NÅ SKJER DET!

Herregud, nå skjer det! Og nå begynner jeg å innse hva slags galskap jeg faktisk har takket ja til – jeg er ikke riktig vel bevart. Om under en måned legger vi altså ut på tidenes eventyr – en seiltur fra Kristiansand til Nordkapp, og mens de andre i crewet tøffer seg med kunnskap og skills, sitter jeg her som en idiot og bare; «WTF». 

Jeg aner ikke hvordan jeg skal håndterte dette her, men én ting vet jeg, og det er at jeg aldri gir meg, at jeg er mentalt sterk! Det får bli min styrke nå i starten, så får jeg bare satse på at seilkunnskapene og teknikkene kommer etterhvert – de er nemlig langt ifra på plass per dags dato, og det fikk dere bekreftet i direktesendingen vi streamet tidligere i dag. Ja, det er lov til å le!

NÅ SKJER DET!

På tross av er par ubehagelige øyeblikk på sjøen, endte det hele opp med å bli en minnerik og fantastisk dag. Solen stod høyt på himmelen mens vi seilte rundt i Horten, og da jeg omsider klarte å slappe av, kjente jeg at smilet kom snikende. Dette kommer til å bli en opplevelse for livet, og jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går!

NÅ SKJER DET!

NÅ SKJER DET!

NÅ SKJER DET!

NÅ SKJER DET!

NÅ SKJER DET!

NÅ SKJER DET!

NÅ SKJER DET!

NÅ SKJER DET!

NÅ SKJER DET!

NÅ SKJER DET!

Nå tar jeg en liten timeout i såffan, før jeg skal ta en runde med støvsuger og mopp. I morgen kommer nemlig Caroline fra Bergen på en ny runde overnatting, så da gjelder det at cribben ser noenlunde presentabel ut, haha. 

Har dere hatt en fin dag, skjønninger? Og ser dere frem til Skattejakten går av stabelen? Wiiiiii ⛵️😘😱

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

9 kommentarer til NÅ SKJER DET!

 1. Dette blir så gøy! Gleder meg til å følge med på deg og Cathrine – dere er jo så rå begge to 😍

 2. Hei! Bestilte kle frå Styleconnection på fredag, men har ikkje fått ordrebekreftelse etter kjøpet…💜 Digge bloggen din og klesstilen din, derfor eg ville bestille og håpar på at eg før pakken min🙌🏼

 3. God kveld Kristin 🙂

  Har hatt en grei dag i dag , snart fredag hehe 🙂

  Hehe,måtte jo følge med på live tidligere i dag 🙂 Det så ut som at dere hadde en fin og morsom tur med testing av båten : 🙂

  Du kommer nok til å klare deg helt fint på båten etterhvert .;) Har trua på deg 🙂 <3

  Ser virkelig frem til skattejakten starter og, spesielt når dere kommer til Trondheim i mai 😉

  Ha en fin kveld med sofa og rydding 🙂

 4. Dette ser så spennende ut! Gleder meg masse til å følge med 😀

  Dagen kunne ikke blitt bedre etter enda en shoppingsrunde i butikken din. Jeg går jo ikke lei disse klærene og prøver å få kjøpt så mye som mulig før alt går tomt 🙂 Man får jo virkelig en god porsjon energi boost av å gå inn i butikken din 😀

 5. Har sport ein gang før, men lure fortsatt på om du e någe i butikken? Ska ftste uke dag i april te oslo😊 og tenkte meg innom butikken🙋

 6. Hehe, det går nok bra til slutt! Gleder meg masse til å følge dere. Kos deg masse med Caroline 🙂

Skriv en kommentar

Blogglistenhits