NÅ ER DET DIN TUR!

En riktig god morgen, skjønne venner ♥

I dag våknet jeg av meg selv klokken halv syv, og da var det faktisk bare én ting å gjøre – å komme seg opp av sengen før jeg sovnet igjen. Dette her skjer jo sånn ca. 1 gang i skuddåret, og det føles like fantastisk den ene gangen det skjer, haha.

Fokus og jeg har vært på tur, jeg har fått i meg dagens første kaffekopp, og nå sitter jeg her ved vinduet på kjøkkenet og tenker… Tenker over livet, over businessen og over denne bloggen her – bloggen som jeg har hatt i hele 8 år. Tenk det, folkens. I 8 år har jeg delt både sterke meninger og glimt fra hverdagen. Jeg har delt tips og triks, reisebilder og antrekksbilder – rett og slett delt meg selv med dere fine lesere gjennom sååå mange år, og nå er det på høy tid at jeg får bli litt bedre kjent med dere som faktisk klikker dere inn her hver eneste dag.

Jeg sier jo gjentatte ganger at jeg føler at jeg kjenner dere – at jeg føler at dere er mine venner, og da er det så rart å ikke vite hvordan dere ser ut, haha. Noen ganger kommer dere innom butikken min, andre ganger møter jeg dere på gaten, og hver eneste gang føler jeg meg som tidenes idiot som liksom ikke vet at det er f.eks. Karoline E.N, Stine S, eller Mari A fra kommentarfeltet jeg faktisk står og snakker med. Vi kommuniserer jo i kommentarfeltet med suss og klem og kos og hurramegrundt, men noe ansikt har jeg liksom ikke på dere – det kan vi nå omsider gjøre noe med, og jeg er så GIRET!

NÅ ER DET DIN TUR!For noen dager siden kom jeg i snakk med en superinspirerende fyr – en gründer slik som meg, som har skapt et univers hvor bloggere enkelt kan spre litt kjærleik til sine lesere. Jeg tente umiddelbart på idéen, og vi møttes igjen i går for å snakke mer om visjonen og konseptet som har fått navnet Insp. Insp er altså en liten ny startup som holder til i Grünerløkkas nest kuleste lokaler (etter mine, he he) litt lenger opp i gaten, og en liten society for jenter hvor vi bloggere rett og slett kan møte dere lesere. Jeg gleder meg noe voldsomt til det her!

Jeg har jo tenkt flere ganger at jeg kan prøve å følge dere på Instagram og bli venner med dere på Facebook, men der følger jeg så mange allerede. I tillegg kan det bli litt for tidkrevende i en hektisk hverdag å søke dere opp, for så å legge igjen en liten kommentar eller litt kjærleik. I tillegg er jeg så nysgjerrig på å se deres stil. Stil er jo noe jeg mener skal være personlig, og noe du selv skaper basert på det du selv liker, og ikke på det som er såkalt trendy. Du skal gå med akkurat det du vil – ikke det hun kuleste i klassen eller på arbeidsplassen mener er «riktig».

Derfor er det så gøy at Insp er et nettsted man enkelt kan logge på, for så å poste antrekksbilder som dere kan dele med alle, eller bare med meg. Deretter kan jeg enkelt se dere, like og kommentere, og bli inspirert av deres stil. Det kommer jo så godt med når jeg skal designe klær – jeg vil jo lage noe for nettopp dere! Og folkens? Disse antrekksbildene kan godt være low key – dette er ikke en high fashion site, og jeg blir like glad for å se en fargerik kreasjon, som jeg blir av å se strikkegenseren fra farmor. Det kjekkeste er at jeg enkelt kan se dere – se mine følgere, snakke til dere, og bli bedre kjent med dere. Få et ansikt på dere i kommentarfeltet, rett og slett.

Logg inn på Insp HER, opprett en profil med invitasjonskode STYLECONNECTION og last opp et outfit-bilde av deg selv og din stil. Jeg skal gå igjennom og kommentere alle outfit-bildene dere sender inn – herregud jeg gleder meg.

Av alle som laster opp et bilde av seg selv, vil jeg trekke ut 5 heldige vinnere som alle vil få et gavekort på kr. 1.000 på StyleConnection – sånn for å gjøre dette litt ekstra moro.

Så.. Er dette litt kult eller? Er du like giret som meg? Bruk invitasjonskode: STYLECONNECTION Logg inn her: Insp

Juuubiiiiiii! Ha en nydelig dag, fininger ♥ Sees senere!

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

39 kommentarer til NÅ ER DET DIN TUR!

 1. God morgen 🙂 Ja noen ganger blir det slik at du våkner før vekkerklokken ringer , og det er egentlig litt godt hehe.

  Å så genialt konsept. Ja føler det samme at jeg kjenner deg og føler at vi er venner hehe 😊❤

  Gleder meg til å se hva det innebærer 😊

 2. Så koselig innlegg og så gøy med en slik side 😀 Det skal jeg få opprettet når jeg kommer hjem fra jobben.

  Det er noe rart med dette. At jeg føler jeg kjenner deg, men samtidig vet du ingenting om meg haha 😂

  Skal huske å presentere meg selv som Stine S neste gang jeg møter deg 😉

  Klem i fleng ❤

 3. FOR en fantastisk idé! Gleder meg til å opprette en bruker😍 Dette var virkelig en fantastisk måte å se og bli kjent med dine lesere. Jeg føler at jeg kjenner deg og det er kjempe koselig at du vil bli kjent med oss også❤

 4. Du e så fin du Kristin og eg blei so gla når eg hadde besøkt butikken din følte at eg kunne gå ut me eit smil❤️Du er så bra,rå,fin og nydelig❤️

 5. Dette er vel strengt tatt reklame, både for den appen og for din egen nettbutikk. Hvorfor er det så vanskelig for deg å bare slenge opp et «sponset» eller «inneholder omtale av xx» øverst i innlegget? Taper du noe på å være ærlig med leserne dine?

  Først innlegget som var gjennomsponset av Festlige Ting i går uten at du merket det før flere hadde kommentert det, og nå dette.. Det neste er vel blomster i overpriset boks på døra? Vær så snill, ikke bli som alle de andre bloggerne! 🙁

 6. Så spennende! Dette må jeg teste. Ikke såå glad i å legge ut bilder av meg selv, men hvis jeg møter deg igjen skal jeg si hvem jeg er, haha 😉 Møtte deg da du sto på Vegan-stand ved stortinget, og det var så koselig! Og så har jeg selvfølgelig vært innom butikken din <3 Ha en fin kveld, vakre du 💛Stor klem!

  • Hihi, ser den – det er ikke alle som er like komfortable med å legge ut bilder, men det som er så fint er at du da kan ta bilde av deg selv i kosedrakten, og kun dele det med meg 😀 Så kan jeg se deg, og bli bedre kjent med deg 😀 wiiiiii! Ønsker deg en fantastisk dag, søta 😊 ❤

 7. Eg e ikje no outfit person, takle ikje å bli tatt bilder av haha. Like best å vær den som fotografere 😉 FOR ein kul idé tho. Hadde lett gjort det hvis det va my type of thang. Du kan jo kikka inn bloggen min for å se koss eg ser ut, men tror du allerede vett det (me traff jo kvarandre på vixen treff på vulkan way back) haha.

 8. Er ikke dette reklame? Jeg pleide å like deg. Men 2. innlegg på rad uten å ha merket reklame? Jeg begynner å miste troverdigheten din. Og det blir feil å si at du »glemte»å merke av innlegget som reklame.. det er veldig synd jeg. Du er ellers ei fantastisk person. Men jeg begynner å miste interesseren og troverdigheten, når innleggene dine begynner å bli lik resten av bloggerne med skjult reklame,, noe som betyr at jeg ikke vil besøke bloggen din lenger. Håper du merker av innleggene dine mer ordentlig.

  • Hvis du har lest bloggen min lenge, så kan du ikke si at du «pleide å like meg» men ikke nå lenger pga. en glipp i går. Jeg rettet opp i feilen med det samme den ble påpekt, og jeg har vel lov til å gjøre en liten glipp jeg også, på lik linje med dere?

   Dette innlegget er ikke reklame, jeg skjønner ikke hvorfor noen av dere tror det. Jeg snakker så enkelt som et nettsted hvor jeg kan bli bedre kjent med dere. Ikke får jeg betalt for å skrive om det, ei heller noen andre goder, annet enn at jeg omsider kan bli kjent med dere, og se dere.

   Haff, jeg blir helt matt jeg. Det skal jaggu ikke mye til før man får kjeft…

 9. Reklamepolisen er på plass ser jeg 😂

  Så utrolig kul og morsom idé! Skal se om jeg legger ut et bilde, hadde vært litt morsomt. Dog er det utrolig vanskelig å definere en stil for meg selv, da jeg bruker det jeg føler for. Noe som igjen fører til mye forskjellig! Likte ideen.

  Stor klem

  • Haha, OM da! Man skal virkelig få høre det, om noen mener du har gjort en feil 😉 Dette er jo ikke reklame, bare en fin mulighet for at vi kan bli kjent. Åhåj, blir jo helt matt. Kjekt at du likte idéen, fine du 😊 ❤ Ønsker deg en strålende fin dag!

 10. Dette høres ut som en skikkelig kul idè, det tenker jeg at jeg må teste😃 og så utrolig hyggelig at du har lyst å bli bedre kjent med leserne dine!❤️

 11. Jeg liker at du går ut hardt i media om påvirkningskraften til bloggere. Det er viktig å sette fokus på dette med plastisk kirurgi og kanskje unge får en annen stemme å høre på enn rosabloggerene.

  Men alt får en bismak når bloggen er full av reklamer, mer innlegg med reklame enn innlegg uten. Jo mer oppmerksomhet jo bedre for deg, da får du flere betalende firma du kan reklamer for.
  …Fordi de vet du har påvirkningskraft.

  Så dette er nok ubetydelig for deg, men du har nå mistet en leser.

  • Åhåj, Mia… Du må gå gjennom bloggen en gang til, for det du sier er overhodet ikke riktig. Det er helt utrolig hvor lett man blir sviktet av leseren – en liten glipp, og du blir halshugget.

   For å gjenta meg selv til det kjedsommelige; Dette innlegget er ikke reklame, jeg skjønner ikke hvorfor noen av dere tror det. Jeg snakker så enkelt som et nettsted hvor jeg kan bli bedre kjent med dere. Ikke får jeg betalt for å skrive om det, ei heller noen andre goder, annet enn at jeg omsider kan bli kjent med dere, og se dere.

   Haff, jeg blir helt matt jeg. Det skal jaggu ikke mye til før man får kjeft…

   Ønsker deg en fin dag ❤️

   • Det er ikke glippen jeg referer til. Poenget er at det er ekstremt mye reklame i innleggene dine. Det er få innlegg uten reklame.
    Poenget er jo at det er i overkant mye, uavhengig om de er merket eller ikke.
    Det er jo helt klart for alle at du promoterer en bedrift her. Det kommer frem i teksten hvor du skriver om møtet med bedriften.

    • Nå har jeg scrollet meg tilbake i arkivet og har følgende svar til deg: Så langt i februar har jeg hatt to betalte innlegg (annonse-innlegg). Dette er det som gir meg lønn, og noe jeg er avhengig av for å kunne betale for livets opphold, på lik linje som deg.

     I Januar hadde jeg ikke et eneste annonseinnlegg. Jeg har dog prøvd å reklamere litt for egen nettbutikk og kolleksjon i to innlegg, og så var det litt sponsede ballonger fra Festlige Ting på søndag. Hvordan kan du mene at dette er ekstremt mye reklame?

     Innlegget over her er skrevet på eget initiativ etter en inspirerende samtale med en gründer. Dette er ikke kjøpt og betalt – hadde det vært det, hadde jeg markert innlegget.

     Hvorfor er du så kjip?

 12. Hei, dette har egentlig ingenting med innlegget å gjøre, men jeg har et spørsmål til deg.
  I det siste har mange bloggere begynt å «henge» ut personer som skriver negative kommentarer. De legger ut fullt navn eller IP adresse (?), og «svarer» dem på bloggen sin. Det jeg lurer på, er hva du syntes om dette? Kunne du evt. diskutert litt dine meninger om akkurat dette temaet?

  Digger deg! Ha en fin dag!

 13. Elsker ideen! Problemet er bare at det kommer error opp når jeg prøver å trykke på linken du la ut.. ☹️ Prøvde å Google det, og fsnt en app som heter Inspo – er det den? Sort og hvit logo?

 14. Gleder meg til å bli enda bedre kjent med deg snuppa ❤😁

  Er helt utrolig at noen skal begynne å gnåle om at dette er reklame , når du kun viser at du har lyst å bli bedre kjent med dine lesere.

  Ikke noe vits å bruke energi på disse folkene vil jeg nå si 🙂

  Stor klem og nyt dagen du også 😍❤

 15. Jesus for noen kommentarer.. Kan umulig være trofaste og ekte lesere, for å si det mildt.. Det er ikke deres oppgave å påpeke dine feil, for du er som du også sier bare et menneske. Du er BARE ett menneske på lik linje som alle andre. Blir så skikkelig irritert av de kommentarene her.. Makan..
  Stå på!!

  Jeg kommer forresten ikke inn på linkene.. Har veldig lyst til å melde meg inn!
  Klem <3

 16. Hei alle som har kommentert angående reklame for Insp,

  Først vil jeg si tusen takk til Kristin for at hun digget ideene våre og hva vi har utviklet i Insp. Som en ny norsk liten startup så trenger vi all den hjelp vi kan få og er supertakknemlig for at Kristin har tatt i bruk Insp akkurat som vi har tenkt og jobbet for. Det vil si å kunne se sine egne lesere og bli bedre kjent med dere.

  Jeg er gründeren fra Insp som Kristin refererer til. Insp er en nyutviklet relasjonsplattform for bloggere og blogglesere, Dette er altså et nytt tilbud til profesjonelle bloggere som ønsker mer og bedre kontakt med sine lesere. Kristin er den første bloggeren vi har snakket med og vi valgte henne da hun er kjent for å bry seg om leserne sine. Vi kommer til å lansere mer funksjonalitet som Kristin og andre bloggere kan ta i bruk framover for å komme enda nærmere sine egne lesere. Vi mener at Insp er en mye bedre plattform for bloggerne enn Instagram og Facebook for akkurat dette 🙂

  Denne tjenesten er gratis for bloggere å bruke da den i framtiden vil bli reklamefinansiert. Det vil si at bloggerne ikke behøver å betale Insp for å bruke denne tjenesten og den tekniske plattformen vi tilbyr. Vi håper jo selvfølgelig at flere bloggere vil ta i bruk Insp framover og bli Insp samarbeidspartnere. At vi skulle betale bloggerne for å reklamere for Insp blir å snu ting helt på hodet, dette er en ny tjeneste for profesjonelle bloggere som ønsker en bedre relasjon med sine egne lesere! Vi har altså ikke betalt Kristin for å reklamere for Insp og hun har heller ikke betalt Insp for å ta i bruk Insps relasjonsplattform.

  Igjen tusen takk til Kristin som trodde på våre ideer og verdier i Insp og var førstekvinne ute med å prøve den nye relasjonsplattformen vår 🙂 Vi håper vi ser dere alle på Insp framover !

  PS! Som dere ser når dere logger inn så er vi fortsatt i en testfase så det kan finnes bugs her og der. Vi jobber så fort vi kan med å fikse dem. Finner du en bug eller har problemer med innlogging send meg en mail på:

  [email protected]

  så skal vi få ordnet så fort vi kan.

  Med vennlig hilsen

  Tore

 17. Heeiiii, du er bare herlig du Kristin som ønsker et forhold til leserne, jeg digger stilen og deg fra topp til tå. Men hver gang jeg møter deg eller har muligheten til å ta kontakt så blir jeg så stressa og nervøs for noe inni meg bryr meg utrolig mye om hva du syntes om meg, haha. Men men, uansett så syns jeg dette er en genial idee, ikke bry deg om folk sier det er reklame, om det er det eller ikke, så er det en mulighet til å kommuniserer, til å se hverandre. Drit kult syns jeg.

  håper du får en videre fin dag !

 18. Så utrolig kult! Er jo fantastisk for både oss og deg å bli bedre kjent med hverandre da 😀

  Haha, men håper du snart svarer på mail angående den sunsilk-konkurransen du hadde for et halvt år siden eller noe 😆 Jeg var en av de heldige vinnerne av en goodie-bag, men du har fortsatt ikke svart på mailen 😂 Digger deg like mye fordi da, skjønner at du har mye å henge fingrene i!

  Ønsker deg en superfin kveld, klem fra meg 💜

 19. For noen kommentarer, er nesten litt imponerende at noen bruker så mye tid på noe de er så ekstremt misfornøyd med. Men om det er en givende fritidsinteresse, hvorfor ikke? 🙈

  Signet opp på den siden nå, virker veldig spennende! Kult at du tipser oss om slike ting, for det er jo en god mulighet for å bli kjent med andre som liker samme type klær og stil!

  Du er fantastisk som alltid Kristin. Stå på videre ❤

 20. Å, så spennende! Koselig at du vil bli bedre kjent med dine lesere. Din stil er jo utrolig inspirerende da 🙂

Skriv en kommentar

Blogglistenhits