIL SENGS MED...

VG HELG - TIL SENGS MED...

VG HELG - TIL SENGS MED...

Måtte dere få en nydelig dag, fininger ♥ Sees senere!

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

11 kommentarer til VG HELG – TIL SENGS MED…

 1. Så deilig med en rolig lørdag. Er faktisk min første lørdagsfri på lenge også, fy søren det smaker godt.

  Kos deg med rydding. Her skal jeg snart kose meg med fotball også, i likhet med Dennis.

  Stor klem

 2. Så deilig med slike lørdager.

  Selv sitter jeg på løkka med en kald Hollows & fentimans mens jeg og mannen spiller scrabble på en pub 😁 Varmer opp til fotballkamp som for vår del starter 18.30

  Ha en strålende fin helg 😘

 3. God lørdag kveld, det må være herlig og godt være med fri på en lørdag 🙂

  Jeg måtte ut å kjøpe VG i dag etter , at du la ut dette innlegget.

  Måtte jo få med meg å se hva det handlet om 🙂 Hehe

  Flott å lese og morsomt med det du nevner om måten frieriet skjedde på hehe 🙂

  Håper dere får startet planleggingen snart, blir jo litt spent på hva dere har av planer når det gjelder bryllupet vettu :p hehe

  😂❤😊

 4. Hei, Kristin! Jeg digger det du står for og at du virkelig står opp for det normale. Jeg så denne youtube-videoen og tenkte på deg med en gang: https://www.youtube.com/watch?v=fgZoDI2uyHI. Spol frem til 6:10, så snakker hun om sin erfaring med fillers. Synes det var veldig overraskende, men samtidig ikke det likevel? Urovekkende er det i alle fall. Håper du har hatt en fin lørdag 🙂

 5. Hei, jeg er slett ikke enig med deg i alt, som det at du ser på immigrasjonen litt for ensidig dessverre…

  Men, det du skriver om plastiske operasjoner er enormt viktig. Stakkars de unge som vokser opp i dag som tror dette er helt normalt! At bare de blir gamle nok og får penger nok – skal fikse seg etter malen som er i dag.. De skjønne naturlige jentene vil bli det som egentlig er veldig lite fint. Store falske pupper, stor falsk rumpe, små kjedelige neser og ellers alt det som er veldig stygt: Løshår, løsvipper, stor trutmunn og brunkrem og sminke i overdoser. Uff, det er ille at de tror de blir finere av dette, mens de i virkeligheten blir utrolig fake og uten egen trekk som viser egen personlighet. Dette må vi bort fra! Selv synes jeg det naturlige er 100 ganger finere enn det fake og forferdelige stygge idealet mange ønsker.

  Så stå på videre for denne saken!

  Klem

 6. Så deilig at du faktisk får en avslappende og rolig lørdag, du også! Dette er noe alle fortjener en gang i blant og jeg håper du virkelig fikk nyte dagen❤

Skriv en kommentar

Blogglistenhits