TIME FOR TIME

En riktig god onsdag, fininger ♥

Dagen i går var både hektisk og spennende, og alle gjøremål ble dokumentert i form av bilder. Dere digger time-for-time-innleggene, så derfor kliner vi til med en ny runde. Her har dere altså gårsdagen, time for time.

KLOKKEN 07.30

Jeg sitter klar ved kjøkkenbordet, og går løs på dagens første blogginnlegg. Solen er på vei opp, og jeg har en følelse av at det kommer til å bli en skikkelig fin dag. Kaffen har kommet i koppen, og jeg hygger med radioen i bakgrunnen.

TIME FOR TIME

KLOKKEN 09.30

Plutselig befinner jeg meg på Color Line terminalen sammen med produsenten for Skattejakten, og her står vi for å ta imot seilbåten vår. Dette er en stor dag, og vi venter i spenning i minusgrader på at båten vår skal rulle ut av Color Line. Vi hopper av lykke og begeistring når vi omsider får øye på den, og jeg innser at dette faktisk er virkelig og noe som skal skje om kort tid. Hjelp!

TIME FOR TIME

TIME FOR TIME

TIME FOR TIME

KLOKKEN 13.00

Dennis og jeg har kommet oss til The Thief på Tjuvholmen, hvor vi skal intervjue en herlig musikkduo fra USA. Vi prater i vei og koser oss glugg, og gleder oss til å høre mer fra disse to. Dennis skal på intimkonsert med dem i kveld, men jeg må opp i Nydalen for en innspilling, og går dessverre glipp av denne konserten. Dere kan forresten høre en herlig smakebit på Dennis sin Snapchat (Dennispoppe6).

TIME FOR TIME

TIME FOR TIME

TIME FOR TIME

KLOKKEN 15.00

Jeg er på plass i TV2 sitt studio i Nydalen, for en artig innspilling til et nytt underholdningsprogram på TV2. Norges Beste, heter det, med Øyvind Mund som programleder. Her skal Petter, Stian og jeg være en slags representat fra Paradise Hotel, sånn siden vi har klart oss bra etter deltagelse (HA HA HA). På bakrommet møter vi mange legender som bl.a Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie, Thomas og Harald, Jon Almaas, og Anne-Kat, og jeg må innrømme at jeg ble ganske så startstruck da jeg plutselig stod og håndhilste på Bjørn Dæhlie. Altså, han var min store helt da jeg var liten, haha.

TIME FOR TIME

TIME FOR TIME

TIME FOR TIME

TIME FOR TIME

Jeg var hjemme rundt ni, og da ble jeg liggende på sofaen resten av kvelden. Litt av en valentinsdag, eller hva? Haha! Det ble til og med litt livesending på Facebook, så skrik ut om dette frister til gjentagelse, oki?

Nå må jeg løpe – butikken venter på meg, og i dag holder jeg åpent til klokken 17.00 ♥

Nyt dagen, fininger!

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

21 kommentarer til TIME FOR TIME

 1. Høres ut som en spennende og innholdsrik dag. Gleder meg stort til både intervju av musikkduoen, Norges Beste og Skattejakten!
  JA til flere direktesendinger – så gøy 😀
  Nå skal jeg vaske og rydde med musikk på full guffe før det blir en tur til frisøren og besøk i kveld. Ha en fin dag i sjappa! Stor klem ❤️

 2. Du MÅ ha flere live sendinger! Det var bare tilfeldig at jeg så det da du hadde det. Burde skrive det litt på forhånd på bloggen at eks. I kveld kl.xx.xx blir det livesending på fb. Er så herlig å lese bloggen din og i går på live, du er så ekte. Ikke noe jåleri. Digger det! ❤️ Jeg leser faktisk bare din blogg og det er en befrielse å lese noe som er ektefølt. Jeg er på alderen din, men likevel blir jeg påvirka av alle reklamene om å være perfekt. Ikke minst å lese statuser på fb om alles «perfekte» liv. Det er så kvalmt å lese siden jeg vet hvor mye problemer det er bak maaaange av de statusene. Elsker at du er deg selv 100% alltid! Aldri noe påtatt. Er digg! You SLAY!!!! 😉

  • Yay, jeg skal kjøre i gang flere slike, og helt enig i at jeg må melde fra på forhånd 😀 Det ble tatt litt på sparket i går – impulisviteten lenge leve, ikke sant? Haha. Takk for fine ord, og for en fantatsisk hyggelig kommentar – YOU MAKE ME HAPPY! Love love ❤️

 3. Ser ut som en spennende dag selv om kvelden kanskje ble litt ensom 😘

  Jeg disket opp med middag, lys og lagde så stemning i heimen til mannen kom hjem også kom han tomhendt. Haha ikke så mye som et lite kort engang 😂

  Trøster meg med at han iallefall fikk bittelitt dårlig samvittighet selv om valentine dagen egentlig bare er noe tull 😉

 4. Hei!
  Jeg blir 20 år om 9 korte dager og sliter med hvordan jeg skal feire.. jeg vil helst ikke ha en «fyllefest» hjemme hos meg, men gjerne gjøre noe morsommere. Jeg har ikke ett så veldig stort budsjett og heller ikke så god fantasi.. derfor kom jeg på deg! Du har jo tidenes fantasi, og det er ingen hemlighet at du setter i gang ganske syke fester! Jeg lurte derfor på om du kunne lage ett innlegg om hvordan man kan feire bursdagen sin på en morsom men økonomisk måte, eller bare svare på kommentaren med noen få tips 🙂

  Bloggen din er gull forresten! 🌸💗

 5. Du har litt å finne på i løpet av en dag! Innholdsrikt og spennende 🙂 Fikk ikke med meg livesendingen din i går, men jeg håper det blir gjentakelse!

  Stor klem

 6. God ettermiddag 😍❤

  Ser ut som du hadde en fin dag, men noe hektisk eller hva ? Hehe

  Elsker slike innlegg 🙂

  Ja til flere livesendinger , og da enten bare deg alene , eller sammen med deg og din samboer Dennis 🙂 hehe

  Ha en fin dag 😍❤

 7. Ser ut som om du har hatt en aldeles flott dag med mye spennende på agendaen😃 Jeg roper definitivt HØYT JA til flere livesendinger, dette må du bare fortsette med😃 Var jo så kjekt å se deg, og må innrømme at skuffelsen kom snikende når telefonen din bestemte seg for å ikke virke mer! Hehe, love❤️

 8. Så mye gøy du får gjøre om dagen! Kan tenke meg du har det ganske hektisk til tider, så vær snill å ta litt vare på deg selv oppi det hele også, Oki? <3 Synes du er helt rå som klarer å sjonglere alt du driver med for tiden – den skal du virkelig ha. Du er RÅ <3

 9. Kjære kjære kule deg!

  Jeg har (og vet jeg ikke er den eneste) et inderlig ønsle om at du skal komme med en liten barnekolleksjon. Hvor fantastisk hadde ikke det vært? Det er ikke alle barn som passer til pastell og blonder. Min datter hadde vært råkul med ditt fargerike, behagelige og veldig freshe tøy. Så jeg stemmer et høyt JA til styleconnection barnekolleksjon 😃😃

 10. SKRIK!!! det frister veldig til gjentagelse, det var utrolig gøy å «snakke» med deg! 😀 og takk for svar ang Skattejakten!:-D Ha en fin kveld!

 11. Jeg håper du synes at valentines dagen var bra til tross for at dagen var så hektisk og ikke fullt med så mye kjærlighet🙈 Time for time er alltid gøy da vi virkelig får være med på de travle, men spennende dagene dine❤

  Håper du hadde en fin dag i butikken og at du koste deg masse da du endelig fikk dra hjem å sette deg i sofakroken!

 12. Kjempemorro å følge med på hva du gjør om dagene, jeg drar mye inspirasjon og positivitet fra deg og de vakre bildene du tar 🙂 Du er en gledesspreder Kristin! Dagen min er aldri helt full før jeg har les innlegget/ innleggene du legger ut den dagen<3 Stå på Kristin, og kos deg med alle de hektiske dagene og Dennis + Fokus 🙂

Skriv en kommentar

Blogglistenhits