NOK ER NOK!

Det nærmer seg ett år siden jeg satt meg ned foran et kamera og raste mot normaliseringen av plastisk kirurgi. Jeg var fly forbanna – både på bloggerne som gikk i tet, men også på samfunnet som bare aksepterte en slik utvikling. Jeg var rasende på media som klappet i sine hender over enda flere klikk, da de frontet artikler som fremmet det usunne og det uekte, uten å tenke over hvilket press de bidro til.

Ett år har gått, og situasjonen er verre en noen gang. Vi blir daglig utsatt for et umennesklig kroppspress, og både bloggere og media fraskriver seg ALT ansvar. De gir blanke F i hvordan de påvirker, for det eneste som betyr noe er hvilke saker eller hvordan de kan sjokkere, for å håve inn flest mulig klikk og penger. De driter loddrett i hvordan DU har det, eller om du blir påvirket, for ansvaret hviler på dine egne skuldre, sies det. Pokker ta!

Senest i dag hadde Side2 hovedfokus på en sak hvor det stod at det nå var mest TRENDY med små brystvorter. Hva i alle dager, Side2?? Hva i alle dager tenker dere på og med, når dette her er saker dere ønsker å fokusere på? Hvor mange jenter tror dere brått følte seg dårlig, da de ble møtt med en slik overskrift? Medie-Norge, dere må våkne opp! Dere kan gjøre en forskjell, dere kan fokusere på det som faktisk betyr noe, og gi oss håpet tilbake. Gi ungdommen troen på seg selv, og fortelle dem at de er gode nok som de er – Nå er det NOK plastikk og normalisering av plastisk kirurgi.

Alright, mer om dette i denne videoen…

Kjære deg, ALDRI la noen i denne verden gi deg følelsen av at du ikke er god nok. ALDRI la noen i denne verden inspirere deg til å endre ditt unike utseende! ALDRI finn deg i at dette er utviklingen… Ikke la deg bikke under for presset, stå imot galskapen, og elsk deg selv… Tro på deg selv!

Love you ♥

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

315 kommentarer til NOK ER NOK!

 1. Bøyer meg i støvet for at du ja, faktisk gidder å ta opp dinna kampen for alle de stakkarsene som ikkje har en egen stemme og som ikkje tørr å stritte i mot.
  Du e fuckigs rå! Stå på 👏🏻❤

 2. Denne normaliseringen av plastisk kirurgi er direkte kvalm.. Jeg er 17 og har flere venner som har tenkt til å operere seg når de fyller 18, bare at de ikke har råd, så de har tenkt til å jobbe osv for å få råd. De tenker på det hver dag og snakker stadig om det. Dette er helt vanlige vakre, unge jenter. Jeg blir helt kvalm og det er klart at jeg også da tenker «burde jeg også?», det er vanskelig å stå imot når SÅÅÅÅÅÅ mange synes det er helt ok:( Kanskje puppene mine burde bli dobbel F også liksom.. Jeg må bare la være å være sammen med folk som snakker for mye om kropp, for da blir jeg gæren. Har det mye bedre når det ikke er et daglig fokus, og jeg har heller ikke på instagram og lignende, og lar være å se på blogger som legger ut sånne type bilder du snakker om, spesielt når jeg SER at de har operert seg her og der men de ikke vil innrømme det også… «Jeg har trent» sier de men rumpa har totalt forandret seg fra flat til insta-ass i løpet av en mnd… Da er det bedre å være ærlig! Eller hvis du har så store problemer med selvbildet, at man kanskje bør holde seg unna en slik bransje. For selv for meg som prøver så godt som mulig å holde meg unna dette dukker bildene opp hele tia. Husker en blogger skrev hun veide 40 kg for noen år siden, da gikk jeg i 9 og veide 52… Jeg følte meg feit og etterhvert begynte jeg med hard trening og dietter. Da var jeg sånn 14, liksom! Og en helt slank vanlig person! Nå ble det mye her, men dette er et tema jeg synes er så viktig! Nei, det er FAEN ikke greit, normalt, lov osv! Hver eneste normale person som opererer nese, pupper, rumpe osv sender en beskjed til alle andre der ute. Nå ser jeg også at de snakker om å operere seg i underlivet. Hva er det her? Har vi det så bra at alt man går rundt og tenker på er hvordan kjønnsleppene er plassert?

  • Heia deg! Så bra at du står imot dette presset! Det er en superviktig kamp du gjør blant dine venner. Kanskje flere vil henge seg på dine meninger bare fordi du våger å stå for dem, folk som normalt ville fulgt den andre strømmen. Norsk ungdom trenger sånne som deg! Stå på! Vær deg selv!

  • Flott at en 17-åring er så reflektert og fornuftig her. Kan ikke forestille meg hvordan jeg skulle hatt det om jeg var 17 år idag og opplevde dette presset! Stå imot! Vi som ennå er «all natural» begynner vel snart å bli i mindretall – men det får meg pinadø til å føle meg mer spesiell – på en GOD måte.

  • Fy fader så fett!! Jeg blir skikkelig glad og stolt av deg! Du er 17 år! Det er søren meg sterkt gjort når alle rundt deg snakker om operasjon av det ene og det andre! Jeg er 26 år og kjenner fortsatt på presset, men jeg klarer jo fint å stå imot grunnet noen flere år bak meg. Men du er 17 år og så reflektert! Vær stolt av deg selv:) Naturlig skjønnhet er den vakreste, og det mener jeg av hele mitt hjerte!

 3. Du er bare fantastisk… Skulle ønske det var flere som deg.. Stå på og aldri gi deg. Du gir meg mye motivasjon og nye tanke mønstre over mitt eget selvbilde… Skulle ønske jeg hadde en som deg når jeg var ung for du er virkelig en sterk og et stort forbilde… Jeg er så uendelig enig i det du sier, og det er virkelig en skam at verden har blitt slik…

 4. Hadde alle bare vært som deg Kristin! Synes det er så ufattelig bra og beundringsverdig at du tar opp denne kampen og ikke gir deg. Kroppspress og normalisering av plastisk kirurgi burde vært noe av det viktigste mediene satte lys på og omtalte, men slik er det desverre ikke, og det må, som du sier, gjøres noe med! Og du er en meget viktig bidragsyter i denne kampen, med en så fantastisk stor påvrkningskraft du har.
  Digger deg og alt du gjør, aldri gi deg!

 5. Frysninger, ass. TAKK for at du bruker stemmen din. Jeg prøver å skrike i kor, men når ikke ut til halvparten av så mange som deg. Du skal bare vite at du ikke er alene i kampen – vi er flere!

  PS. Har forøvrig en forelder med MS jeg også. Av og til tenker jeg at det har mye av «æren» for at kroppspresset har blitt en hjertesak. Jeg vet at kropp er SÅ mye mer enn utseendet, og hvor viktig det er å bruke den – og tiden på jorda – til noe viktig. Hva faen skal en med plastikkrumpe hvis den en dag havner i rullestol?! VÅKN OPP, samfunn! Det er nok, nå.

  • Frysninger her også! Det er ingen selvfølge at kroppen skal være frisk hele livet… Hilsen sykepleier som har sett litt av hvert…

 6. Jeg elsker deg! Takk for at du bruker stemmen din til dette viktige temae!! Det skulle vært så mange flere som deg ❤

 7. Assa det finnes ikke ord for hvor fantastisk du er Kristin. AT plastisk kirurgi skal normaliseres går ikke ann. Jeg vil ikke at mine fremtidige barn skal vokse opp i et slikt samfunn, man skal være stolt av sin naturlige «jeg» og heller jobbe fra innsiden som du sa. Stå på og jeg vet du har mange i ryggen her, inkludert meg selv.

  All hail Kristin 🙌

 8. Du er rå, Kristin! Fortsett med det du gjør, den hedersprisen kunne ikke ha godt til noen andre enn deg. Digger at du engasjerer deg så mye og kunne ikke vært mer enig!

 9. Du er så forbanna rå!!! Disse videoene er så ufattelig viktige for unge og usikre sjeler. Jeg er en av dem. Jeg er nå 20 år, og har siden jeg var 18 hatt lyst til å ta fillers i leppene. Jeg har aldri, og kommer heller ALDRI til å gjøre det – selv om det frister noe vanvittig av og til. Jeg prøver å lære meg å akseptere den jævla leppa mi – for hvorfor skal det være sånn at kun store lepper er fint? Dette er kroppen jeg har blitt tildelt. Det er kroppen jeg ble født med og det er kroppen jeg skal bli gammel i. Jeg gir bloggere og den fjerde statsmakt en svær 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻

  ALDRI gi deg Kristin. Du skal vite det at du har oppnådd noe stort allerede, og det er at du har hjulpet meg med å få en sunnere tankegang. Jeg er nemlig som du beskrev i filmen, ei jente som ikke har et snev av selvtillit og som aldri tar til seg at venner og familie sier at jeg er god nok. Men vet du hva? Jeg ER god nok.

  jeg hyller deg

 10. Fyfader Kristin!!! Jeg er så glad for at du gidder, det må føles som å stå i en storm helt alene, men vit at vi er så mange som sitter hjemme og klapper i hendene! Vi er så mange som leser disse bloggene med halvnakne falske kropper og tryner, kun av nysgjerrighet, for å gjøre litt narr og for å kunne se hva som er det neste crazy de har funnet på, men samtidig er vi med på å holde disse jentene på topplisten og med på å gjøre de synlige for de unge som leser de av helt andre årsaker.. Håper flere kan bli med i kampen mot nysgjerrigheten, la være å klikke deg inn, la være å gi økonomisk støtte til denne galskapen, vis nettavisen at vi er lei av å lese om kroppstrender.

  Da vi vokste opp var Pamela Anderson den eneste opererte vi visste om, og hu ble sett på som et freakshow. Jeg kan ikke se for meg hvordan det er å vokse opp med at jentene i gata ligner mer og mer på Kim K.

 11. Ja, vet du hva! Ble helt sjokkert når jeg så hva journalister klarer å trykke ut av seg. Ufyselig, rett og slett. Jeg ble sint. Lei meg. Kvalm. Alt på samme tid. Tenk på alle som leser de artiklene der. Tenk på alle jenter der ute som kommer til å se på brystvortene sine i speilet og bare «Hmm… Er mine for store?». De skaper usikkerhet. De skaper unormale verdier! FUCK DEM! FUCK bloggerne som normaliserer det. Og hallelujah for bloggere som deg, Kristin. Jeg er deg evig takknemlig for at du kjemper denne saken. Er virkelig ikke mange som går så helhjerta inn i det som deg. Har lest blogger som er i mot kroppspress, men som samtidig tar lip injections fordi leppene er for små. Er ikke det litt dobbeltmoralsk? Blir provosert av sånt og jeg.

  Haha! Tror jeg kunne raget i timesvis pga det her.. Jeg får runde av å si det at jeg er glad for at du ikke representerer nettavisen lenger. SÅ stolt og SÅ glad for at du kjemper for dine verdier.

  Jeg heier på deg.

  Stor klem

 12. Jeg ELSKER deg! Og jeg HEIER så mye på deg!
  Takk for at du er deg og at du tør å bruke stemmen din til noe som er så sinnsykt viktig<3

 13. ALDRI gi opp kampen! Det er så mange jenter som kommer til å takke deg resten av livet! Vi må få verden til å titte opp fra skjermen, forstå at man ikke blir lykkelig uansett hvilken kropp man har, så lenge man ikke elsker seg selv. Takk Kristin❤️

 14. Du er bare helt rå Kristin! Heier på deg!! fikk tårer i øynene av videoen… Har slitet med selvtilliten min i flere år, men har hatt gode venner og familie rundt meg som alltid forteller at jeg er god nok! Har endelig begynt og akseptere mine store hofter, rumpe også mine små pupper og faktisk begynt og si til meg selv, visst faen er jeg god nok! Det å følge bloggen din har hjulpet meg veldig mye, Takk for at du kjemper denne SUPER viktig kampen! Stå på videre Kristin, ikke gi opp <3
  STOR KLEM <3

 15. Amen kristin! Du er helt rå! fortsett å kjempe kampen, ser opp til deg! Etter alle videoene dine vil jeg aldri legge meg under kniven, du får ungdommen til å forstå at vi er gode nok sånn som vi er! Keep up the good work!

 16. Kjære Kristin.
  Du er eit fantastisk forbilde, og det beste forbildet i bloggverdenen. Eg ønsker at du fortsetter med slike videoar og fortsetter kampen og gir stemmen til dei med dårlig sjølvtillit og for oss som har opplevd det og for generasjonen som skal føre verden vidare! Di stemme vil telle så mykje. Ikkje gi opp på dette engasjemanget! Jobber sjølv som hudterapeut og får inn fleire yngre jenter som skal fjerne hår som ikkje er der, eller 16 åringer som forteller om den plastiske operasjonen dei sparer til fordi dei syns at nasa er for stygg. Det gjør meg vondt å høyre slikt.
  Du aner sikkert ikkje kor mykje dette innlegget betyr. Takk!

 17. Jeg har ikke mer å tillføye – du sa det perfekt!!
  Jeg er så enig med deg og ELSKER at du tar opp dette gang på gang!!

  Media må våkne! Bloggere må våkne!

  Takk for at du finnes! Du har helt rett – du kan ikke slutte å blogge.
  Blogg-Norge trenger et sterkt , ekte og ærlig menneske som deg!! <3

 18. Kristin du gjør ein døds bra jobb.. er egentlig ikkje fen av å skrive kommentarer under blogg innlegg, men Gud så bra du får fram ditta tema.. Du er innspiranande i så stor grad at eg klarer ikkje å beskrive det.. Eg går ofte inn på youtuben din for å få betre sjølvtillit og klare å gjennomføre somme ting.. Du er ekstremt viktig for meg. du hjelpe meg så gjennom dårlige perioder. Gjennom at du tar opp kampen.. berre forsett!!

 19. Kristin, du rocker!!! Hvis det er en person som får sagt det, så er det deg! Jeg bøyer meg i støvet for måten du klarer å formulere, vekke tanker og gi et realistisk syn på hvordan verden har blitt! Du er en fantastisk person, og måten du brenner for dette gir meg håp. Håp om at jeg en dag kan klikke inn på en blogg, uten å finne noen spor av kirurgiske inngrep eller forandringer i utseendet. Du er kjerringa mot strømmen, og du kler det <3

 20. Takk for at du bruker stemmen din! Takk fot at du tar opp dette temaet. Selv har jeg hatt problemer med mitt eget selvbilde og det er helt jævlig! Det er helt jævlig å føle seg stygg i forhold til alle vennene sine og det er helt jævlig å ikke være den man ønsker å være. Heldigvis for meg, så har jeg en fantastisk mor som leder meg i riktig retning og ber meg heller trene og spise variert enn å operere på kroppen min eller sulte meg selv. Jeg takker for at du er åpen og ærlig og har baller nok til å ta opp dette temaet! Uansett om det har blitt mer normalisert, så er DU en rollemodell for MANGE og du gjør det du kan for å gjøre verden til en bedre plass å leve i. Takk for det!

 21. Hei kristin! Igjen, fantastisk innlegg.
  Jeg sitter på en historie, som jeg tror hadde berørt deg. Jeg ønsker ikke å dele hele historien her i kommentarfeltet, men kunne gjerne delt denne historien med deg, vi Mail eller feks.

  Historien omhandler kropspress, sjukdom og kirurgi. For jeg har opperert meg, dessverre.. med trykk på DESVERRE!! Alt gikk til helvette, vi snakker «kirurgiske katastrofer» helvette.. å skulle opperere seg for å føle seg bedre, gjorde vondt værre for meg. Jeg angrer så ekstremt, og jeg kjemper en kamp psykisk mot det som skjedde og kirurgen som behandlet meg. En kirurg som viste hva han skulle si for å få meg til å gjennomføre operasjon, for så å drite i meg når det vonde oppstod,

  Den dag idag har eg lært å drite i andre sine meninger, og hylle den kroppen jeg har. Jeg er frisk, jeg er sprek, og jeg er mer enn god nok som jeg er. Men jeg skulle så inderlig ønske eg hadde innsett dette før eg opererte.. kunne eg endret en ting i livet mitt, så hadde det vært den operasjonen..

  Historien er lang, og jeg deler den gjerne med deg om du tror den kan ha noe verdi for deg mtp kampen du kjemper! For du skal vite det, at selv om jeg desverre var så dum å opperere, så kjemper jeg med deg, jeg kjemper så jævelig med deg!!!!!!

  Mailen min har du i infoen, det er bare til å ta kontakt om du ønsker!

  Jeg heier på deg kristin! Aldri gi opp!!!

 22. Du er så rå!🙌 Kunne ikke vært mer enig i det du sier! La selv en stemme inn på Side 2 i Gullbarbie-konkurransen hvor ungdom kårer aktører i samfunnet som sprer kroppspress. Er så glad for at du bruker din stemme til å kjempe mot dette, for dette er slettes ikke normalt og det er ikke den utviklingen vi ønsker i samfunnet!

 23. Jeg fikk tårer i øynene av denne filmen, å det av den enkle grunn at jeg er så enig med deg, å synes dette er superviktig! De som fronter dette synes jeg skulle tatt seg en tur i barnehagen. Jeg jobber som pedagogisk leder, å kommer man i barnehagen kan man se noe av det som er viktig i livet; nemlig omsorg, trygghet, det å få anerkjennelse på at man bra nok som man er, at alle er like mye verdt, vi respekterer hverandre, vi lytter, vi ler, vi gråter, vi er sammen og vi gleder oss sammen. Det handler ikke om hvordan vi ser ut! Jeg kan komme på jobb uten sminke, med en stor, fersk kvise på nesa, å barna kommer løpende mot med fordi om og vil leke og snakke med meg, eller bare sitte i fanget. Å det pga den jeg er, å ikke hvordan jeg ser ut.
  Jeg har selv slitt med dårlig selvtillit, men har jobbet mye med meg selv, og i en alder av 25 år, driter jeg i om jeg ikke har flat mage!
  Du er rå og jeg digger deg!

 24. Når jeg var mindre ble jeg mobbet for å være en «flyplass». I alle år etter det har jeg drømt om en «boobjob».. men når jeg hørte ordene: i det øyeblikket du legger deg under kniven, så har du gitt deg selv fingeren traff meg. Jeg omtaler jo meg selv som en selvstendig og sterk kvinne, mine barn skal kunne se opp til meg og dobbeltmoral finner du aldri i denne kroppen!! Og med denne «talen» ble også denne kroppen mer enn god nok!

  Tusen takk Kristin, du er en flott person! Selvom du føler at du står alene håper jeg du fortsetter og at verden får selvtillit nok til å komme etter.

 25. DU ER SÅ BRA! Et spørsmål – hvordan er forholdet ditt med disse bloggerne når du møter dem på eventer og lignende? Virker som du har et forhold til flere av «verstingene».

 26. JAAA, er så enig med deg! Samfunnet vårt trenger å høre det, reflektere over det og sist men ikke minst GJØRE NOE!!!
  Støtter deg så mye og håper inderlig du kan nå ut til alle de skjønne ungdommene i dette landet.

  Takk for at du tar opp kampen, det er så viktig!

 27. Fyyyfaen Kristin!! Jeg er så enig i alt du sier. Vi skal stå i mot det enorme presset. Sitter her med gåsehus etter å ha sett filmen. Du er rå og jeg heier på deg!! 👊👏👏👏😄

 28. Kjære Kristin- tusen hjertelig takk fra det dypeste i hjertet mitt. Takk, takk, takk, takk, tusen hjertelig takk.

 29. FYFAAAAAAEN KRISTIN JA!!! Så stolt over å være halvt Bergenser! Du er virkelig, virkelig den beste bloggeren jeg vet om. Jeg har alltid vært for det naturlige og diskuterer ofte dette med venner som ser på dette likt som meg. Det er skremmende at utviklingen har tatt denne vendingen og jeg synes at du bruker plattformen din meget bra for å fronte det motsatte!! Elsker elsker elsker deg❤️❤️ FUCK YOU SIDE2, Skjønner dere ikke at det er flere som vil lese om slikt? TIL OG MED DE SOM SER «PERFEKTE UT» I DAGENS SAMFUNN? De er like usikre som mange andre – DE TRENGER DETTE, de trenger vår kjære Kristin!

 30. Stå på! Og tenk på de du når ut til, som faktisk har fått hjelp fra dine innlegg til å snu tankegangen. Det er stort og viktig for dem og dette er gull verdt!

 31. ALL HAIL QUEEN K! Kunne ikke vært mer enig, du er helt fantastisk når det kommer til akkurat dette og jeg skal love deg at du ikke kjemper denne kampen helt alene 👊🏽 Jeg har vært en av de som har slitt selv, men fysøren du har satt et nytt perspektiv på ting for meg – tusen takk!!💪🏽❤️

 32. Åh, kjære Kristin. Takk, tusen takk for at du tar denne kampen. Jeg er fullstendig enig i alt du sier og alt du skriver, og jeg får gåsehud når jeg sitter å ser på disse videoene dine eller leser det du skriver. Er det en blogger som bør være et forbildet for ungdommen så er det du. Jeg har lenge slitt med egen selvtillit, men når jeg sitter å hører på ordene dine, så føler jeg meg heldig som er den jeg er den dag idag. Helt naturlige meg. Du hjelper nok fler en du tror, det er er sikker på. Stå på, du gjør en knall jobb!

 33. Tragisk dette!! Ser det er flere bloggere som har tatt til ordet for dette og det er supert. Kjempefint at det er steder hvor man kan få et helt annet fokus. Du er rå!
  Når jeg så dette sendte jeg en mail direkte til redaksjonen på side2 for dette er ikke greit. Oppfordrer alle til å gjøre det samme.
  Vi kan bruke forbrukermakten vår å si ifra om hva vi mener.

 34. Hei Kristin. Min første kommentar ever på nett, men jeg klarer ikke å ikke skrive noe etter dette. Fy for en dame du er! Jeg er en jente som alltid har hatt selvtillit og aldri slitt med selvfølelsen min. Desverre er det slik at til og med jeg blir påvirket av dette presset. Jeg tar meg i det nesten hver dag og tenker på alle strekkmerkene mine som et problem og de brede hoftene mine og den litt slappe rumpen som var så stram når jeg var 13 år! Hver dag sjekker jeg Instagram og det dukker opp bilde på bilde av modeller med syltynne kropper, perfekte pupper og det samfunnet definerer som «den perfekte kropp». Jeg har selv tatt tak i det og sluttet å følge slike profiler fordi man blir rett og slett deprimert av å se dette hver dag. Det er sykt at jeg i en alder av 22 år som i utganspunktet har sykt god selvtillit, tenker sånne tanker. Det er faen ikke normalt og greit! Hadde jeg også hatt en stemme i dette samfunnet skulle jeg kjempet med deg fordi dette er et et stort problem som får lov til å eksistere i samfunnet vårt, som virkelig ikke skulle eksistert. At folk med dårlig selvtillit blir påvirket er ikke rart når man blir eksponert for dette presset daglig. Man vil alltid finne feil på seg selv uansett. Usnsett hvor mye du opererer deg vil du alltid finne noe nytt. Hva hvis operasjonen går til helvette da, hva gjør du da ? Da har du ødelagt en perfekt kropp. Da kan jeg love deg at du angrer. Du vil ha arr resten av livet som minner deg på de tankene du hadde som 20 åring. Du har ikke levd mer enn 1/4 av livet ditt engang! og de resterende 3/4 av livet skal du daglig bli mint på det valget du tok som 20 åring. DU ER IKKE VOKSEN SOM 20 ÅRING!
  Fortsett kampen Kristin og aldri gi opp. Utrolig at dette idet hele tatt er et tema og at du må sitte her å ta en kamp som ikke burde vært en kamp, det er utrolig. Men desverre er det et tema som virkelig burde settes på dagsorden. Jeg heier på deg ! Stor klem

 35. Tusen tusen takk for at du setter søkelys på dette temaet her! Aldri gi opp denne kampen! Jeg er så vanvittig glad for at det finnes en person som deg, en motvekt til denne ellers absurde bransjen stappet med dårlige forbilder. Det er så fantastisk å se en blogger en faktisk kan kjenne seg igjen i?! En blogger som bruker stemmen sin til noe meningsfult og fornuftig! selv har jeg slitt voldsomt med dårlig selvbilde og har nærmest sultet for å gå ned i vekt. Jeg har stått i speilet og studert nesen min opp og ned i mente for så å komme gråtene ut fra badet, på nippet til å bestille konsultasjon hos en plastisk kirurg for å få fikset på den. Når stemmen til en rosablogger på 22 år blir viktigere enn hva familie, venner og kjæreste mener. Da er det virkelig noe galt med denne verden ass. Heldigvis leser jeg din blogg og det har virkelig reddet meg i å gjøre noen svææært dårlige valg. Thank lord jesus christ for deg, Kristin! I freakin love ya! 😘💕

 36. LOVE YOU!!!! Altså, hva i HELSIKKE er det media driver med? Har de så forbanna lite å skrive om, at de faktisk presterer å skrive at små brystvorter er in og trendy!?!? What the fuck!! Hva har skjedd med verden… Dette er faktisk rein galskap. Jeg blir så uendelig lei meg. Er vi ikke gode nok som vi er? JO – det er vi faktisk. Jeg er fin som jeg er, du er fin som du er. Vi er alle gode nok i den kroppen vi har fått tildelt! Jeg har vært så sint i hele dag, atte hjelp. Kollegaene mine har fått høre på vreden min i dag, for jeg har rett og slett vært så jævla forbanna og oppgitt over side2 i dag, blant annet. Media må ta å åpne øynene og skjerpe seg!! TAKK for at du er den du er. Du gjør en forskjell, og jeg er så takknemlig for din stemme! TAKK TAKK TAKK!!! <3 <3

 37. Hva skulle jeg gjort uten deg Kristin?
  Jeg klarte ikke å stå imot tårene da jeg så videoen, å ikke minst etter å ha lest kommentarene du har fått. Vi elsker deg Kristin, du er en av de få som forstår meg. Uten å ha møtt deg, ser jeg på deg som en skikkelig fordtåelsesrik veninne som er enig med meg. Måten du formidler gjennom skriving til oss lesere er unik.
  Dennis må være verdens heldigisgte (mann om ikke alt for lenge !!!) å ha deg som kjæreste må være så forbanna avslappende, ikke minst må han vær Norges stolteste, som har en så vanvittig rå person å kunne tilbringe sine dager med.
  Hadde jeg bodd i Oslo skulle jeg så gjerne tatt turen innom «sjappa» som du kaller butikken😂. Men jeg takker deg for å fortsatt blogge, fortsatt være her sammen med oss andre som trenger en som deg.
  Takk Kristin for at du er du.

 38. Jeg skjønner ikke hvorfor flere bloggere ikke hiver seg med? Er de redde for å bli mislikt? Redde for å herme etter deg? Det kan jeg i hvert fall ikke forstå, etter som alle stort sett skriver om det samme og når det kommer til kampsaker mot f.eks. pelsindustrien så er det noe som er KJEMPEVIKTIG for alle. Men dette er så mye mer aktuelt for målgruppen til bloggene deres: unge jenter. Hvorfor skriver ikke flere om dette?!

  Og jeg vet du ikke går etter enkeltpersoner i innleggene deres, men jeg tror Sophie Elise er veldig skadelig. Hun har skaffet seg en stor respekt også hos oss som er litt eldre, hun blir nå regnet som intelligent og reflektert, er et sympatisk menneske, sier hun støtter Sunn fornuft-plakaten etc. og så fortsetter hun med de bildene. Hun er skadelig for så mange flere enn f.eks. Isabel, som mange ikke klarer å ta seriøst eller respektere. Det at hun gjemmer det hele bak at hun liker kropp og kunst, samtidig som hun strutter med rumpa eller puppene i hverdagsbilder som ikke har noe med kunst å gjøre.. Det blir for dobbeltmoralsk. Jeg skulle gjerne tatt denne diskusjonen på hennes blogg, men det går jo ikke, og noen må si det.

 39. Jeg har rett og slett ikke ord over hvor fantastisk du er!! Og det er så flott se noen faktisk kjemper for dette❤❤ La oss være naturlig og glad i oss selv!! Få en stoppe på denne galskapen.

 40. Kristin, jeg håper du leser denne kommentaren. Jeg er 24 år og har aldri gjort noen inngrep eller operasjoner i mitt liv. I november bestilte jeg time for en nosejob i mai 2017.. Og vet du hva? Jeg skal ringe inn og avlyse operasjonstimen imorgen. Jeg VIL at mine fremtidige barn skal se sine likheter i meg og være stolt slik de er skapt av meg og sin far❤️ og mine foreldre? De er verdens fineste 😍 TAKK for at du engasjerer deg, og ALDRI gi opp kampen. Jeg ville at du skulle vite at du i det minste har gjort EN forskjell. Og det er hos meg.

 41. Tusen takk for at du setter ord på dette presset og står på for å få slutt på denne galskapen..

  Jeg vil også si tusen takk for at du minner på at vi alle er pen nok og god nok slik som vi er ..

  Jeg v il gjøre gjøre en historie kort..

  Har selv vurdert tidligere å fått fikset overleppen, som gjør at jeg har fått en del kommentarer av ukjente om jeg snuste noe jeg virkelig ikke gjorde og heller aldri har prøvd og gjort før..

  Det gikk altså veldig hardt innpå meg , men var selvsagt verre når jeg var virkelig ung som på ungdomskolen / videregående da selvtilliten og selvbildet var på det verste etter en del år med mobbing..

  Har nå som jeg har blitt eldre og etter jeg har spesielt hørt på din sak om dette , har jeg nå kommet fram til å tenke fuck it . Jeg ser bra nok ut som jeg er..

  Ha en fin kveld 😉 <3

 42. Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er at det finnes et så godt menneske som deg som faktisk står i mot dette forferdelige presset og samfunnet som faktisk støtter dette. Det er ikke ofte jeg engasjerer meg i noe, men dette har engasjert meg utrolig mye, jeg må være ærlig og si det er ikke lett og være jente selv om jeg 23 år og vet innerst inne at utseende er det siste vi skal tenke på men det er likevel tøft å stå i mot alt media legger ut om og side 2. Jeg sliter selv med mitt utseende, men jeg skal aldri legge meg under kniven for da er det som du sier, dobbeltmoral på lang vei. Jeg har heldigvis en fantastisk familie som står i mot all slags plastisk kirurgi og sprøyter og som forteller meg hver dag at jeg er bra sånn som jeg er. Jeg syns det er forferdelig vondt og tenke på hva slags samfunn vi bor i, og hva min generasjon og kommende generasjon skal gå igjennom. Jeg frykter at mine barn skal ha dårlig selvtillit og at det å ha den «perfekte kroppen» eller «det perfekte utseende» skal være et mål. Jeg har unngått og lese moteblader for å ikke føle på presset, og jeg skal nå unngå og lese blogger som reklamerer og som snakker om utseende. Det at bloggere som legger seg under kniven fratar seg all ansvaret for alt dette faenskapet, er for meg helt forferdelig, og enda verre er det når de faktisk tjener millioner på å tråkke på alle oss «vanlige» mennesker. Vi er vakre på hver vår måte, og vi skal ikke la oss knekke sammen, ja det er tøft, og ja det er noe dritt, men vi skal faen meg ikke gi oss.
  Tusen takk for at du er den du er Kristin, og gratulerer så mye med hedersprisen. Ønsker deg alt det beste og jeg håper at du blir hørt, og at det faktisk blir snakket om i media.

 43. Er vell ingenting som har truffet meg rett i hjerte som det du sier! Du får sagt alt å litt til som er galt i vårt samfunn. ❤️ Det som er så utrolig dumt er at det finnes alt for få folk som er som deg ❤️

 44. Du er så vanvittig rå !
  Digger at du står imot dette jævlige kroppspresset og jeg elsker måten du engasjerer deg på. Du fortjener alt bra ! Wow for et godt menneske du er 💜

 45. Kristin, takk for at du er du! Virkelig, du er helt unik! Jeg så den artikkelen på Side 2 om brystvorter, og haka falt sammen. Hva fan er det for noe egentlig? I tillegg så spyr jeg av snapchat som har så mange filter som skal forbedre utseende mitt. Gi meg litt større øyne, mindre nese og smalere ansikt. Lurer på hvordan det egentlig skal gå med de unge som vokser opp i Norge, for fokuset er jo helt ute å kjøre. Jeg er så glad for at jeg vokste opp uten sosiale medier, og den enorme påvirkningskraften det har.

 46. Altså helt ærlig, Kristin… Jeg har aldri vært fast leser av deg, men kun tittet innom noen ganger. Og en ting skal være sikkert, du blåser meg av banen hver eneste gang! Denne videoen ble toppen for meg, sitter her med følelsen av at jeg elsker deg! Du er rå, du sier det akkurat som det er og får alle til å tenke. Jeg har ikke noe godt å si om å legge seg under kniven for å fikse på utseende, med mindre det handler om å fikse noe som gir deg helseplager (eks brystreduksjon mot nakke og ryggplager). Jeg er veldig snart 24 år og har hatt hengepupper leeeenge, men jeg er født sånn og sånn skal jeg være.

  Nå vurderer jeg sterkt å starte egen blogg for å støtte opp din kamp mot det unaturlige! Stå på!

 47. E så heilt eni me dæ i det du sei! Sjøl så e e en person som e overvektig, har strekkmerka, puppa i førskjellig størrelsa, celuetta, og arr etter kvisa i ansekte. Men det har aldri nån gong vært en tanke om å bruk plastisk kirugi tell å ender på nåkka av dettan! Det e sånn e e, å det e det e e. E har en fantastisk kjæreste som ikkje bryr sæ om mine «feil», og som heller ikkje ønska at nåkka ska endres.

  E e så gla førr at du tar opp denna kampen, og ikkje gjer opp! Når e va innom butikken din på fredag å e tok opp dettan tema merka e veldi fort at det e en sak du brenn enormt før. Du e den bloggern som e den mest ekte person, og vis at å vær sæ sjøl e den beste du kan vær. Stå på igjønnom kampen, e heia på dæ!

 48. Jeg har en venninne som fylte leppene sine så fort hun fikk muligheten. Det første en annen venninne sier når det har blitt gjort er: «Nei, du det hadde jeg ventet på. Leppene dine var jo ikke-eksisterende.» Dette utsagnet gjorde meg så kvalm, lei meg og sint at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det har gått for langt når folk rundt deg venter på at du skal gjøre noe med de «feilene» du har. At det forventes av de rundt deg at du ordner opp dersom leppene er «for små» eller rumpa «for flat».

 49. Dette her er noe av det beste jeg har hørt på lenge! Det er så utrolig bra at du tar opp denne kampen her. Vi skulle hatt flere som deg i denne verden her.

 50. <33333 helt enkelt … ubeskrivelig bra sagt og skrevet! Aldri vert så enig. Sosiale medier trenger flere som deg.

 51. Kristin til president! Du er fantastisk, et godt forbilde. Selvom du føler du kjemper kampen alene, har du enormt mange som heier på deg. Jeg heier på deg

 52. Blir rørt av å se hvor flink du er til å sette ord på ting! Kjempe flott er du og meningene dine! Den råeste bergenseren jeg vet om, uten tvil!❤️❤️❤️

 53. Blir rørt av å se hvor flink du er til å sette ord på ting! Kjempe flott er du og meningene dine! Den råeste bergenseren jeg vet om, uten tvil!❤️❤️❤️

 54. Tusen takk Kristin! Er så utrolig glad for at det hvertfall er en blogger som ikke er så utseendefiksert, og som skjønner at bloggere har et ansvar når det gjelder forbilde!
  Kjenner på kroppspress daglig, og da hjelper det sånn at når jeg leser og ser en video som dette! Du er så utrolig fantastisk! ❤️

 55. TAKK GUD for at det finnes sånne som deg! Og at du tar opp dette temaet gang på gang, det er så viktig. Helt enig med deg, heier på deg og alle andre jenter der ute❤

 56. Dette gjør meg virkelig glad og så rørt av å se noen bry seg så mye, og som virkelig gir alt for dette forferdelige presset, jeg blir så glad og du gir meg virkelig håp! Verden skremmer meg, utviklingen og alt dette med diverse inngrep gjør meg redd. Jeg kjenner virkelig på følelsen av å ikke føle seg god nok, det å ikke tørre å gå i bikini, det å ikke klare å gå i shorts og en fin topp på sommeren, kun fordi lårene gnisser og disser i hverandre. Blir jeg spurt om å bli med på stranden holder jeg meg heller hjemme.. Og jeg vet at det er så utrolig mange som føler det på samme måten, og det er så utrolig trist. Tusen takk Kristin, for at du bryr deg, og bruker din stemme. Vi trenger deg.❤

 57. Hei Kristin!

  Kult vite at du engasjerer deg i debatten. Men du er ikke alene! Er du med i «Den Selskabelige» diskjonsforeningen på facebook? Spør om å få bli medlem, den største feministiske diskusjonsforeningen på facebook så langt jeg vet 🙂

 58. Da e heilt sant da so du seie! Du e så bra du Kristin helt ening me deg! Du e eit bra forbilde for mange eg heie på deg videre da e so sant og ekta budskap!!❤️❤️

 59. Da e heilt sant da so du seie! Du e så bra du Kristin helt ening me deg! Du e eit bra forbilde for mange eg heie på deg videre da e so sant og ekta budskap!!❤️❤️

 60. Du er så rå, Kristin!! Du får poengene dine så godt frem, jeg digger at du er så engasjert. Fortsett å stå for dine meninger og kjemp kampen videre! Du rocker over alle❤

 61. AMEN!!!! Kristin for president!
  Dette er SÅ viktig! Er helt forferdelig av bloggerne som fronter alle inngrep og operasjoner. Å nattavisen bør skamme seg, alle avisene bør skamme seg! Det MÅ bli en endring!
  Heia deg! <3

 62. Har alltid tenkt at bloggere er bloggere og at de ikke er som vanlige folk, og dermed ikke latt meg påvirke såmye av det de gjør. Men derimot når jeg har lest artikler på klikk.no/side2 osv så har jeg plutselig vurdert underlivsreduksjon og areola-reduksjon.. Da ser man plutselig at det er vanlig blant vanlige folk! Og dette kommer i tillegg til at gutter gjør narr av jenter med litt større indre kjønnslepper (kaller de skinnfiller/smørbrød osv) og sier hvor stygt de synes det er med jenter med salami-nippler. Egentlig ser jeg nå at jeg ikke bør skrive dette, for da får kanskje noen jenter som enda ikke har tenkt over at de har «store» nippler, se dette og føle seg dårlig, slik som jeg gjorde første gang jeg leste at det var vanlig…

 63. Flott at du tar fatt i dette.Skjønnhetsidealene er blitt helt syke.Gjør at ungdommer ser feil ved seg selv som egentlig ikke er der og det er synd.

 64. Tårene renner når jeg ser denne videoen. TAKK Kristin. Jeg mener det av hele mitt hjerte – TAKK for den stemmen du har!!!! Det eeeer så viktig! Tror ikke du aner hvor mye dette har å si for mennesker som får høre SANNHET. I en helt forskrudd verden av løgner får de høre SANNHET. TAKK!

 65. Takk. Har aldri før kommentert på bloggen din, men nå klarte jeg virkelig ikke la være. For en dame du er!!! Forbilde til tusen. Så utrolig imponert over deg, over at du klarer å kjempe slik for det du brenner for. Du er helt rå! Tusen takk Kristin, du gjør dagene mine rikere med innleggene dine, det mener jeg❤️

 66. Vi trenger så mange flere som deg her i denne verden Kristin, tusen takk for at du tar opp denne kampen!
  Du har hjulpet meg og jeg vet at du konmer til å hjelpe så utrolig mange andre med å se annerledes på seg selv og se hvor perfekte vi er uansett form og utseende!
  Tusen takk!

 67. så fantastisk godt sakt! du er så godhjertet herregud.
  Og som du sier kroppspresset er ekstremt , ser på bloggen til isabel raad der hun legger ut bikini bilder flere ganger om dagen, der du ser åpenbart at rompen hennes ser helt sykt feil ut til resten av kroppen , hun ser ikke ut som seg selv lengre. Det er skumelt å tenke på at unge jenter også vil forandre seg totalt, stakkars etterkommerne av de foreldrene er helt forferdelig . Dette skal jeg kjempe mot sammen med deg håper du får super mange views på denne videoen å at media norge kan få fingeren ut av ræva og hute seg og dele denne videoen for dette er pokker viktig!!!

 68. Har lest gjennom kommentarene du har fått, og det var ikke en eneste negativ! Det er ikke løye heller, for fyy fabian du er den råeste dama jeg vet om 👊🏼 Du får virkelig uttrykt deg slik at vi som ser på filmen føler oss bra nok, og forstår at man er perfekt som man er!
  Skulle ønske det var flere som deg der ute, flere som kjempet for det naturlige 😌 Godt vi har en så sterk person som deg, som får det sagt.
  #branok 👊🏼🎀💕

 69. Hver gang du tar opp dette, er jeg så uendelig enig. Samtidig vurderer jeg hver gang å starte egen blogg der jeg deler mine tanker om temaet, noe jeg hver gang slår fra meg. Jeg husker at jeg satt og så på den originale versjonen av Extreme Makeover på TV Norge da jeg var 9 år, hvor de ikke renoverte hus, men mennesker. Tankene mine om småting jeg da skulle ønske jeg kunne endre, har såklart forsvunnet med årene. Jeg har endt opp som en av dem som kun sminker seg når jeg skal på fest, handler i herreavdelingen, går i det jeg føler meg komfortabel i og elsker kroppen min akkurat slik den er. Jeg er sexy, jeg er intelligent, jeg er morsom, pen og har mye å tilby, hvor mesteparten ikke har noe med utseende å gjøre. Hadde jeg forandret noe hadde jeg ikke vært meg, og jeg har ikke lyst til å endre på det jeg har arvet fra slekten. Jeg er fysisk heldig i forhold til hva jeg har arvet, men det smerter meg hver gang en venninne har klaget på ting ved seg selv de ikke liker og vil endre på. Om de bare så seg selv som jeg, eller andre, så dem. Hadde jeg startet blogg, hadde klær, sminke og utseende sjelden vært et tema, og ingen hadde lest det. Det er trist at folk så sjelden føler seg bra nok, og er ute etter konstant inspirasjon for å endre det som enklest kan endres: Utseendet. Skulle ønske at flere tenkte som meg, om at det ikke har noe å si.

 70. JEG ER SÅÅÅÅÅÅÅ GLAD FOR AT DU EKSISTERER! DU ER HELT AMAZING! en blogg som er verdt og lese, da da jeg vet at pengene du tjener ikke går til kirugiske inngrep. Derfor leser jeg aldri noen andre blogger,bare din! ting du skriver gir mer mening enn hva de andre bloggerene blogger om. Du må ALDRI slutte og blogge, stemmen din betyr så utrolig mye i dette temaet! <3 Du er forbildet mitt

 71. Tusen takk <3<3 Det er så godt å høre noe som man egentlig vet, men som man ubevisst blir påvirket av. Skjønnhetsidealet med en "trent" kropp (men som egentlig er operert) er større enn noensinne. Ikke bare fra bloggere, men også på instagram-feeden. Og det er så forfriskende å høre noen som faktisk står for det hun mener, i motsetning til andre dobbeltmoralske bloggere. Du er viktig, og stemmen din betyr så utrolig mye <3

 72. Nobody says it like you! Når du virkelig slår til altså, da slår du hardt! Du er fantastisk, det er jo dette de burde spre på nettavisene så flest mulig får se det! 😀 Klokere ord skal man lete lenge etter, er glad noen står på som du gjør.

 73. Har fulgt bloggen din i årevis, men av en eller annen grunn aldri kommentert. Nå er isen brutt:
  Hei, Kristin! Du er en av de desidert kuleste damene jeg vet om ❤ Tar av meg hatten for deg, og jeg er med deg i kampen mot normalisering av denne galskapen! Dog med et mye mindre publikum, men mange små bekker blir til stor elv.

  Du hører fra meg igjen! Stor takknemlig og støttende klem ❤

 74. Tror jeg har kommentert noe liknende før, men det får bare være.. Da jeg var 16 år fikk jeg et spørsmål fra ei venninne om jeg noen gang hadde tenkt å operere meg. Jeg ble egentlig litt satt ut da hun spurte meg om dette, men svarte selvfølgelig nei. Hun spurte hvorfor ikke, og det fikk meg til å tenke litt. For nei, jeg er ikke veldig fornøyd med meg selv og jeg har ikke en veldig god selvtillit, men jeg vet at operasjoner helt feil løsning. Jeg VET at å operere bort «feilene» dine er helt feil løsning. Jeg skulle bare ønske at alle andre også visste det. Skulle virkelig ønske at folk klarer å innse at man må jobbe med seg selv innenfra, og at de faktisk er bra nok som de er.

  Jeg får ikke sagt det nok, men HERREGUD for et menneske du er, Kristin! God tvers gjennom men eg stå-på-vilje uten like! Vi trenger flere som deg <3 YOU ROCK GIRL!!!

 75. Ville bare si TUSEN TAKK! Det du sier er så utrolig viktig! Verden er blitt syk.. Takk for at du bruker stemmen din. Prøver selv å rope så høyt jeg kan om dette temaet, men man føler seg ofte ganske alene i denne kampen.

  Har enda ikke i løpet av mine 27 år vært inne på tanken om å legge meg under kniven, men har alt for mange venner som fortsatt mener at de hadde blitt lykkelige hvis de bare kunne fylle opp her og stramme litt der.. Jeg sier de er fine som de er, media og Internett sier noe annet. Blir så trist at verden er kommet så langt at dette er ‘normalt’.

 76. FYFAEN DU ER RÅÅÅ!!!
  Jeg er 21 år, og for isabell raad veier jeg 15 kilo mer enn jeg burde. Jeg har former med pupper, rompe, valker, strekkmerker, og appelsinhud, men jeg fuckings elsker det! Jeg har aldri noen gang operert meg, og det håper jeg jeg aldri noen gang kommer til å gjøre. Jeg har noen ganger vurdert det, ja, men ikke faen om det skjer. Nærmeste jeg har kommet å gjøre noe fysisk med kroppen er tattoo, men de elsker jeg da det er kroppskunst. DU er rå, og i got your back <3

 77. Nå har jeg nettopp sendt en lang mail til foreleser i faget mitt «Kommunikasjon for ledere og organisasjoner» om han VÆR så snill kan hjelpe meg å forme en problemstilling om det her(hjemmeeksamen-oppgave), som holder meg innenfor pensumet mitt. Det her er SÅ inspirerende å se på, og jeg vil fordype meg skikkelig i det! Det er fascinerende og interessant hvor LETT det er å bli påvirket. Hvor skjærte kommunikasjonen seg? Det er litt sent å skrive at man ikke bør operere seg, for så posere halvnaken to innlegg senere. Forskjellig kommunikasjon gjennom bilder og tekst. HEIER PÅ DEG. Du inspirerer meg til å velge noe INGEN andre i klassen min på BI skriver om. Takk for at du er du!

 78. Du er heilt fantastisk RÅÅ!! Du er et forbilde alle unge jenter burde se opp te! Det at du tar opp denne kampen mot kroppspress er så utrolig viktig for alle jenter som sliter me selvtillit! Eg ser veldig opp te deg, du e amazing!! <3

 79. YAAAAAS! Fortsett, fortsett, fortsett. Helt sikker på at du får hjulpet mange og bremset opp denne jævlige tendensen. Hater at det er lov å legge seg under kniven og sprøyten i det hele tatt, burde vært påbudt med 2 år hos psykolog i forkant.

 80. Godt noe tar det opp 🙂

  Men…. Hva med å tekste? Sikkert mye arbeid men hadde vært kjeeeeempetopp for oss som hører dårlig/får ikke med hva som blir sagt.

  Ser du har MANGE morsomme og bra videoer utifra kommentarene men for oss som ikke får med hva som blir sagt, er jo hele poenget borte 😉 Tenk deg å se en video uten lyd.

 81. Så sant alt du sier og så vondt at det e blitt sånn. I en alder av 30 har eg utviklet spiseforstyrrelse og gått fra 55 kg til 43 kg, ikke fordi eg e svak(mulig eg e svak og). Men fordi det e sånn eg føler meg vel i dagens samfunn, du skal være slankeste mulig med størst rumpe og bryst, eg har komplekser for brystvortene mine som e større enn normalt og kjønnslepper som e større enn normalt. Eg har aldri før tenkt tanken på at sånn eg var var unormalt før de siste årene. Så no sitter eg med en sønn på 7 år, eg har ingen energi, eg e blitt syk og har det verre med meg selv enn noen gang. Svak e eg kanskje men eg vil nesten si d e umulig og ikke la seg påvirke av samfunnet i dag. Sårt e d. Vondt e d. Men uansett kor feil eg vet d e som eg holder på så e d sånn eg føler meg. Unormal. Ikke sånn eg burde vært. Ikke har eg penger til og operere. Så da ble det den enkle løsning, slutt og spise og trene sykelig mye. Heldigvis e eg klar over min sykdom. 30 år og har alltid følt meg bra og god nok, helt til de siste årene. D e desverre ikke bare jenter på 10-15 som blir ødlagt av dette.

  Du gjør en forskjell. Stå på. Og lykke til i denne vanskelige kampen. All respekt til deg.

 82. Det er så utrolig bra sagt!!! Så rett så rett! Utrolig hva sosiale medier har gjort med oss mennesker. Deilig at noen prøver å ta tak i problemet – og minner oss andre på at det normale IKKE er unormalt, og minner oss på at vi selv må være litt bevisst hva vi poster på instagram og diverse. DU ER RÅÅÅRårårårRÅ 😀 Ha en nydelig dag nydelige menneske <3

 83. og ps: jeg ante ikke hva et «gap» var, eller hva botox, rumpejobb og alt som er var da jeg var 10 år. Trist at barn må vokse opp med DET som en bekymring. Asså NEI.

 84. Jeg DIGGER deg og de verdier du fronter. Du må aldri trekke deg fra bloggbransjen, for du er med på å faktisk nyansere hva en «toppblogger» kan være. Det er så utrolig viktig dette med kroppspress; ikke egentlig (men jo også de) de som opererer seg for selvtillit etc men fortsatt er friske, men hva med de som er syke? Alle glemmer at kroppen har en funksjon! Den skal ikke «bare» se bra ut, den skal FUNGERE. Når såpass mange av den unge befolkningen klager over kroppspress, hvordan trooooor de at de med en syk kropp føler seg???!! Vr glad for at «det eneste» man stresser over er hvordan kroppen din ser ut, og ikke hvordan den fungerer. Folk må VÅKNE opp! som du selv sier: kropp betyr ikke en dritt!!

 85. Du er rå!!!!! og sant som du sier, man tror man er kongen av voksenhet når man er 18-20. jeg levde på 1 skyr youghurt og 3 knekkebrød med makrell i tomat, samtidig som jeg løp 1 mil om dagen, hver dag, i tre år… fordi jeg ville være like fit og fin som kroppene som media trykket opp i trynet på meg. ville selvsagt aldri innrømme det for meg selv og det svir litt å innrømme det nå faktisk. men jeg overlevde uten varige mén, takk gud for det! og fikk en kjæreste som syntes jeg var alt for alt for tynn og ville feite meg opp. gikk fra å handle klær i barneavdelingen til dameavdelingen på to år! og nå føler jeg med fab, himla glad jeg aldri bikket under og rørte mitt ytre den gang. fortsett kampen Kristin! vi trenger sånne som deg <3

 86. Sitter med tårer i øynene og frysninger!
  Fy søren, Kristin! Du gjør en så vanvittig bra jobb👊🏼
  Beste innlegget noen gang.

 87. Hei!

  Følte veldig for å legge igjen en kommentar, da jeg beundrer deg utrolig mye!

  Jeg fikk den æren av å bli mamma som 19 åring, til ei nydelig jente. Ei jente jeg ikke ønsker at skal vokse opp i en verden, som kun har fokus på en ting, nemlig utseende. Det skremmer meg å tenke at den lille tre-åringen min skal måtte gjennom hele dette kropps-og utseendehysteriet! Jeg har selv aldri vært fornøyd med meg selv, har ønsket å endre på mye da jeg selv var altfor ung til å i det hele tatt tenke tanken egentlig. Men etter at jeg ble mamma, endret alt seg, og etter å ha sett dine videoer, ler man heller litt av den lille kulen på magen som har vært et hjem i hele 9 mnd for min lille. Som du sier, vil også jeg ha smilerynker som viser at jeg har hatt et utrolig morsomt og innholdsrikt liv. Jeg elsker å høre at jeg ligner på mine foreldre, og at min datter ligner på meg. Det gleder meg så utrolig mye. Hva skjedde egentlig med å bare være seg selv? Du er god nok som du er? Det indre som teller?
  Det skremmer meg at min datter skal vokse opp i et sånt samfunn. Hver dag forteller jeg hun hvor vakker hun er, og hvor fantastisk hun er mot alt og alle rundt seg, men når hun blir stor nok til å kunne lese blader, programmer på tv-en som har med kropp og utseende å gjøre, blogger, er jeg redd det ikke er nok. Hun skal i hvert fall få høre om deg, og hvor godt forbilde du er!

  Et ønske om at du kunne reist rundt å holdt foredrag om dette, at vi alle er gode nok som vi er, både voksne og barn, du har kunnskap så det holder om dette! 🙂

  Takk ❤

 88. Takk for denne videoen! Hvorfor følger jeg ikke denne bloggen? Tror jeg seriøst kun kikker innom en gang i halvåret. Det blir det en slutt på. Nå blir du bokmerka. Deg har jeg sinnsykt mye å lære av. Gode, sunne verdier. Mer av det!

 89. Det beste vi kan gjøre er å slutte å lese bloggen dems.
  De fortjener ikke hat, for det er det som er utgangspuntet for den de har blitt. Vi måhente fram vår selvrespekt og slutte å utsette oss for bloggere som får frem destruktive tanker om oss selv.
  Sophie elise.. Hva ska man si. Hun har så mye potensiale. Det er mye som jeg synes er bra med henne, men så kommer dobbeltmoralen. Vet hun er et offer av samfunnet vårt, og noen blir mer påvirket enn andre. Hos henne startet det med påvirking fra andre bloggere og kjendiser. Så hun vet innerst inne hvilke makt hun har. Dessverre erhun respektløs mot leserne sine. Og vi må slutte å tilatte det og bry oss nok om oss selv til å slutte å utsette oss av bloggere som påvirker oss negativt. Uansett hvor mye godt hun gjør ellers så hjelper ikke det når det er snakk om å fronte et destruktivt utseendepress. Hun trenger å snu fokuset sitt mot ting som ikke er destruktive. Så jenter vi sitter med makten, vi må hjelpe frem de bloggeren som er ekte fra hjerte og sende kjærlighet til de bloggere som er fanget i et destruktiv livstil som de dessverre drar mange med seg med.

 90. Det er en stor skam at ikke denne prisen har blitt blåst opp i media!! Så på Kristin, du gjør en utrolig viktig jobb❤❤

 91. Jeg kommenterer veldig sjeldent, men må bare klappe i hendene for det her! Det er så viktig det du gjør, og jeg er så glad for at du gjør det!! Man er født med det utseende man har for det er det som passer best til akkurat deg! Jeg har selv litt små og rart formede bryster, men jeg har aldri, ALDRI vurdert å endre på de! Jeg har en god venninne som har lagt inn brystimplantater, vi sto å ordnet oss sammen en dag hvor jeg sa: «jeg kan ikke ha på denne toppen, sånn utringning er ikke helt flaterende på meg» og gikk å byttet topp som gjorde at det så mye bedre ut! VENNINNEN MIN sier da til meg: «du kan jo bare endre på de da!» Som om det var verdens mest naturlige ting å gjøre når en topp ikke satt som den skulle??? Jeg har aldri i mitt liv vært mer sjokkert, og hun fikk høre akkurat hva jeg mente om den kommentaren! Det er så viktig at vi står sammen om dette, både offentlig og med de rundt oss!

 92. Snart 27 år, sitter her og gråter fordi jeg så godt som hele livet har hatet den jeg ser i speilet. Heldigvis kunne jeg aldri operert meg. Disse videoene dine gjør meg så stolt over å være kvinne, med former her og der. De får meg til å ha lyst gi totalt faen i hvem jeg er utenpå, og bare elske meg for den jeg er på innsiden. Fordi der er jeg god nok akkurat slik du sier. Takk for at du fortsatt er i bloggnorge. Uten deg hadde det vært total katastrofe.

 93. Åååå, kjære vakre Kristin! Du ER SÅ RÅ! Denne videoen fikk meg faktisk til å gråte. Gråte fordi du fighter så hardt, men også gråte fordi jeg, og så mange andre, går rundt med et selvbilde som kun går ut på hvordan vi ser ut. Fy faen, så idiotisk det er… Du er verdens beste blogger, og den eneste jeg gidder å følge! Stå på! Fortsett med det du gjør! Ikke gi opp!

  STOR klem fra meg, og alle oss andre som du hjelper ved å engasjere deg! <3

 94. Jeg tror oppriktig at du bidrar til at veldig mange unge, også andre bloggere begynner å tenke seg litt mer om! Har sett at flere og flere bloggere nå fraråder sine lesere til å utføre inngrep, mens de samtidig legger ut tilsynelatende lettkledde bilder av seg selv og sier at «dette er min kropp og jeg har rett til å vise den frem som jeg vil». Det er som du sier veldig dobbeltmoralsk!😞 Utrolig synd at nærmest ingen andre bloggere klarer å skrive en blogg uten at de hele tiden må vise seg frem på den måten..

  Håper både media og andre bloggere slår seg sammen med deg i kampen mot dette vanvittige kroppspresset! Du er virkelig det forbildet dagens samfunn trenger, Kristin💜 Jeg heier på deg!

 95. Har du sett serien på nrktv «innafor»? Første episode handler om intimkirurgi, hvor hovedbestanddelen av de som vurderer det er i 13-16 års alderen. Da jeg så den episoden ble jeg helt paff. Er nesten utrolig at kroppspresset har når underlivene til unge kvinner. Er så glad du fronter denne saken! Vekk med kroppspress!

 96. DU ER SÅ RÅ, har ikke ord! Jeg tror jeg aldri har kommentert på en blogg i hele mitt liv, men fyflate DETTE innlegget fortjener det! Er 100% enig i ALT du sier, og det er så viktig at noen sier det. Er dritlei det «perfekte» som bloggere prøver å framstå som. Vet du hva, jeg tror ikke de er noe lykkeligere enn meg. Blogg- og medianorge trenger deg, Kristin, du er så rå som står i denne kampen – det er så viktig! Fuck kroppspress, heia valker, celluliter og former. Og ikke minst, heia Kristin. For et forbilde du er!

 97. Du er fantastisk Kristin!
  Er helt enig i at lavalderen for kirurgiske inngrep bør heves. Man er absolutt ikke voksen nok i en alder av 18år. Til og med da jeg var 25 og faktisk hadde råd til å ta den operasjon jeg alltid hadde ønsket meg, følte jeg meg ikke voksen nok til å ta et slikt valg. I dag er jeg utrolig glad for at jeg ikke var det, for som du sier så blir man klokere med alderen. Jeg aksepterer meg selv er for hvert år som går og kan ikke fatte at jeg så på meg selv som stygg og feit i mine yngre dager og da leste jeg ikke blogger engang. Da var det skuespillere og sangstjerner jeg sammenlignet meg med. I dag ser de unge opp til folk som har fått sin status gjennom skandaler og skjønnhetsoperasjoner, vanlige mennesker som ikke har bidratt med annet enn å bare være kjent. Det er en syk verden mine tantebarn må vokse opp i…

  Fortsett kampen Kristin, og som du ser så er du ikke alene <3 Heier på deg og du fortjente absolutt hedersprisen mer enn noen andre. Håper at media skjønner det snarest.

 98. Kjære deg Krstin! Den prisen du vant fortjener du virkelig!

  Du står ikke alene! Den kampen du fronter er vi mange som ønsker å fronte sammen med deg!

  Det er regelrett feighet av mediehuset å ikke vie en omtale av prisen din, og for meg viser det bare hva slags bloggere de ønsker å tjene penger på, og det er så galt som det går an å få bli 🙁 Kjenner jeg blir kvalm bare ved å tenke på det!

  Jeg blir kjempesint som ei fele når normaliseringen av slike skjønnhetsbehandlinger er blitt så vanlig som det har! Det er ikke slik det skal være, og det er så feil som det går an å få bli!

  Selv kjenner jeg meg igjen i det du skriver. Er selv 50 år, men engasjerer meg i denne kampen, men da rettet mot voksne bloggere som åpenlyst ikke bruker hodet sitt når de fronter slike skjønnhetsbehandlinger. Når voksne bloggere i 40-årene legger ut bilder av seg på sin blogg som viser at de tar en botoxsprøyte. Ja da kan man begynne å lure. I tillegg når overskriften lyser mot en: «Jeg er glad det finnes skjønnhetsbehandlinger». Samt i tillegg bortforklare å si at 18 åringer er voksne nok til å bestemme selv. Når vedkommende blir konfrontert med sine reklameinnlegg går bloggeren til angrep på motstanderne og kaller dem for stygge «skrukketroll».

  Gjennom alle år har vi hatt idoler. Da jeg var tenåring hadde vi våre idoler som vi så opp til. Hver onsdag satt vi pal foran TV’n og fulgte med Dynastiet, og vi syntes Linda Evans var kjempepen. Hun så så ung ut, og holdt seg godt. Senere så skjønte man at hun hadde jukset seg fin, men på 80-tallet var det ikke snakk om sånt.

  I dag er alt mye mer tilgjengelig i ulike medier, og derfor har dessverre kroppspresset økt 🙁 Jeg har jo jobbet en god del med ungdommer gjennom årene løp, og jeg har som deg hørt noen jenter si at de skal spare konfirmasjonspengene sine til den dagen de blir 18 år slik at de kan ta en kosmetisk behandling. Det hjelper ikke hva foreldrene sier til dem, og samme hvor mye foreldrene prøver å fortelle sine kjære barn at de er god nok som de er vil de ikke tro på hva de sier. Det er kjempetrist 🙁

  Et annet problem når det gjelder «normaliseringen» for kosmetiske behandlinger er at de som tar slike behandlinger fraskriver seg at de har ansvar. De mener at det er foreldrene til unge jenter som må snakke med ungene sine om konsekvensen av slike behandlinger. Selvsagt skal foreldre snakke med ungene sine, men foreldrene er de siste som fanger opp en hvis tenåringsdatteren har dårlig selvbilde. Tenåringsjenta kan sitte å lese bloggen til sitt bloggidol, og drømme seg inn i en fantasiverden at hun skulle ønske å bli mest mulig lik sitt bloggidol som har store pupper og store lepper. Jo mer denne usikre tenåringsjenta blir matet med innlegg fra sitt bloggidol jo dårligere selvbilde vil den usikre tenåringsjenta få!

  Da jeg begynte å blogge på blogg.no i 2008 var det nesten ingen som blogget om slike temaer, men etter hvert som ploggplattformen ble større og mer kommersiell er ser det ut som det er penger, penger og penger som gjelder, og hvilke bloggere kan de tjene mest penger på.

  Et annet eksempel er noe som skjedde før jul. Det var tre voksne bloggere som var i total bloggkrig med hverandre. To vanlige bloggere, og en blogger som gladelig reklamerer for å benytte seg av plastiske behandlinger. Alle tre fikk forbud mot å shoute, men etter noen få dager fikk den bloggeren som blogget om plastiske behandlinger lov til å shoute igjen. Den andre slettet bloggen sin, og den tredje fikk flere måneders utestengelse. Der fortsatte den bloggeren som fronter plastsike behandlinger og blogget om det. Råttent gjort fra bloggplattformen sin side, og det lukter svidd av det! I mine øyne beviser det hva slags bloggere den bloggplattformen ønsker fronte på den bloggplattformen.

  Jeg har en oppfordring til alle sammen! Bli med på denne faceboogruppen som heter: «BLOGGERE MOT DET SYKELIGE JAGET ETTER DET «PERFEKTE» UTSEENDE!». Den kan du finne her: https://www.facebook.com/groups/1690699167815361/?fref=ts

  Vær så snill og meld dere inn!

  Jeg håper det går greit at jeg deler videobloggen din på min blogg, for dette må fram i lyset!

  Stå på! Du er ikke alene!

  Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

  Hilsen Toril

 99. Du er helt fantastisk som faktisk bruker stemmen til noe bra! Er så trist å se hvilken vei dette tar mtp normalisering av operasjoner. Jeg klarer verken å trykke liker eller kommentere bilder av venner/beskjente som driver med bodybuilding liksom. Er ikke rart de får mer lyst til å fortsette med operasjoner eller slanking når folk nærmest «heier» de frem.
  Men synes å huske at du har hatt en god tone med Sophie Elise. Er hun klar over ditt syn på det som hun nærmest har blitt kjent for? Hvordan er det å være i sosiale sammenhenger med andre bloggere som fronter ting du står imot?

 100. Du er så rå, Kristin!
  Hvis ungdommen heller sparte pengene sine og satte de inn på bsu og kom seg inn på boligmarkedet og invisterte i fremtiden, i stedet for utseendet som før eller siden kommer til å «rakne» uansett… Leppene blir hengete etter lipfillers. Puppene henger etter amming selv etter silikon inngrep, og rumpa kan man like så greit trene seg opp like fin og stram. Satser man penger på bolig eller studier, så kommer man aldri til å angre på det!!

 101. Og med dette innlegget ditt skal jeg Ivertfall bidra på min måte ved og ikke klikke meg inn på disse bloggene som normaliserer dere! Punktum.

 102. amaaaaazing! tusen takk for at du er den du er og ikke gir opp, selv om jeg forstår godt hvorfor. inspirerende at du, selv om, tar ansvar fordi du ser at du har fått en stemme.

 103. Du er rå!
  Takk for at du gjør en forskjell! Stå på og ikke gi opp! Du gjør en fantastisk jobb.
  Jeg skal ihvertfall bidra med det jeg kan og dele dette innlegget videre. Håper alle andre gjør det samme!

 104. Tusen takk for at du snakker om et stort samfunnsproblem i dagens samfunn. Å normalisere plastiske operasjoner og injeksjoner er helt forferdelig. Når jeg ser konkurranser hvor en kan finne fillers er det like før jeg går i taket. Det skal ikke være sånn, dette er en forferdelig dårlig trend. Jeg kan ikke si at jeg er fornøyd med meg selv fra topp til tå, men jeg lærer å akseptere meg selv for den jeg er. Som 18åring hadde jeg et helt annet syn på min engen kropp enn jeg har nå som 22. Det tar tid å før man blir trygg i seg selv og egen kropp, og derfor er det viktig å hindre at 15,16 og 17 åringer planlegger å utføre inngrep når de blir 18. Det de egentlig trenger er noen å snakke med, som kan forklare hvor flott de er på sin måte og at de er god nok. jeg tror ikke på at selvtilliten blir bedre av å fikse på utseende, en utsetter kun problemet til senere. Jeg tror også om en starter med å gjøre inngrep i kroppen sin vil det bare føre til at man finner mer en vil fikse på og så blir det en vond sirkel.. Stå på Kristin, ikke gi deg!

 105. Åhh, Kristin! Det er så fint at du ikke gir deg, for dette er noe det er verdt å kjempe for!!
  Jeg er 21 år og studerer til å bli lærer, i hovedsak på ungdomsskole og videregående. Jeg ser daglig elever scrolle nedover insta og dobbeltklikke på polerte, perfekte modellbilder. Forbilder kaller de det. Idoler.
  For meg er det viktig å være en motkultur til dette. For meg er det viktig å fremme tanken om at man er bra akkurat som man er.
  Er det en enkel oppgave? Har jeg noen garanti for å i det heletatt nå igjennom?
  Nei.
  Men er det verdt å forsøke?
  Jeg vil si ja. For om ikke vi sier noe, stiller spørsmål ved deres oppfatninger, og utfordrer tankegangen deres – hvem skal da gjøre det?

 106. Kjære Kristin! Dette er så bra og viktig! Vi er like gamle, og jeg må bare si at jeg er sjokkert over galskapen som pågår i aldersgruppene under oss. Da jeg var tolv år fikk jeg med Pocahontas tights, og det drøyeste jeg leste var boka om Spice Girls. Jeg er oppriktig glad jeg slapp å vokse opp med bloggere som forbilder, eller med instagram som pekepinn på hvem jeg burde være. Du er en fantastisk motvekt til alt det syke som foregår, og jeg beundrer deg virkelig for å stå opp for det som er riktig. For det er nemlig dét dette er, RIKTIG tankegang. Og det burde ALLE jenter ta til seg. Stå på, aldri gi deg, du er en sterk stemme som behøves i denne debatten!

 107. AMEN! hyller deg og bøyer meg i støvet🙏👏🙌 aldri gi opp kampen og aldri tenk at du er alene om dette! Vi heier på deg og støtter deg hele veien! TUSEN TAKK! Du er så sinnsykt bra, Kristin❤️

 108. Jeg er så GLAD for at det finnes slike som deg i blogg samfunnet! Og ja, jeg er helt enig, desverre virker det som du er alene:( jeg ER så glad jeg ikke er en ungdom i storbyer idag, fy fader, våger ikke tenke på det engang! Men ser myye til det her og, i lillebyen, men presset er ikke like stort og det er jeg glad for. Føler bloggnorge blir mer og mer mykporno/vise seg selv fram, sminke, overprisede ferier, vippeexstensions å leppefillere!! Takk gud for deg Kristin, heier på deg

 109. Hei Kristin, det er så fryktelig bra det du sier der, kjenner jeg blir stolt langt inn i hjerterota! Men jeg har et spørsmål: jeg er 1,52 høy 54 kg å har bh størrelse 70 H Noe som sliter veldig på ryggen og nakken min. Har tenkt mye på reduksjon men får bare stygge kommentarer på at jeg blir en «plastisk kirurgi dukke» osv av bekjente… tenker du at dette er å legge seg under kniven for utsende sin skyld?

  • Hei!

   Jeg har selv gått igjennom brystreduksjon på grunn av plager med vond nakke og rygg, problemer med trening og hodepine. Jeg anser ikke dette som å legge seg under kniven for utseendets skyld, men som en operasjon for å bedre livskvaliteten på grunn av fysiske plager. Jeg mener man kan sammenligne dette med andre operasjoner som er nødvendige. Hvis grunnen til operasjonen er fysiske plager, og ikke et ønske om å endre utseende ser jeg ikke noe problem i å gjennomføre det.

   Håper det hjelper 🙂

 110. SÅ ENIG! Sjønner ikke hvorfor dette ikke får mer opperksomhet i media, men sikkert fordi du ikke er villig til å vise både mer nippler eller utrigning….
  Er skummelt hvor normalisert det er blitt å ta restylane eller botox få boob job eller butt lift….

  Håper flere som har en stemme som blir hørt bruker den på å faktisk ta fokuset VEKK fra dette «perfeksjonist» utseende som det tydeligvis er kun fokus på idag. Er så leit at alle (isåfall flertall!!!!) som blir kjent i media gjennom blogg eller tv eller hva som helst, føler de må fikse på seg, for uansett hva de sier så kan en nesten banne på de har alle tatt «fillers». ser bare på instagram på slike «slikkelige jente profiler» eller makeup profiler så legger de ut hvordan de tar leppe fillers (jeg vet så lite om hva de forskjellige måtene er eller hva de heter) men vertfall poenget er at det legges ut filmer akkuratt som det er like normalt å filme maten en får servert på resturanten…… asså hva søren!!! og dette blir innplantet i hodet på 10 åringer…. herregud jeg gir opp av og til….. virker som ungdomen nå til dags kun tenker på hva de skal gjøre når de blir 18 pr og får muligheten til å fikse på seg, for gud forby de viser disse «feilene», og helst bak alt dette skal det også ligge 5 tonn med sminke og conjturing (vett virkelig ikke hvordan det skrives for bryr meg sååååå lite) og falske øyenvipper og på topppen av det hele så må neglene være on fleck! altså misforstå meg rett nå jeg har ikke noe imot folk som bruker sminke gjør det selv, eller bruker vipper…. men det blir som legger smør på flesk (eller er det omvendt??..) samma det… poenget er disse ungodmmen er blitt slik for media og forbildene deies er slik og det er så forbaska mye fokus på dette,???? tilog med modeller fikser på seg og får gjort nase jobb og botox i lippen, og de blir kalt for naturlig sjønnhet….!!!

  ER virkelig ikke klar over om folk lengre vet hva ordet NATURLIG er lengre??????????!!! så fustrerende å se disse modellene bli tatt ut fordi de er sååå vakkre, altså hvis alle hadde hatt penger til å fikse på seg så hadde vell alle blitt kalt naturlig vakker og alle hadde hatt LIK mulighet til å være med i VS fashion show……

 111. Her skal man være passe nedkjølt for å ikke være enig! Hurra! Det er så fint, og så viktig, at du som blogger bruker stemmen din på slikt som inspirerer positivt. Kropp- og utseendehysteriet har tatt helt av. Når jeg leser at folk bruker tusenvis på å minske en brystvorte, skjønnhetsoperere kjeden eller bleke rompehullet så tenker jeg at verden er på vei i en helt feil retning.

  Selv sparer jeg penger på å få råd og mulighet til reiser, opplevelser, konserter og aktiviteter. Det er disse tingene som øker livskvaliteten. Ikke størrelsen på brystvorten. Selvsagt skal man få fikse på det som ikke fungerer, men å bruke tusener på helt unødige ting som folk ikke engang merker er så bortkastet og trist. Pengene kunne vært brukt til å skape et nytt, fint minne som man kan glede seg over.

 112. Denne videoen var så viktig, Kristin! Så ekte, så ærlig og så hard på de viktige poengene! Får jeg en datter som blir noen gang vlir usikker, skal hun få se dette. Og de gangene jeg, som er på samme alder som deg, og tross alt er ung og fin enda (!) begynner å se på de begynnende linjene i panna, så skal jeg se dette igjen og igjen! Du er helt rå! Tusen takk ❤️

 113. Takk for at du fronter sunne verdier. Problemet med de overopererte toppbloggerne er at de har så dårlig selvtillit at de legger ut bilder av sine opererte kroppsdeler i håp om å få fine kommentarer. Det er de avhengig av får å føle seg fine. Det er så nedverdigende for dem som kvinner å blotte kroppen sin på den måten for å få bekreftelser. sofie elise er den mest dobbeltmoralistiske personen jeg har sett og hun mister mer og mer troverdighet fra de over 12 år. Håper hun slutter å blogge, det er det beste for alle ungdommer.

 114. Fy søren du er rå! 💪🏼👍🏼 Dette temaet er så forbanna viktig! At en så rå og tøff person som deg sier dette og tar en «støyt» for alle de som sliter og tenker på selvbildet sitt hver dag, sier noe om deg 👍🏼 Vi må få en stopper for dette, før det ødelegger flere mennesker..
  Du er en fantastisk person Kristin, som tørr og stå imot andre bloggere og media for å hjelpe andre! Det er dette som gjør deg til et ekte forbilde og flere må gå i ditt fotspor og gjøre som du gjør for andre mennesker! ❤

 115. De som har operert er jo i aller høyeste grad de som har mest komplekser, dårlig selvtillit og som egentlig bruker det som en Quickfix. Så blir de slått i trynet med at «nei, det hjalp ikke, jeg føler meg fortsatt ikke bra» og jakter på neste. Mens de legger ut bilde på bilde med kjøpekroppen og kjøpeansiktet sitt.
  Det er trist. Har INGENTING med sjalusi å gjøre, uansett kunne jeg ikke tenkt meg å forandre på noe. Ansiktene blir og merkelig like. Vil ikke se ut som «alle andre». Men hvis du kommer med en kritisk kommentar blir du dømt som sjalu hater.
  Det er ikke nødvendig å legge til her at det er greit med de som av medisinske årsaker trenger en form for operasjon. De er holdt utenfor. Kun snakk om de som gjør det for å bli» pen»

 116. Takk for at du tar opp dette! Jeg er 20 år, og jeg har klart å utvikle en relativt god selvtillitt når det kommer til utseende, men for noen år tilbake hadde dette latt meg påvirke meg i stor grad. Jeg er helt enig med at du ikke burde ta et så viktig valg i 18-20 års alderen. Selvom man føler seg «voksen» er man ikke det. Jeg vet selv at jeg vokser hver dag, til å bli en annen og bedre versjon av meg selv. En som tar flere riktige valg.. Man lærer fortsatt i denne alderen. Det er en god og naturlig ting. Heldigvis var det ikke like «vanlig» når jeg var 14 og skrive om oprasjoner. Håper ikke denne trenden fortsetter. Du er flink! Og jeg støtter deg, jeg tror og håper at du gjør en forskjell med å fokusere på temaet. TAKK!! Dette er så viktig.

 117. Nok en gang åpner du øynene mine. Husker så godt den forrige videoen din om dette, husker at jeg satt å tenkte i begynnelsen av videoen at det du sier er bare sånn tulle klisje som alle sier. Etterhvert skjønte jeg at tankegangen min var helt fucka! Det at jeg tenkte at disse tingene var heelt normalt e ganske fucka. Jeg måtte faktisk innse at de tankene jeg har hatt tidligere er like fucka som det presset nettopp bloggerne skaper. (Fucka e det eneste ordet jeg klarer å bruke for å beskrive dette) Nok en gang, et år senere, sitter jeg her og tenker «Okei, wow, det hun sier er såå sant». Det at det tar en 15 min video, to ganger, for at jeg kommer til fornuft sier litt. Helt utrolig at det har blitt sånn som det er. Håper det jeg sier gir mening, for jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal formulere meg, annet en å si at samfunnet er fucka. Stå på Kristin!! Denne kampen er så utrolig viktig. Vi er alle gode nok, og det måå vi faktisk bare innse. Takk

 118. Ser du har fått utrolig mange komentarer, og du blir nok ikke å rekke å lese gjennom alle uansett! Men jeg føler jeg er nødt til å legge igjen en liten komentar til deg, det fortjener du❤️ Det er lett å miste seg selv og se seg litt blind på dette med operasjoner og fiksing på utsende. Det er så normalt at man ikke lenger ser på det som en stor greie. Det at du tar opp denne kampen er så ufattelig vikti Kristin. Du åpner øynene for mange dær ute, blabdt annet mine! Har selv nesten falt for fristelsen til å ta restylane, men vet du hva? Som du sier, vi er faen meg fine nok som vi er! TUSENTAKK SKJØNNE DU!

 119. Kjempefint innlegg Kristin! MEN noe uenig er jeg. Det er ikke flere jenter og gutter som opererer seg nå enn før, men vi har mer media enn før som igjen fører til at det settes mer i lyset. Dessverre er det sånn med alt – feks ABB (22.juli) ønsker oppmerksomhet i media og det er akkurat det han får. Det er noe han alltid kommer til å få fordi media skriver om ALT. Dessuten er det flere folk i verden nå enn før – sinnsykt mange fler!! Da er det nesten logisk at de med penger til det opererer det de er misfornøyde med, akkurat som før. Usikre jenter og gutter har ikke blitt usikre på seg selv pågrunn av bloggere (noen vil selvfølgelig bli det), men om man er usikre på seg selv, starter det gjerne på skolen eller allerede i barnehagen pågrunn av de man har rundt seg (kanskje en jente med finere og lengre hår enn det du har, kanskje du blir holdt utenfor). Dette er i alle fall personlig erfaring. Når jeg gikk på barneskolen fantes bare msn, før nettby kom, og dette var i 7.klasse. I 4.klasse (allerede), før noe som helst media var innblandet i livet mitt, synes jeg at jeg var tjukk. Allerede som kanskje 10 år(!!) ville jeg ta fettsuging fordi noen av venninnene mine var tynnere enn meg. I 7.-8. klasse, når jeg begynte å få pupper, var jeg også misfornøyd, igjen fordi venninnene mine hadde utviklet seg litt raskere enn meg og hadde fått store pupper allerede. Det hadde altså ingenting med bloggere eller media å gjøre. Jeg sier ikke at ingen påvirkes av bloggere (blogger ikke selv heller), men skal man som blogger drite i å operere det man kanskje har vært misfornøyd med hele livet? Eller skal man legge opp jobben som blogger for å kunne gjøre hva man vil? Om man skriver om det er opp til seg selv og hver enkelte, men det vises jo gjerne hva man har gjort? Lesere legger merke til alt. Andrea badendyck hadde tatt så lite silikon at man ikke skulle tro at noen så det, men lesere la merke til det med en gang! Det er bare et lite eksempel. Man får like mye refs for å ikke skrive noe om det.

  Nå ble denne kommentaren så lang at jeg ikke er sikker på om den ga noe som helst mening, men poenget mitt er at det gjerne er en venninne eller kompis som trigger noen til å få dårlig selvbilde fordi man tror de ser bedre ut enn seg selv, kanskje de til og med er mer populær. Det er ikke bare bloggere man skal kritisere om man skal ta dette temaet opp, og man kan ikke isolere seg fra folk for å ikke få dårlig selvtillit? Det starter når man er så ung at man kanskje ikke kan lese engang. Ida Fladen tok bilder av seg selv og sin fine naturlige kropp mot dette presset, men det hjelper ikke når man likevel føler at det hun er født med ser bedre ut enn det du er født med. Jeg er født med små pupper og smal midje, stor rumpe og kraftige lår. Jeg ser ut som en pære – slanker jeg meg forsvinner det jeg har av pupper og mage, ikke lår. Jeg blir altså seende ut som en pære uansett. Da er jeg glad jeg faktisk har muligheten til å gjøre noe med det. Ikke for noen andre, ikke fordi jeg har dårlig selvtillit, men fordi jeg ønsker det for meg selv ene og alene.

 120. Omg jeg digger deg Kristin, du har et godt poeng, jeg merker selv åssen det påvirker meg åssen di viser kroppen eller at de dele trenings program også har de ikke noe fett på kroppen..:(
  merker det irriterer meg veldig. spesielt plastisk kirugi.. :/ det er så trist å se åssen det påvirker oss ungdommer.

  blir helt kvalm over at de legger seg unner kniven, hva er vitsen å bruke masse penger på det? ser man så mye bedre ut med å legge seg unner kniven. den ene bloggeren kjenner jeg nesten ikke igjen etter alle gangene ho har lagt seg unner kniven..

  digger deg kristin og du er helt rå, og du har så mye bra du sier og stå på, skulle ønske andre bloggere også var som deg <3

  du er et godt forbildet i forholdt til de andre bloggerne.

 121. Pretty hurts
  Shine the light on whatever’s worse
  Perfection is the disease of a nation
  Pretty hurts
  Shine the light on whatever’s worse
  Tryna fix something
  But you can’t fix what you can’t see
  It’s the soul that needs the surgery

  Beyoncè <3 Kristin <3

 122. Jeg er selvfølgelig ikke uenig i at operasjoner og kroppsidealer suger, foe det gjør det!! Men hvem skal man skylde på? Kan ikke bare ta bloggere.

 123. egentleg har eg valgt å ta avstand til alt dette, i og med at det ikkje angår meg. men det gjer jo likavel det, det angår jo samfunnet. eg er vaksen opp på bygde og ser verdiar i natur og tradisjonar. sjølvsagt er eg og inne i denna sosiale media verden, men eg blir ikkje påverka av dette når eg ser det. eg blir nesten skuffa over at me som har moglegheita og ressursar til å gjere så mykje med livet vårt, skule, utdanning, familie. og så tar me alt dette for gitt? det sitter folk i verden som har så store problem at me ikkje anar, som svelt ihjel, som ikkje har ein heim, som ikkje har moglegheita til å gå på skule, og opplever krig. korleis kan me sitta her og bruka pengane våre på plastikk operasjonar. for å endre på noko som er så verdifullt, nemleg kroppen vår. Sliter du så med ditt eige sjølvbilete, bør det være krav med psykolog timar før ein legg seg under kniven.
  Du får sagt det Kristin, ein viktig debatt som du er sterk nok til å ta!

 124. Hei Kristin.

  Jeg har slitt med selvbilde å selvtilliten i mange år å tenkte at jeg måtte få fikset på noe, men etter at jeg begynte å lese bloggen din å se dine videoer der du tar opp det med kroppspress så har jeg godtatt at jeg er bra nok som jeg er. Jeg har slått meg til ro med at man må være som er, bloggen din å innleggene dine om det her kroppspresset har gjort noe med meg som gjør at jeg har valgt å godta meg selv slik jeg er. Nå har jeg begynt å sakt til de rundt meg at de får godta meg for akkurat den personen jeg er uansett fasong, med eller uten sminke eller så får de bare gi f***. Du har virkelig inspirert meg til å godta meg selv slik jeg ble født. Du er virkelig mitt forbilde.

  Tusen takk for at du virkelig tar opp dette emne. Det er så viktig dette temaet som du snakker om. Tusen takk for at du virkelig står opp å viser at dette kroppspresset ikke er greit. Jeg digger deg

  Hilsen ei på 23 år som har slitt veldig mye i forhold til alt kroppspresset som er rundt om på blogger å andre medieforum.

 125. Hei Kristin!
  Har publisert denne kommentaren før, men fikk da ingen svar. Håper du vil ta deg tid til å lese gjennom og skrive litt om dette i enten et eget innlegg eller som svar her i kommentarfeltet. Du er rå. Klem <3

  Hei Kristin, og tusen takk!
  Takk for at du tar opp et så enormt viktig tema, og for at du TØRR å fronte en annen virkelighet enn det andre bloggere gjør. Det er ofte de som har det værst som tier, noe som absolutt taler for at du rekker ut og hjelper mange flere enn de som takker deg her på bloggen og på andre arenaer.

  Jeg er så innmari enig med deg, samfunnet vårt er på vei i helt feil retning i alt for stor fart. Dessverre finnes det flere som trykker på gassen enn sånne som seg som står på bremsen i denne skremmende utviklingen, og det er oppriktig trist å se hvor samfunnet er på vei og hvordan unge jenter og gutter dras ned hver eneste dag.

  Jeg har et par spørsmål til deg rundt dette temaet, ikke fordi jeg er uenig (det har du nok skjønt ut i fra linjene over), men fordi jeg er nysgjerrig. Nysgjerrig på HVA du vil endre, og HVORDAN du mener ting kan endres..
  Det er ingen tvil om at utviklingen vil fortsette, både kjente og ukjente personer vil fortsette å legge seg under kniven og uansett årsak er dette dessverre tall vi ikke kan gjøre så mye med.. (eller?)
  Det jeg lurer på er hvordan du vil at de kjente ansiktene som velger å legge seg under kniven, eller sprøyta for den saks skyld, skal forholde seg til det i etterkant? Mange har observante lesere og fans som rask legger merke til endringer etter inngrepene, og da vil naturligvis spørsmålene om hva som har skjedd komme. Det blir kanskje feil å lyve, det har vi sett mange eksempler på.. Men mener du at det er bedre enn at unge blir påvirket til å gjøre det samme? Å lyve vil jo svekke troverdigheten til personen.
  Et annet alternativ er jo å si at «Joda, jeg har fikset på utseende» og bli ferdig med saken uten nærmere utdypning av temaet. Dette vil kanskje mange mene at er det mest riktige mtp. negativ påvirkning av lesere, men en gjenganger blant de kjente personene som tar operasjoner er at de vil være ærlige mot lesere og tilhengere og fjerne «tabuet» de hevder det er rundt slike inngrep og injeksjoner.
  Så har vi tredje alternativ, å være fult åpen om hele prosessen både før, under og etter inngrep.

  Alternativene er sikkert så mange flere, og det finnes nok 100 andre forskjellige måter å gjøre det på. Jeg er bare så nysgjerrig på hva du mener vil være riktig, for let’s face it.. Vi kommer nok dessverre aldri til å oppleve et samfunn der absolutt ingen gjør kosmetiske inngrep..

  Kanskje kunne du skrevet et innlegg eller laget en video der du snakker litt om hvordan DU tenker at denne negative trenden kan endres, og hva DERE som bloggere SAMMEN (så langt det går, heheh) kan gjøre for å skape et harmonisk og deilig samfunn uten uheldig påvirkning fra offentlige, komersielle personer?

  Vil igjen gi deg en head’s up, arbeidet du gjør innenfor både denne problemstillingen og andre problemstillinger du tar opp på blogg og sosiale medier er virkelig prisverdig. Du er ei fantastisk dame det står enormt mye respekt av, og som jeg føler pur stolthet av å dele meninger med."

 126. Heldigvis står du ikke -helt- aleine. Jeg står der nemlig sammen med deg.

  Jeg begynner å grine av hele greiene. At folk faktisk TROR at de ikke er fine nok – det er så sjukt. De tingene du i videoen kaller «feil» er heller ikke feil. Det er sånn man ser ut. Og det er «feil» man bare må akseptere – helst ikke legge merke til i det hele tatt.

  Det hele tok litt kaka for meg med akkurat den saken du nevner om Side2. Reduserer brystvortene? Really? DA har det gått for langt, ass. Snart blir det vel helt normalt for vanlige folk å bleike rævhølet også, og legge ut bilde av det på internett. SE PÅ RUMPEHULLET MITT SÅ FINT DET ER!!!! ALDRI noen gang har noen sett rumpehullet mitt (kanskje gynekologen, bare..).

  Jeg kunne skrevet i evig tid. Sendte deg en snap – vet ikke om du ser snapper fra folk du ikke kjenner, men – over videoen din lå det en reklame. «ALERIS OVERVEKTSKLINIKK – regn ut din BMI her!» – hallo? Takk for meg, ass.

 127. Hei Kristin!

  TAKK for at du nok en gang setter dette på dagsorden!! Jeg virkelig digger deg og alt du står for!
  Du skiller deg så vanvittig ut blant alle de andre bloggerne, og dette er grunnen til at jeg klikker meg inn på nettopp DIN blogg hver eneste dag fremfor deres. Jeg håper for guds skyld at folk får opp øynene og ser hvordan endringen i dagens samfunn stadig eskalerer i feil retning..
  Kristin, STÅ PÅ! Vi heier på deg!!!

  Klem Amalie

 128. Fy søren! Tusen takk. Takk for at du bryr deg om dette. Det er så utrolig viktig, vi trenger bloggere som deg i dette rare samfunnet vi lever i.

 129. Du er fantastisk. Tusen takk. Jeg blir målløs og skremt over hvordan ting utvikler seg. Så sykt bra at noen tar ansvar og ser at blogg faktisk påvirker mer enn noen tror. Kropp er ikke alt. Det er så synd at barn og unge i dag tror at det er det, det må vi sette en stopper for!!

 130. Nei, du kan rett og slett ikke gi deg, det går ikke! Og vær så snill og vit at det nytter, jeg er helt sikker på at det er HUNDREVIS av jenter som har endret mening angående fremtidige inngrep på grunn av deg!

  Jeg har tatt fillers i leppa «for moro skyld» to ganger, og hadde egentlig tenkt å gjøre det en tredje – men jeg ombestemte meg på grunn av deg. Jeg tenkte at fillers ikke var så farlig fordi det går ut av kroppen, men det er vel AKKURAT det man bør passe seg for. Først er ikke fillers så farlig, så er ikke en boob job så farlig, også blir det bare verre og verre. Jeg HATER at barn vokser opp med The Kardashians og førti tusen andre usunne rollemodeller på Instagram, og ser at dette kan man tjene haugevis av penger på! Hvis jeg noen gang blir millionær skal jeg kjøpe opp så mye reklameplass at internett drukner av cellulittromper, skeive pupper og tynne lepper!

 131. åååh, jeg blir helt rørt. får tårer i øyekroken når du sier «du er god nok» for det er så himla sant om alle og en hver, vi er alle gode nok! Vi er forskjellige, og det er jo det som er så vakkert med oss mennesker, at vi er unike på alle våre forskjellige måter!

  anyway, godt du er du! stå på <3

 132. FY SØREN du er helt RÅ! Stå på videre med kampen, det er så ufattelig viktig. Jeg heier på deg, og på kampen mot kroppspresset. TAKK <3

 133. Må si jeg er grådig stolt av å være bergenser, når du lager denne videoen og snakker ut om virkeligheten som faktisk er et problem! Fyf, du er RÅ Kristing <3
  Skulle ønske denne videoen kunne gått på alle TV-kanaler slik at også foreldre får høre om det, for det er jo ikke alle foreldre som leser blogger, men som faktisk burde hørt hvilken hverdag barna deres er en del av!

  Stå på Kristin, jeg heier på deg!! <3

 134. Du er rå!
  Blir direkte kvalm av denne normaliseringen av kirurgiske inngrep.. skal ærlig innrømme at jeg har vært på tanken selv men heldigvis gått til fornuft ! Håper virkelig dette snur snart , noe må skje !❤️

 135. Herregud, du er faen meg helt rå! Det er så viktig og ikke minst utrolig å se at en topp-blogger går ut og taler til folket med sunn fornuft. Takk Gud for at du finnes, Kristin Gjelsvik! Det er det nok mange som er glad for. Selv om ikke alle andre bloggere helt har forstått viktigheten rundt det at en fronter disse viktige sakene, så er det iallefall en. Og det er kun en som skal til for å få flere ombord! You go girl <3

 136. Håper du ALDRI gir deg. Gud for en fantastisk sterk person du er som fortsetter og fortsetter. Kommer aldri til å glemme når du la ut et bilde av deg selv sittende i bikini med det du hadde på magen i full blomst. Du var ikke tjukk eller noe spesielt stor, men du var deg selv, og det bildet tenker jeg på hver gang jeg sitter i speilet mitt hjemme og sminker meg. Det er så godt at du bruker stemmen din til noe godt. Du er et fantastisk fint menneske. Vakker tvers igjennom.

 137. Tusentakk vakkre deg! Jeg har lenge slitt med selvtilitt, fordi jeg er «for tynn» og ikke har noe rompe, men jeg innser nå at jeg ikke skal bry meg!

 138. Skulle ønske alle bloggere var som deg. Jeg ser den triste utviklingen av normalisering av plastikk kirurgi hver eneste dag. De mest populære bloggene og instagram kontoene er nesten bare oversminka og smale kvinner med operert rumpe og bryst. Jeg lurer på når det ble normalt å se unaturlig ut. Sosiale medier fremhever et skjønnhetsideal som er nærmest uoppnåelig, som resulterer i at kvinner aldri kan bli fornøyd med seg selv. Det er akkurat som om media sier rett til trynet ditt «Du er ikke god nok». Når bloggere som har lagt seg under kniven sier at vi kvinner bør være fornøyd med kroppen vår blir så dobbeltmoralsk og feigt. De fremhever med stolthet plastikk kirurgi, og dette får de penger for?! Kommer nesten ikke på en mer lavmål og grisk måte å tjene penger på.
  Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på en sterk kvinne som deg som bruker stemmen din til å få en stopper for dette usunne skjønnhetsidealet, og verdsette naturlig skjønnhet, for vi er alle født vakre på hver vår måte!
  Vi skulle ha hatt flere bloggere som deg!
  Tusen takk!

 139. Du er virkelig en rå person! Du prøver ditt beste til å nå ut til folk der ute. Flere burde vært som deg, da hadde verden vært en fin plass å leve 🙂
  Kroppspresset i dag er virkelig blitt helt sykt… Lurer på hvordan det skal bli videre om noen år hvis det fortsetter sånn, setter stor pris på at du prøver å stoppe det!

 140. Hei, Kristin!

  Nydelig innlegg, så forbanna enig med deg i det her! Men, eg er litt nysgjerrig på dine tankat om andre permanente endringar på kroppen, som for eksempel kosmetisk tatovering og hårfjerning med laser. Fell det under samme nono-kategori? Eg blir ikkje heilt enig med meg sjølv mtp det her nemlig!
  Det
  For ei hårete jente som meg sjølv hadde det vert såå digg å slippe å barbere bikiniregnskoglinja i hytt og gevær, og å slippe alle inngrodde hår og all dritt som følger med hårfjerning ved å fjerne det med laser. Men det er jo ei permanent endring på kroppen som blir gjort fordi man ikkje er fornøgd som man er, og det vil jo på ein måte vere å gå imot mine eigne meiningar.

  Og kva med alle midlertidige endrigar, som barbering/voksing -og sminke, hårfarge osv- kva med det? Kor synes du grensa går mellom det som er greit og det som ikkje er greit? For alle endringar vi jenter (og gutar) gjer med utsjånaden vår handler som oftast om at vi er misfornøyd med oss sjølve/ser forbedringspotensiale.

  Hadde satt pris på tankene dine rundt det her! Elise 🍃

 141. Kjære Kristin – takk, tusen takk! Er så takknemlig for at du tar kampen og tar til orde mot plastisk kirurgi igjen og igjen! Det ER så viktig, og du vet det så inderlig godt. Jeg deler bloggen din i øst og vest og jeg håper noen kommer på bedre tanker av der du har å si. Tusen takk skal du Ha, du er unik!

 142. Du er helt fantastisk Kristin!! 👏🏻
  Leste nettopp sraad sitt innlegg om bleking av tenner, og selvom det er veldig «mildt» i forhold til andre ting hun har skrevet om, tenkte jeg med en gang «herregud tenk alle de 14 åringene som nå føler de må ha hvitere tenner»..

 143. Fortsett den fantastiske jobben du gjør!
  Du gjør en større forskjell enn det du tror og blogg-Norge trenger ditt engasjement mer enn noe annet. Heier på deg og håper det kommer mer om dette temaet på bloggen din 🙂

 144. Takk for at du bruker bloggen din til noe så viktig som dette! Selvtilitten kan ikke kjøpes, pyntes eller løftes. Den på bygges, og det innenfra. Aksept er større en å kjøpe seg fornøyd med armer, pupper, lepper og lår. Vær stolt av den du er Kristin, takk for at DU er en stemme for motlaget!

 145. Sitter her med tårer i øynene og gåsehud!!
  Tusen tusen tusen takk, Kristin!! Det er så viktig med en stemme som din, som en motvekt til alle de andre.
  Håper du aldri gir opp kampen!!

  Selv har jeg aldri seriøst vurdert operasjon, men har vurdert fillers… Har en liten overleppe og har dessverre fått med meg at det ikke er «idealet». Utrolig oppgitt over at det har blitt så vanlig med fillers. Kaste bort tusenvis av kroner på litt større overleppe..(i noen tilfeller duckface)
  Synes jo selv når jeg ser i speilet og ser på helheten at jeg er ganske så pen. Vet også at mange andre tenker at jeg er det.
  Men alt fokuset fra blant annet media og bloggere får meg til å stå foran speilet og granske hver minste del og tenke: «hmm.. burde hatt litt større øyne, litt mindre nese, større lepper, mindre panne, øyevippeextensions etc etc».
  Blir rett og slett sint hver gang jeg ser artikler som «sånn burde du sminke øynene dine», «sånn gjør du leppene større» osv. De fronter alltid bare ett ideal!!! Som om smale øyne ikke er bra nok, eller overleppa må være større enn underleppa.

  Merker at jeg blir veldig påvirket også, for noen år siden skjønte jeg ikke engang hvordan en rumpe kunne være fin! Og nå trener jeg mange ganger i uken for å forbedre min. Synes det er veldig åpenbart med bloggerne som har fikset rumpa også, de fikset jo først puppene fordi det har vært idealet i mange år. Men nå som rumpe er «in», så fikser de den og. Og så sier de at de gjør det bare for dem selv.. Sorry, kjøper ikke den.

  Heldigvis vet jeg godt at selvtillit og et godt selvbilde kommer innenfra, så jobber med det mentale i istedenfor å spare penger til nosejob 😉
  Men trenger sånne påminnelser som det her i blant!! Du er RÅ!

 146. Tusen takk Kristin for at du har unge i fokus
  Tusen takk Kristin for at du tør å ta denne kampen
  Tusen takk Kristin for at du fortsatt tar denne kampen den dag idag
  Tusen takk Kristin for at du er en sunn person unge kan se opp til
  Tusen takk Kristin for at du er akkurat en slik person unge idag trenger

  TUSEN MILLIONER TAKK KRISTIN, jeg håper du aldri slutter å fronte denne saken, den er så ufattelig viktig og jeg lover at jeg skal kjempe sammen med deg!

 147. Kjempe alvorlig tema, og så klart – mange blir påvirket. Jeg blir påvirket selv også, ikke akkurat med brystvortene, men det å ha en slank, trent, fettfri kropp kjenner mye på. Og jeg er 30! Kan bare tenke meg hvordan tenåringer og ungdommer blir påvirket. Kjempe farlig, og det er så fint at du, som en av de få (eneste og kanskje?) toppbloggere som virkelig prøver å få slutt på kroppspresset. Det gir liksom ikke samme virkning når en som faktisk har operert seg og fylt inn det ene og det andre fra topp til tå prøver på det samme, det gir ikke samme troverdigheten. Selvsagt fint at flere bloggere blir obs på akkurat dette, men du har vært helt super og troverdig hele veien.

 148. Tusen takk! Dette trengte jeg å lese Idag… Føler meg unormal som ikke har silikon og fylte lepper. For alle har jo det. Føler liksom ikke at de er penere enn meg for det. Men virker så rart for de at jeg ikke har gjort noe…. Hadde jeg hatt penger til det hadde jeg sikkert gjort det for lenge siden, og angrett etterpå..

 149. Tusen takk Kristin for at du kjemper denne kampen, jeg er en som har slitt veldig med selvbildet både på grunn av mine venninner og samboer, det er neo som er helt forferdelig, men jeg er skal være sterk og ikke legge meg under kniven for å stramme opp det ene eller gjøre noe annet større, og det er der du hjelper meg veldig. DU får meg til å ikke gjøre det siden du kjemper en slik vanvittig viktig kamp som jeg har lyst til å kjempe med deg, vil man bli tynnere så gjør det med å endre kosthold og tren gjør det på den normale måten. men det alle kvinner og jenter burde vite er at gutter liker jenter akkurat slik som de er. Jenter med former: (mer å ta i mer å være glad i)

  TUSEN TUSEN TAKK KRISTIN FOR AT DU KJEMPER DENNE KAMPEN OG JEG ER MED DEG 100% FOR DETTE ER SÅ VIKTIG! OG MINE ARVINGER SKAL LIGNE PÅ DEN ORGINALE MEG.

  tusen takk Du er Best <3

 150. Kjære Kristin!
  Jeg har fulgt deg i gud hvor lenge og jeg er så ufattelig glad for at du tar opp denne kampen. Jeg kommenterer sjeldent, men du skal vite at du har hjulpet MANGE, uansett om media går imot det normale! Det er vilt at barn ned i 10 års alderen føler seg uvel i sin egen kropp, hvordan i all verden har vi kommet hit? Jeg er fornøyd med meg selv og min kropp, og du skal vite at du har stor del i det. Jeg har mange tantebarn, de fleste jenter, og du har hjulpet meg i å virkelig ta et tak i dette idotiske kroppspresset. På grunn av deg vet også tantebarna mine at kroppspresset bare er tull og at de er fornøyde med seg selv. Gi faen i hva media prøver å presse inn i hodene våre, det er bare kvalmt! Jeg står bak deg, noe jeg vet alle leserne dine gjør, og det er jeg stolt av! La oss kjempe sammen for at mennesker skal være fornøyd med hva de har fått! Kjempe for at kroppspress og kirurgi er UNORMALT!
  Stor klem!

  • Forresten så er jeg i praksis på ungdomssskoler nå i Mars, hadde vært fantastisk om du kunne kommet og snakket med ungdommene! 🙂

 151. Jeg heier på deg Kristin!
  Jeg er midt i tjueårene og har de siste 6 mnd startet en reise innover i meg selv, hvor jeg tok avstand fra alt jeg trodde jeg likte og var avhengig av. Det å kunne komme i balanse med seg selv, og akseptere hvordan man er tar tid. Men herlighet som det er verdt det. Å sitte med trygghet i seg selv ved å vite at man er unik i verden, vi trenger å kunne forstå at vi har et behov for å se annerledes ut. Det er derfor vi gjør det, vi skaper inflytelse på hverandre ved å være så individuelle som vi er. Jeg blir knust når mine kjære forklarer om at de gjerne kunne tenkt seg hvis de hadde råd, å endre på seg selv. Jeg har kranglet frem og tilbake om og om igjen, ikke fordi jeg ikke respekterer at de har rett til å gjøre det og kan det om de vil. Men jeg fikser ikke grunnlaget til hvorfor, hvorfor vil du endre nesen? Kinnene? Rumpa? Puppene? For hva? for HVA DA? For å se BEDRE ut? For å være bedre? Man blir ikke bedre, reisen starter i oss selv, og det at kvinner som deg på kjempe så hardt for å få det poenget frem fatter jeg ikke. Det er som om så mange lever i fornektelse. Du er fantastisk, og du har mange i ryggen på dette <3 <3

 152. Aaaaaamen👊🏼🙏🏼
  Endelig ei som snakker rett fra levra og sier sannheten!! Møkkalei av det j**** kroppspresset! Ikke er det på noen måte en naturlig kropp som blir fremmet heller. Det er opererte pupper,rumper og det ene og det andre! Restylane og botox er blitt normalen. For en syyyyyk verden vi lever i! Og da takker jeg høyere makter for at mennesker som deg finnes. Vi er flere som står mot denne shiiiiten😃👊🏼🤘🏼

 153. Fyfaen Kristin, du er et vakkert menneske. Dette må være noe av det beste jeg har sett og du er et utrolig stort forbilde for mange. Tusen hjertelig takk for at du tar denne kampen for alle de som ikke føler seg bra nok, du skal vite at du har stått opp til de grader for meg og jeg kunne ikke vært mere takknemelig, Stå på, vi støtter deg!

 154. Mine innerste tanker en tankefull kveld. Du kan gjerne bruke den om du synes det er noe fornuftig der 🙂

  Selvtilliten bygges opp innenfra. Du hører det hele tiden. I lange baner. Jeg hører det hele tiden. Men hva betyr det egentlig? Jeg har trodd opptil flere ganger at jeg har visst svaret. Og at det var som følgende: tull. Hva i alle dager skulle det nå bety at «selvtilliten bygges opp innenfra»? Alle vet jo at det kun er de som er over gjennomsnittet pene som føler på en god selvtillit. Alle de «vanlige» rundt oss vil jo alltid gjøre alt i sin makt for å prøve å oppnå det samme pene ytre som de som alltid speiler seg i sidesynet når de går forbi vinduer har. La oss kalle en spade for en spade. Sette på vipper for å få mer åpne og lokkende øyne. Sprøyte gift inn i leppene for å få den ettertraktede «babe-looken» som de som er naturlig pene slipper å gjøre noe med på grunn av sine åpenbare gode gener. Lista er lang. Så lang at uendelig er fristende å ta i bruk til tross for at uendelig ikke eksisterer.

  Jeg har alltid fått høre helt siden jeg ikke kunne knyte mine egne skolisser selv at jeg har et pent ytre. Gode gener. Et ansikt å hvile øynene på. Om det har vært et forsøk på å styrke mitt selvbilde som barn gjennom komplimenter slik vi mennesker er avhengig av for å oppnå nettopp dette? Det vet jeg ikke. Om det har hjulpet? Det vet jeg. Jeg har vokst opp i den tro at jeg har trukket det lengste strået når det kommer til mitt utseende. En tankegang av narssisstisk slag vil nok mange tenke. Jeg er fullt klar over at dette lett kan tolkes på en slik måte, men det er enkelt og greit en ærlig tanke basert på hva jeg har blitt fortalt opp igjennom årene. Jeg vil gjerne få poengtere at jeg ikke på noen måte mener jeg er bedre enn noen andre, men at jeg rett og slett har følt meg fin når jeg har tatt en titt i speilet. Jeg setter streken der i fare for å få Janteloven hengende etter meg med døden som straff. Grunnlag for dom: brudd på reglement, grunnregel nummer én: du skal ikke tro at du er noe.

  Det var mandag og jeg våknet opp til en ny uke. Ny uke med nye muligheter. Jeg husker godt at det var en mandag. Det er liksom noe med det å våkne opp og vite at man kan starte på nytt med blanke ark og sette en helt ny standard. Alt det kjipe fra forrige uke har blitt lagt på hylla, og man har kun fremtiden i fokus. Ikke denne gangen. Det var nemlig en helt spesiell følelse jeg våknet opp med denne dagen. En følelse av at akkurat denne uka kom til å være tøff å komme seg igjennom. En følelse av å kun eksistere. Resten var tomt. Jeg husker jeg stilte meg spørrende til hva det kunne være. Dårlig følelse etter alle de dårlige beslutningene etter helgens festligheter kanskje? Ja det måtte jo være det. Selv om dette var en følelse en festglad jente som meg var godt vandt med, føltes det godt å ha noe å legge skylden på. Et svar på den dumme gåta av en følelse.

  Til tross for en liten bønn om å få byttet ut mandagen med helg igjen startet dagen og jeg ante fred og ingen fare. Jeg merket fort at denne ubehagelige følelsen ikke forsvant til tross for at jeg prøvde å fortelle meg selv at det ikke var noe galt med meg. Når jeg etterhvert begynte å bevege meg ut blant folk fikk jeg virkelig kjenne på følelsen av usikkerhet som sværmet rundt meg. Jeg fikk plutselig et stort behov for å se ned i bakken når jeg gikk. Blikkontakt de få gangene jeg måtte løfte hodet opp for å se hvor jeg gikk var plutselig uaktuelt. Jeg som vanligvis gikk så rett i ryggen og nærmest kunne føle meg som en modell på en catwalk. Hva var galt med meg? Var det kanskje fordi jeg var litt blekere enn vanlig? Eller kanskje fordi jeg akkurat denne dagen valgte å droppe å ta på det ekstra laget med maskara? Ordene fløt igjennom hodet og var i ferd med å drukne hjernen min. Jeg analyserte frem og tilbake mens jeg satt der i bussetet mitt og tittet tomt ut vinduet. Overanalyserte. Kunne virkelig så små detaljer bidra til å ødelegge selvtilliten min så mye? Men det stoppet ikke der. Jeg merket lenger ut på dagen at denne usikkerheten begynte å utvide seg. Jeg ble plutselig usikker på alt som kom ut av munnen min. Følte for å beklage meg for hvert eneste ord som ble sagt. Men hvorfor? Det var da ikke noe dumt som hadde blitt sagt?

  Jeg måtte virkelig gå inn i meg selv og løse dette mysteriet en gang for alle. Mamma har alltid fortalt meg at man ikke skal gi næring til slike negative tanker, men jeg ble nødt til å komme til bunns i dette for å kunne ha det bra med meg selv. Det var nå åpenbart at problemet desverre var større enn jeg hadde antatt.

  Det hadde ikke noe med helgens festligheter å gjøre (selv om dette helt klart ikke gjorde saken noe bedre), og det var heller ikke utseende mitt det var noe galt med. Hele meg begynte å ose av dårlig dårlig selvtillit. Dårlig selvbilde.
  Google er din venn sier de. Det gjaldt også for meg i denne situasjonen. Etter å ha googlet litt rundt fant jeg til slutt noe veldig interessant. Jeg har i den siste tiden tenkt veldig over det med vennekrets og hvor lite gode venner jeg følte jeg hadde i livet mitt. De som du vet alltid vil strekke ut en hjelpende hånd til alle døgnets tider. Eller ringe deg bare for å høre hvordan du har det. En artikkel kunne fortelle meg at selvbildet ofte kunne bli svekket om en ikke hadde mange nære rundt seg som jevnt over forteller deg at du er bra nok. Selv om du skulle ha en fantastisk mamma, pappa eller kjæreste som forteller deg dette jevnlig, vil ikke dette være nok. Kanskje det er fordi at man tar det som en selvfølge at disse ordene skal komme fra disse menneskene? Over tid vil man merke at man som voksen fortsatt er like avhengig av en slik bekreftelse man hadde som barn for å føle at en har gjort en god jobb med å utvikle seg til å bli et godt menneske. Et menneske folk kan være stolt av å kjenne. Hva vil folk si om deg i begravelsen din? Det trenger nødvendigvis ikke være akkurat denne type bekreftelse som fører til lavt selvbilde, det vil variere fra person til person. Men i mitt tilfelle det slik.

  Selvtilliten bygges opp innenfra. Du hører det hele tiden. I lange baner. Jeg hører det hele tiden. Men hva betyr det egentlig? Det jeg kan fortelle til de som enda ikke forstår hva som blir lagt i det begrepet, eller tror at de forstår men ikke klarer å gjenfortelle det? Jeg kan fortelle dere at det mest sannsynlig vil komme en dag der dere opplever en lignende situasjon som jeg beskriver over. Det var først da jeg skjønte hva det betydde. Det er mest sannsynlig først da dere også vil forstå det. Det sies at man må miste noe for å innse hvor mye det har betydd for en. Jeg vil tørre å påstå at man i denne situasjonen må oppleve et slikt tap av sitt eget selvbilde for å kunne kjenne på hvordan det føles å ikke ha det. For det er først da man skjønner at det er det som holder en oppe og går hver eneste, bidige dag. Det hjelper ikke å ha et perfekt skalkeskjul da. «Det er det indre som teller». Det er mildt sagt ikke et ukjent uttrykk for de aller fleste. Det er et uttrykk som beskriver hva andre synes om deg ut i fra hvordan du oppfører deg mot andre. Men nå skjønner dere kanskje at betydningen er mye mer omfattende enn det dere trodde før dere stod opp idag tidlig? For hva med hva du synes om deg selv? Det er det som faktisk avgjør om du selv synes du er en vakker person på innsiden óg utsiden.

 155. Kristin, du har helt rett! Vi må ikke la det presset som er i samfunnet og media, bli greit. Jeg er selv snart 31 år, og har akseptert både valker, strekkmerker og noen rynker her og der. Og jeg er STOLT over at jeg ikke har fikset på noe som helst på kroppen min! Jeg er ikke stolt av strekkmerkene mine, men de minner meg om at jeg har slitt utrolig mye med selvbildet mitt. Og endelig, da jeg passerte tredve skjønte jeg at det er jo ikke kropp som egentlig gjør meg lykkelig. Det er andre verdier enn utseendet mitt som avgjør om jeg har det bra eller ikke. Vennene mine aksepterer meg akkurat slik jeg er, så hvorfor skal ikke jeg akseptere meg også? Stå på, du har en viktig stemme! Og en ting til slutt: Ja, det burde vært høyere aldersgrense på å få utføre plastiske operasjoner.

 156. La alle si hva de vil, men man ser at du snakker fra hjerte når du skriver dette og at du ikke gjør det for å opphøye deg selv.

  Media vil ikke at vi skal tenke over de tingene du snakket om, de gjør Alt for å bombardere huet vårt med at vi ikke kan føle oss pene.

  Folk må greie å se forskjellen på at man sminker seg og trene er greit, men det er bare et hjelpemiddel for deg til etter at du har lært å akseptere deg som du er og at om du en dag bestemmer deg for å ikke sminke eller trene, så vil du fortsatt være god nok.

  Men takk! For denne videoen.. Jeg bare kjenner hvordan hjernen min går i reset og at sannhet begynner å trenge inn i hjernecellene mine og jeg skjønner at «Hey, det hun sier er sant.». Det er dessverre så få mennesker som snakker om dette. Takk for at du tar skuddene for oss og lar deg blir hatet på, for denne saken. For uansett hva… LENGE LEVE SANNHETEN!

 157. TUSEN TAKK, TUSEN TAKK, TUSEN TAKK!! Vi er to jenter på 26 år som har diskutert så enormt mange ganger hvilken påvirkning sosiale medier, og i sær bloggere, har på unge jenter og gutter i dagens samfunn. Flere ganger har vi priset oss lykkelig for å være født akkurat før dagens ekstreme selveksponering tok helt av. Det er så viktig(!) at dette temaet blir tatt opp. At bloggere som SE blir fremstilt som sunne forbilder når de daglig legger ut lettkledde bilder av sine opererte og redigerte kropper, er jo helt merkelig. Og for all del- ignorer hun Funkygine. Latterlig rant.

  Stå på!! Mange som kjemper med deg!
  P.S. Fikk tårer i øynene av videoen din.

 158. Du har helt rett! Normalisering av plastikk kirurgi og fillers er galskap! Dagens unge blir så påvirket av dette dritet, og jeg blir så sint når jeg ser hva som skjer. Senest igår kom min 8 år gamle lillesøster og snakket om rumpe, og hvordan hun ville forstørre den. Jeg ble sjokkert og spurte hvor hun hadde hørt om dette, nei det var YouTube og bloggere, en annen fra skolen hadde vist henne. Hun trodde at hvis hun kunne fikse litt på rumpen ville hennes store idoler Markus og Martinus like henne, for de har visst sagt at de liker store rumper. HUN ER 8 ÅR. Tenkte ikke på at jeg hadde en rumpe engang når jeg var 8. Så takk for at du tar opp dette temaet, og tar opp denne kampen. For noe må gjøres. Unge mennesker trenger å høre at det er ikke greit, og det er ikke normalt. Takk!

 159. Tusen takk for at du ga meg en så god start på dagen. Bloggere har gitt meg mye kropspress, jeg sluttet å nyte maten fordi jeg måtte tenke på hva det var jeg stappet inn i munnen. I en alder av 21 har jeg begynt å akseptere at jeg ser ut som jeg gjør, og jeg orker ikke prøve å forandre på det lenger. Vi er bra nok som vi er, fine nok som vi er, ingen skal få meg til å tvile igjen! Takk igjen Kristin for at du er den du er 🙂

 160. Du er så utrolig rå Kristin! Jeg er så utrolig glad for at det fortsatt finnes bloggere som deg! Den helt naturlige bloggeren som er mye mer enn fin nok helt naturlig! Jeg både mener og vet at dersom man ikke føler seg bra nok hjelper det ikke å operere følelsen bort for det er trossalt i det indre. Det er så utrolig bra og viktig at vi har deg! Vår profilerte stemme, du hjelper så utrolig mange med å finne ut nettopp det at vi er bra nok som vi er! Det vi mangler er selvtilliten til å kunne si det selv. Du når ut til så mange og jeg skulle ønske alle kunne høre din stemme og forstå hvor viktig dette er, men det er nok desverre en del av ungjentene som er blitt for hjernevasket til å forstå akkurat dette. Du er bare helt fantastisk Kristin! Håper virkelig at media får opp øynene og støtter deg i kampen om dette! Takk for at du er ditt naturlige nydelige og sterke jeg og takk for at du bruker stemmen din for alle de som kanskje ikke synes det er like lett å snakke ut om dette selv da de føler seg overkjørt av dette kropspresset. Tusen millioner takk!

 161. Takk for at du tar det opp.
  Det er skikkelig trist at barn og ungdom skal se opp til bloggere som opererer nese, pupper og har så mye fillers i leppene at de nesten ikke kan snakke. Som fremstiller seg selv på bilder i lettkledde positurer, som om at egenverdien ligger i hvor store lepper, pupper eller rumpe man har.
  Barn og unge gjør ikke som man sier, de gjør som man gjør, man bør virkelig tenke på hvilke signaler man sender ut dersom leserne er barn og unge.
  Årets forbildekåring til deg er så velfortjent og det kan man virkelig støtte.
  Det er ganske opprørende når de som fronter motsatte holdninger til kropp og egenverdi og velger å operere seg selv til det helt ugjenkjennelige kåres til forbilde.

 162. Kjære Kristin

  Dette temaet er noe som engasjerer meg som voldsomt at jeg nesten får tårer i øynene av å høre ordene dine. For de er så viktige!! Det er en skam at media ikke lar slike stemmer som deg komme fram. Det er slike stemmer som din som virkelig trenger å få komme frem i lyset. Det syns jeg alle unge fortjener.
  Jeg er så utfattelig lei av å se alt som florerer i media. Det blir verre fra uke til uke, og jeg blir så enormt provosert. Jeg så også den forrige videoen din «Det er faen ikke normalt», men ord fra restylan frie lepper er tydeligvis ikke verdt spalteplass. Jeg er så glad for at det finnes bloggere som deg, stå på videre for vi trenger mennesker som deg! Som vil fronte at det å faktisk ha troen på seg selv som er viktig. Alle trenger å få høre at det er personligheten din, hvordan du behandler andre mennesker og hva du betyr for de menneskene rundt deg som er viktig. Det å være et godt menneske som andre blir glad i, det er det som er viktig og det er det som gjør deg vakker. Stå på videre Kristin! Jeg heier på deg!

 163. Dette var så bra!
  «Det blir bedre» er kanskje noe av det viktigste unge i dag MÅ få høre. Er så glad at du snakker sant om kropp, og hvordan den VIL forandre seg, så vi kan ikke lene oss på utseende vårt.

  Problemet er at vi innerst inne er usikre på om den vi er, er god nok, og vi tror at ved å endre utsiden at det vil gjøre noen forskjell, but it wont in the long run.
  Men all though it hurts like hell, så må vi lære oss å elske den vi er på innsiden, og det vil forandre hvordan vi ser på oss selv på utsiden. SO good!! Håper på flere sånne videoer! Det TRENGS folk som snakker sant om dette i det samfunnet vi lever i idag.

  I am woman hear me ROAR!

 164. Kjære Kristin!
  Du rører hjertet mitt. At du kjemper en kamp de fleste har gitt opp, meg inkludert. Imponerer meg.
  Jeg skulle ønske at det bare var slik. At vi kunne få dine blogge kolleger, medier og andre innflytelsesrike mennesker/forbilder til å nedgradere sitt syn på viktigheten av penger og utseende. Gjøre det naturlige naturlig igjen. For nå. Er det ikke lengre naturlig å ikke gjøre noe med utseendet sitt.
  Jeg heier på deg og kampen du gjør.

 165. Hei Kristin! Flott at du bryr deg, men tror dessverre mye av grunnen til denne evige diskusjonen om kroppspress kommer fra nettopp oss selv. Hilsen ei på 30 som tok «boobjob» som 23 åring, men fortsatt syns hun er bra nok!

 166. Er veldig sunn fordi jeg følger også du er alene i denne kampen, spesiellt i bloggerverden.. Sykt at det er sånn. At dagens ungdom føler såpass stort press.. Jeg er nå 21 år og når eg gikk på ungdomskolen kledde jeg meg i tights og store hettegensere, og brydde meg lite om klær og utseende. Det var lite kroppspress, og jeg merker allerede på lillesøtera mi på 12 at det er stort press i klassen både på kropp og sminke.. Dette har nok sosiale media stor skyld i… Da er det UTROLIG bra at folk som deg står frem med sånne godt meninger!! Skulle ønske bloggnorge og instagrammere hadde mer av sånne som deg. STÅ PÅ. Du er bare rå!!

 167. Heei Kristin <3 Fy søren, i loveju! Aldri gi opp, du er en utrolig sterk kvinne og jeg elsker det. Du er et ekstremt forbilde for mange unge, inkludert meg. Jeg er 16 år og har slitt veldig mye med sjølbilde, sjøltilitt, deprisjon og angst, men dine videoer får meg til å tenke meg om, om det er verdt å legge så mye tid i å se bra ut og tenke over hva andre syns om meg. Eg har sutte innelåst på rommet mitt flere dager uten å snakke med noen, ikke årket å gå på skolen fordi jeg har følt at jeg ikke er bra nåkk, at jeg ikke ser ut fordi jeg har mye med kviser osv… Jeg ble veldig deprimert og klarte ikke skaffe meg venner, men du har gjort sånn at jeg tenker helt annerledes enn det jeg gjorde før. Du er sykt god og jeg er veldig glad for at du poster dine meninger å tanker om ting, det hjelper meg mye. Bare stå på, en dag skal du nå ut til verden og folk vil begynne å tenke annerledes slik som meg.

 168. SÅ BRA, VIKTIG og NØDVENDIG å høre! Så utrolig GLAD DU HEVER STEMMEN når så mange bloggere lar vær. Du trengs! Ikke gi deg, vi er mange som heier på deg!

 169. Håper inderlig at du fortsetter denne kampen! Denne filmsnutten burde bli vist på alle skoler i landet – og jeg er særlig glad for at du «avslører» dobbeltmoralen som særlig bloggere viser. Det viser seg jo dessverre gang på gang at så lenge man kan tjene penger på noe (i dette tilfellet unge jenter), så er det helt greit å lyve – og samtidig blir de til stadighet fremhevet i pressen, og får en merkelig form for beskyttelse mot kritikk. SAMTIDIG må vi voksne (kanskje særlig mødre?) slutte å være fans av kjendisdamer på 50+ som snakker høyt om feminisme og indre skjønnhet – mens de står der med trynet fullt av botox. Troverdig? Nei. Får de positiv omtale? Ja.
  Fortsett jobben din – dette er ekstremt viktig!! Og TAKK for at du gjør det!

 170. håpe du tar en titt på sophie elise sin nye video å tenke litt over ka du sir egt…. syns veldig synd i ho når ho sitt å e så lei seg….syns det e litt frekt nesten

 171. Kristin, du er ikke alene i denne kampen. Er 18 år og hører støtt og stadig venner som vil endre på ting. Blir så jævlig sur, men synes også veldig synd på dem. Har sluttet å lese blogger, mye fordi det er sykt uinteressant og fordi jeg ikke vil la meg påvirke av dette kroppsstyret. Hele blogg.no burde bli lagt ned, og det burde være ulovlig å legge ut tekster og reklame for plastikk kirurgi. Faen Kristin, jeg synes du er helt rå. TAKK for at du tar opp denne kampen og skriker ut. Jeg har ikke pupper og ikke har jeg rumpe heller, men fuck det da!! Sånn er jeg, og jeg prøver å fortelle meg at jeg er fin som jeg er. Kroppen min skal faen ikke få definerer meg som menneske. Stor klem til deg!

 172. Døds bra video, kjære deg! Kjenner jeg blir både rørt, engasjert og stolt av at det finnes ordentlig folk i blant, slik som du. Med gode verdier, holdninger og refleksjon rundt så viktige temaer i dagens samfunn! Heier på deg, og at dine meninger og synspunkter kommer enda tydeligere fram og når så mange som mulig. Kan ikke gi oss på dette. Håper flere har like stor grunn til å være stolt over seg selv slik som deg. DU er et ekte forbilde.

  Vi er alle gode nok – slik som vi er.

 173. FYfaen så bra!! å føle seg unormal som normal er noe jeg føler på mer og mer, hvordan dette utvikler seg er direkte skummelt.. aldri skal jeg bikke under

  STÅ PÅ! du er fantastisk <3

 174. Jeg skulle ønske du be president i hele verden. Du er et fantastisk forbilde i en jungel av usunne og skremmende mektige bloggere. Jeg er selv 25 år og har i alle år slitt med dårlig selvtillit. Jeg har hørt på fornuften i bakhodet og sagt til meg selv i 10år nå, at bare vent noen år så føler du deg bedre med deg selv. Slike inspirerende videoer som dette gjør at jeg ennå orker å stå imot det enorme presset.

 175. Det jeg opplever som litt spesielt er at jeg er helt og holdent enig med deg, men samtidig er jeg også så enig i alt Sophie Elise sier i hennes svar til denne videoen. Nå tror jeg ikke dette er en reaksjon til Sophie Elise direkte, og det lukter mer den typen blogger som Isabell Raad, noe jeg er hundre prosent enig i. Den jenta fronter plastisk kirurgi på et helt vanvittig nivå. Sophie Elise gjør noe bra med å snakke åpent om hvor mye hun angrer, og jeg håper det får noen jenter til å tenke seg om 2 ganger før de gjør det samme.
  Jeg håper din stemme når frem, for det du formidler er så utrolig viktig!

 176. Jeg er så enig med deg! Det er så stort press på og fikse på seg, og som jeg kaller det «instababe looken» som alle skal ha. Jeg selv, klarer ikke syntes det er fint. For er det faktisk fint og se helt lik ut som alle andre? Det er det ikke. Alle har sin egen skjønnhet på hver sin måte. Det finnes ikke et eneste stygt menneske i mine øyne. Men alt har gått for langt. Jeg har tilegnes ei venninne, som brukte mors arven sin på silikon! MORS ARVEN! Hvem gjør noe slikt? Det er helt uforståelig i mye øyne. Jeg er så glad for at DU, med din stemme. Tar denne kampen. Stå på videre! Du er den råeste dama!

 177. Tusen takk! Du er ikke alene om dette, og jeg tror det er veldig mange som setter utrolig stor pris på at du fortsetter kampen!

 178. Du er helt rå og jeg er veldig enig med deg! Har sendt klagemail til Siden og lurt på hva i alle dager de holder på med?! De er virkelig helt utrolige og bør skamme seg. Eneste de tenker på er penger penger penger! KVALMT! og Sophie Elise og hun Isabel er grusomme forbilder for unge. Det blir for dumt at de er høyt på topplisten og påvirker unge jenter 🙁 Skjerp dere!!!

 179. Takk. Du fikk meg til å endre en tanke jeg har hatt lenge om meg selv. Jeg kommer til å legge det bak meg og heller fokusere på viktigere ting. Takk.

 180. Du er så sykt rå, Kristin! Stemmer for å starte kronerulling for å kunne lage en ordentlig dokumentar-film om dette. Det virker som om store deler av dagens ungdom har sett seg lei på at å ha bh strl D ikke er bra nok lenger, og man må opp i HH for å være akseptert. I tillegg må rumpen helst ligne på noen i Kardashian-familien, og leppene skal helst være dobbelt så store som Kylie Jenner’s (eller like store som enkelte bloggere på topplisten). Men, noe av det verste med hvor langt kroppspresset har gått er at det ikke lenger bare påvirker dagens ungdom så kraftig, men at også voksne mennesker føler seg dårlig fordi de ikke har en flatere mage etter å ha født x antall barn. At de ikke har en fast og fin rumpe, etterfult av like faste og fine lår.
  Jeg er helt for at man som menneske skal få ta sine egne valg, og dersom man selv ønsker å operere hva enn det måtte være på kroppen så skal de få lov til det. Likevel ønsker jeg meg en verden hvor ingen tar plastiske operasjoner for å se bedre ut, både for seg selv og resten av verden. At ingen tar plastiske operasjoner fordi de tror det er den eneste måten å fikse deres ødelagte selvtillit på. Men når en blogger med 100 000 lesere flittig poster bilder hvor kropp er i fokus, og hvor nettaviser poster artikler om hva som er moteriktig innenfor kropp og hvordan kjendiser ser ut i bikni, ja de er det ikke rart at vi har en verden hvor folk «trenger» en plastisk operasjon for å føle seg bedre.

  Stå på, igjen, du er så sinnsykt rå!

  (Funfact; frontallappen er som ofest ferdig utviklet hos kvinner når de er 18-20 år og hos menn når de er 25, dog betyr det ikke at selv om frontallapen (som gjør at du lettere ser konsekvensen av ting etc.) er ferdigutviklet når man er 18, så har man verdens beste selvtillit….)

 181. Tusen takk, Kristin ❤❤jeg er eldre enn deg men for et forbilde du er, tusen takk😘😘du kunne pratet om meg, kanskje selvtilliten kan øke litt😘😘😘fantastiK du er😘

 182. Jeg er så vanvittig glad for at noen med en stemme i bloggnorge tar opp denne kampen på vegne av så vannvittig mange usikre jenter og gutter som vokser opp i dag. HEIA DEG KRISTIN!

 183. Jeg bøyer meg i støvet! Din stemme er viktig! Og jeg ønsker så inderlig at du skal nå ut til flere! Jeg ønsker kampanjer. Jeg ønsker meg foredrag – på ungdomsskoler, videregående skoler og høyskoler/universitet! Jeg ønsker meg bannere! Hadde vært så utrolig bra om vi sammen kunne demonstrert! På en fornuftig, men ærlig måte!! Jeg vil engasjere meg, men jeg er redd. Redd for hva folk vil si og mene selv om jeg ikke burde det. Men det er et viktig budskap du kommer med!! Så uhyrlig viktig! Du redder mange, men sammen tror jeg vi kan redde enda fler! Det bør være normalt og kult å være helt naturlig igjen. Jeg ønsker ikke flere lettkledde bilder av jenter som har oppdrett. Det ødelegger oss. Det ødelegger oss mer enn vi tror. Alt for mange tar Restylane – det har blitt mer normalt å ha det enn ikke å ha det.. selvtillit skal faen meg komme innenfra – det bør alle vite. Selvtillit kommer ikke utenfra. Det er noe vi blir hypnotisert til å tro.
  JA til høyere aldersgrense!!
  NEI plastisk kirkurgi!
  NEI til normalisering av det unaturlige.
  Og JA til normalisering av det naturlige og den fantastiske kroppen vi har fått utdelt! Vi må hylle kroppen vi har og den fantastiske funksjonen den har! Menneskekroppen er et vidunder!!!

 184. Takk 💜 det er sant som du sier, når jeg var yngre hadde jeg lyst til å ta forskjellige inngrep, men ikke nå. Jeg er 24 år nå, det som gir meg selvtillit er når jeg presterer godt på skolen, da sier: «fy f, du er dyktig!»
  Når jeg løper 3000m på en tid jeg har hatt som mål lenge, da kjenner jeg glede!
  Når en venninne takker meg for at jeg er den jeg er, fordi jeg stiller opp for henne. Da blir jeg glad! Vi må finne ut hva som er virkelig viktig i livet! Det som spiller en rolle er hvem du er som person, ikke hvordan du ser ut!
  Så takk! For at du tar denne kampen! Jeg er med!

 185. Dette må være noe av det mest fantastiske jeg har vært vitne til på aldri så lang tid. Takk for at du finnes 🙂

 186. Hei! Vet du har sykt mange kommentarer og som bør leses, hver og en for de bekrefter så sykt bra alt du får frem i denne videoen og prøver å vise! Men PLIS LES DENNE også! Har så utrolig lyst til å se mer av deg, tror ikke du har fått sagt halvparten av det du kan dele med oss. Jeg har lyst til at du skal reise rundt på ungdomsskoler og vidergående skoler å snakke til ungdommen. De lytter, det kan jeg låve deg. Spesielt til forbilder som deg. Du ser jo hvor mye de lytter til media og blogger, men dessverre så er de med negativ påvirkning mye flere enn deg og noen andre med positiv påvirkning. Jeg tuller ikke når jeg sier at du kan redde liv. Du kan bidra så mye i helse Norge at du aner det ikke! Hvis du drar ut personlig og snakker, holder foredrag, deltar på forskjellige arrangemanger som psykisk helsedag som er en gang i året så tror jeg du kan få med flere som spiller på lag og kanskje til og med snu medias påvirkning. Jeg vet at det er en kamp som er helt idiotisk ut i fra at det burde vært soleklart at vi har rett og at alle må stoppe å bry seg og bli tatt av presset. Men dette er en psykisk kamp som vi må ta. Å kunne hatt deg sammen med skoler, lærere og psykologer så kunne det blitt gjort mye. Du har en enorm forståelse og empati hos de yngre som treffer dem i hjerte. Som du sier hører de ikke på foreldrene sine når de sier at «du er nydelig akkurat som du er» men de hører på deg, det må du aldri glemme og bruk det mer, ta det et steg videre enn bloggen. Dra ut og snakk og publiser mer videoer der du kanskje tar tema for tema, lag en serie/vlog som heter noe som «hvordan skal vi få bedre selvtillit.» Du har så mye å gi, Kristin! Og vær så snill å stå på med dette enda mer❤️ Jeg har begynt på 2. Året på medisinstudiet selv nå og min største motivasjon og ønske er å kunne bidra 100% til å få frem og bevise med kunnskap og egne erfaringer at hvordan ting er nå, det ødelegger, og er helt for jævlig og bare sitte å se på

 187. News flash: man har selv et ansvar for hvordan man forholder seg til andre mennesker. Man har ingen rett til å forsøke å kontrollere eller forandre på andre; man har kun ansvar for seg selv. Liker man ikke det man ser, hører eller leser, så bør man ha selvtillit nok til bare å ta avstand. Man kan ikke kontrollere hva man føler og tenker, men man kan kontrollere sine holdninger – hvorvidt man skal gi etter eller bare gå forbi.

  I dag lærer vi heller våre barn at verden er så fæl og grusom, og at man må slå hardt ned på all mulig negativ påvirkning fra andre. Forstår du hvor håpløst det er? Vi er 7 milliarder mennesker på denne planeten – den ene med dårligere holdning enn den andre.

  Hvor ble det av å oppdra barna våre til selvstendighet, selvrespekt og selvtillit? For jeg skal love deg at den dagen man slutter å bry seg med hva alle andre tenker, mener, tror og gjør og kun fokuserer på seg selv, så slutter man å ta seg så nær av alt. Barn og unge blir lett påvirket i dag fordi ingen forteller dem at de faktisk har et ansvar for sine egne holdninger. I stedet skal vi dulles med. Syr puter under armene på hverandre. Krenkes og såres av alt. STAKKARS oss, så fælt vi har det. Når vi egentlig koker opp våre egne problemer, HELT på egen hånd.

  Jo flere som genuint sier at de ikke bryr seg, jo mindre og mindre vil vi til slutt se av såkalt «kroppspress». Man aksepterer sitt eget selv og behøver ikke lenger strebe for å oppnå noen idealer.

  Folk må slutte med denne sutringen og føleriene, og se og ta til fornuften. Skal vi fortsette å forsøke å forandre på alle i «riktig» retning? Eller skal vi heller rette fokuset vekk fra hevn, og en «hyllest» til alt som går i mot såkalte «idealer» og heller begynne med en «jeg driter i det»-holdning? Jeg skal love deg (dere) at sistnevnte er en utrolig befriende.

  Tenk individualisme, ikke kollektivisme.

 188. Det er FANTASTISK at du tar denne kampen! Det er mange av oss som setter pris på deg og ditt engasjement!

  Jeg blir så frustrert kynismen og dobbeltmoralen du snakker om! Det at disse bloggerene som har operert seg sier at de «angrer» og «ikke gjør som meg»…. De hadde IKKE vært der de er i dag og tjent de pengene de tjener UTEN fillers/plastisk kirurgi.

  At du, Kristin, er så tøff i den bransjen du er i, er så utrolig beundringsverdig! STÅ PÅ 😀 Du treffer!

 189. TAKK, Kristin!! 💕 Er selv 32 år, men kjenner på kroppspresset. Godt voksne damer opererer seg også… Ser at Sophie Elise blir såret av dette, og selv om jeg er fan av henne også, så mener jeg at du har viktige poenger med det du sier. Jeg kjenner ei dame som er operert i huet og rævva og datteren hennes er kulerund og likner ikke sin mor i det hele tatt. Og jeg har så mange ganger lurt på hvordan jenta på 9 år føler seg…. Mora ser strøken ut og ungen likner ikke det grann… Et tankekors!

 190. Jaaaaa! Herregud du er så bra! Dette her er så uendelig viktig – og takk for at du ikke gir deg. Folk snakker om at man «bør ha selvtillit nok til å ta avstand til andre menneskers valg» men det de ikke forstår er at man i dag vokser opp i ett samfunn hvor 80% av de du kjenner har endret på lepper eller pupper eller rumpe eller nese. Det er UMULIG å ikke bli påvirket av det! «Er det egentlig så farlig. Alle gjør det jo.»
  Du er fantastisk som gang på gang orker å gi oss en påminnelse om at vi er laget NATURLIG og at vi er vakre sånn vi er skapt.

 191. Jeg har virkelig ikke ord, jeg bare bukker for deg. Dette trengte jeg så inderlig å høre, dette trengte alle å høre!

  Tusen mange takk! Dette her er så viktig, og jeg er så takknemlig for at du tok deg tiden til å si dette. Igjen, takk!

 192. Trampeklapp til deg Kristin 👏🏼👏🏼👏🏼 Jeg er veldig enig i det du sier, MEN det er noe jeg vil tilføye med.

  Kjendiser og toppbloggere har en del skyld i dette kroppspresset ja, MEN jeg synes det blir feil å legge all skyld på dem.

  Dagens barn og ungdom er selv med på å skape dagens press, det samme er også foreldrene. Barn ned i 10 års alderen bør og skal ikke være så mye på sosiale medier. Jeg har en lille søster på 10 år, og hun har snap, messenger og bruker min YouTube kanal. Hun har kun familie og ett par venner på snap, og kun familie på messenger. Hun har hverken behov eller bruk for å vite om bloggere eller lage bruker på Instagram. Hun er for pokker meg bare 10 år.

  Jeg og resten av familien min er med å bygge hun opp til å bli psykisk og mental sterk før hun får tilgang på de andre sosiale mediene. Og det er der foreldrene kommer inn. De har faktisk den store skylden for at dagens barn og ungdom sliter med selvbildet og selvtilliten. Det er foreldrene som tillater barna sine SOME-kontoer over alt. Hadde foreldrene tenkt litt lengre enn nesetippen, så hadde det hjulpet mye.

  Og blir dagens barn og ungdom psykisk syke av alt presset, så får de også gjøre noe med det. Det hjelper ikke å sitte på ræva og forvente at man skal få den kroppen man ønsker. Ønsker man å oppnå ting i livet, så må man jobbe for det også.

  Er man ikke gammel eller psykisk sterk nok til å se at andre har fikset på utseendet, så tenker jeg at man hverken er gammel eller psykisk sterk nok til å være på sosiale medier.

  Når det er sagt, så synes jeg det IKKE er greit å fikse på utseendet.

 193. Du er RÅ!! Du tar opp en så UTROLIG viktig kamp – og jeg kjenner at jeg blir helt på gråten av å se hvor viktig dette er for deg! Stå på Kristin, jeg er 16 år selv og blir så motivert av deg!! Dagens ungdom trenger flere som deg, virkelig! Du er mitt ABSOLUTTE forbilde! Flere er nødt til å ta opp denne kampen, for det er så utrolig, utrolig viktig! Jeg bøyer meg i støvet for deg. Og ikke minst, TUSEN TAKK!!

 194. HALLELUJAA! AMEN! Tror ikke ord kan beskrive hvor mye jeg elsker budskapet ditt! Du er rå. Og om jeg skal være ærlig, så sitter jeg her nå med tårer i øynene, for jeg blir rørt av de flotte ordene her, og ikke minst at du tar den kampen her for alle oss som syntes at dette presset begynner å blir helt sinnsykt. Med 10 år som spiseforstyrret vet jeg litt om hvordan det er å slite med utseende og kropp, dagens samfunn gjør meg, og mange andre flotte jenter enda sykere. Tusen takk for at du står på, og nekter å gi deg. Jeg trenger i hvert fall din stemme, og det er jeg ikke alene om.

 195. Tommel (og alt jeg har) for deg!!!!!
  Jeg lurer på om vi voksne, som skal lære barna våre livets skole, er så selvopptatt at vi ikke skjønner at det påvirker de yngre?? Jeg håper dette er begynnelsen på en verdensomfattende oppvåkning. Det er en vanskelig kamp, men vi må sette ned foten.

 196. Har bare en liten ting å komme med.

  Når jeg søker på navnet ditt og bikini på Google, da kommer det selvfølgelig opp bilder av deg på stranda. Og vet du hva? Det ødelegger selvtilliten min mer av å se hvor utrolig flott og fin kropp du har, uten operasjoner, enn hva jeg føler når jeg ser Sophia Elise i bare bikini. Jeg VET at puppene hennes er store grunnet silikon, og at det er uoppnåelig for meg. Mens å ha den flate magen som du har, får meg lyst til å sulte meg og trene hardt.

  Sånn ser jeg på det. Og jeg tviler på at jeg er den eneste

 197. Hadde faktisk tenkt å fylle leppene mine i nærmeste fremtid, men tusen takk skal du ha! Leppene mine er mer enn fine nok fra før, tusen takk!

 198. TUSEN takk for at du sier i fra og skriker høyt om dette. Jeg er et offer for kroppspresset, og falt for fristelsen. Når jeg leste på blogg at det var mulig å gjøre rumpen sin større ble jeg så glad. Jeg har nemlig vært så misfornøyd med min flate rumpe, og utførte et inngrep. Jeg har aldri hatt det værre. Jeg fikk infeksjoner i arret og har slitt masse i etterkant av operasjonen. Jeg er helt ødelagt, jeg angrer så sykt mye og håper alle der ute aldri blir inspirert av kjendiser eller bloggere til å endre på utseendet. Plutselig går det galt og da er det for sent.

 199. Et evig TUSEN TAKK for at du tar denne kampen. Det er så ufattelig viktig, og jeg syns det er utrolig leit at du står (så og si) alene i kampen. Vit at du blir satt utrolig stor pris på, og at du virkelig gjør en forskjell. Jeg er nesten flau over å inrømme at jeg føler på presset til og med som 21åring, men det er du og sånne som deg som hjelper meg å stå imot.
  Stemmen din er så viktig!! Selv om du føler deg alene i kampen, vit i hvert fall at du har mange uten en like høy stemme som heier på deg. Aldri gi deg, gode Kristin <3

 200. Etter min mening synes jeg at folk skal få lov til å gjøre akkurat det de har lyst til uten at andre skal henge seg så opp i det. Har de lyst til å ta Restylane, silikon osv la dem få lov. By the way tatoveringer og sminke er heller ikke naturlig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 201. Jeg er ei jente på 22 år som snart skal legge meg under kniven.. Ikke fordi jeg ønsker det selv, men av medisinske årsaker! Jeg skal fikse på nesen min fordi jeg sliter med å få puste normalt. Neseborene og nesen min generelt er alt for smal. Jeg synes selv dette er helt forferdelig. Det er ikke mange ukene igjen til operasjonen, og jeg bruker store deler av tiden min på å se meg selv i speilet. Jeg er livredd for at jeg ikke skal se ut som meg selv. Jeg er livredd for å bli stemplet som «hun som fikset på nesen sin». Jeg er livredd for at folk skal legge merke til det og tenke «Hmm, dette er noe jeg vil gjøre også». Jeg har kun sagt det til mine aller nærmeste, men det å si det til de fleste i jentegjengen min sitter langt inne siden de tenker så mye på kropp.

  Synes det er veldig bra du tar opp dette temaet! Selv jeg som skal legge meg under kniven selv om det er av en medisinskgrunn, føler på dette (selv om jeg vet du mener dette til de som gjør det frivillig). Stå på videre i kampen. Vi er mange som er enige med deg, og du står ikke alene i denne kampen!

 202. TAKK GUD FOR MENNESKER SOM DEG!! så utrolig bra at noen velger å stå opp i mot dette, og minne folk på at man er bra nok som man er!
  Stå på videre om dette, er mange som er enige med deg, men ikke like mange som forteller hva dem selv mener. Verden trenger mennesker som deg!! du er god :*
  TUSEN TAKK for at du velger å kjempe denne kampen.

Skriv en kommentar

Blogglistenhits