PÅ EN SKALA FRA 1 – 10

En rikitg god morgen, fininger – hurra for fredag ♥

I dag startet jeg dagen på vanlig vis, på en stol ved kjøkkenbordet med håret i en dult, kaffe i koppen, og en tur innom bildearkivet. Jeg er så lite flink til å flytte bilder og filer til en ekstern harddisk, men det betyr litt bilder på macen som enda ikke har sett dagens lys. Vi våknet i dag opp til snø og grått vær, og hva passer vel da bedre enn et lite tilbakeblikk til solbrun hud, tidenes styggeste bikiniskille, bare legger og et sommerlig date-antrekk?

Disse bildene knipset Dennis av meg like før vi skulle på date i Carmel, hvis jeg ikke husker helt feil. Vi var på vei oppover Highway 1 mot San Francisco på dette tidspunktet, og jeg kjenner at det verker i reisefoten når jeg ser slike sommerlige snaps som dette. Hva sier dere, skal vi ikke bare stikke utenlands hele gjengen? Haha!

PÅ EN SKALA FRA 1 - 10

PÅ EN SKALA FRA 1 - 10

PÅ EN SKALA FRA 1 - 10

PÅ EN SKALA FRA 1 - 10

PÅ EN SKALA FRA 1 - 10

PÅ EN SKALA FRA 1 - 10

Skjørt fra TopShop // Badedrakt fra StyleConnection // Heels fra Aldo

Helt seriøst, folkens… Hvor deilig på en skala fra 1-10, hadde det ikke vært å dra til California nå? For min del er denne skalaen sprengt, haha. Så nå skal jeg gi alt jeg har og jobbe på som bare juling, sånn at vi kanskje klarer å skvise inn en liten tur før Skattejakten sparkes i gang den 9. april. Det hadde vært så sjukt digg med en ferie og kvalitetstid sammen, før jeg skal bo på en båt i flere uker i strekk, haha.

Har dere en fin start på dagen, skjønne venner?

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

18 kommentarer til PÅ EN SKALA FRA 1 – 10

  • Den er dessverre helt utsolgt, og den kommer ikke inn igjen er jeg redd. Jeg tenker dog å sette i gang en produksjon på noen tilsvarende t-shirts i en annen fargekombinasjon, så kanskje dette kan bli den nye favoritten i garderoben? 😀 😘

 1. Åh fytti. Savnet itte varmere dager kom kjapt på NPR eg såg dessa bildene. Eg fikk veldig lyst te å reisa. Ikje te USA da, men ein aen plass det e varmt 🙌🏻😘

 2. Helt fantastisk antrekk! Du er stunning som vanlig <3 Håper du allikevel får en fantastisk dag, selv om været er grått!
  Jeg lengter tilbake til Tyrkia, mitt herlige Tyrkia. Enn så lenge får London i overkant av én uke duge!! Ahh, jeg håper det er litt mer sol der enn i Norge.. Haha!

  Klem <3

 3. Ahh superfreshe bilder og et smashing antrekk! ELSK! Har du disse badedraktene i butikken din eller bare nettbutikken? <3

 4. God morgen 🙂 Så fine bilder 😉

  Du er så pen Kristin 😍❤

  Å ja det frister en tur til varmere strøk og California har jeg aldri vært i og det frister definitivt det også.

  Jaa hadde vært gøy om vi hadde fått tatt en tur sammen hele gjengen som leser bloggen din 🙂

  Hadde det ikke vært gøy å fått til en ny fest eller liten langhelg da sånn serriøst ? Haha 😊❤

  Ha en fin dag snuppa 😘❤

 5. Jaaa, la oss reise på tur sammen! Haha, hvor sjukt artig hadde ikke det vært da.

  Du ser seriøst breathtaking ut på disse bildene. Sprudlende Bergenser + sprudlende farger = LOVE.

  ÅH! Jeg er så glad for at jeg eier den bodyen/badedrakten der. Elsker den.

  Stor klem

 6. Åååå, California, en av verdens beste destinasjoner! Jeg gleder meg virkelig til den varme tiden kommer tilbake til kalde Norge. Jeg kjenner at den brune huden bare skriker etter meg fra alle varme strøk. Gleder meh virkelig til denne tiden.

  Elsker outfiten!😍 Ha en god fredagskveld videre!

 7. Åh, det kribler så sjukt i reisefoten. Jeg kaster lett fra meg alt jeg har i henda for å reise til varmere strøk💛

 8. Hei Kristin! 💕
  Du har både skrive og uttalt deg mykje om kroppspress blandt unge no til dags, og då alt for unge jenter. Du har tatt føre deg tema som plastiske operasjonar, men kva tenke du om tema som; lausvipper, negler, laushår, motepress – skal ha det dyraste og finaste, og alle type dyre vesker…
  Eg personeleg hatar denne trenden, er blitt litt av normalen å skulle fikse auevippene sine for å sjå betre ut.. osv..
  Eg hadde hatt lyst å vite kva du tenker rundt dette temaet 😊 Og kva meiningar du har om det!

Skriv en kommentar

Blogglistenhits