LYKKE PÅ EN FREDAG

Mine engler, hallaisen ♥

Gud bedre for en deilig fredag… Solen skinner i hovedstaden, og det er ingenting som er bedre enn en fredag med fint vær. Jeg startet dagen med et møte hos Junkyard, og deretter tuslet jeg nedover til butikken i det fine været. Denne halvtimeslange spaserturen gjorde meg rett og slett så lykkelig – jeg vandret nedover Markveien, tok en liten svipptur innom kjærlighetsbroen, hvor hengelåsen Dennis og jeg hang opp for noen år siden henger fremdeles, før jeg stakk innom Retro Lykke Kaffebar for en liten kopp kaffe. Den friske luften og solen rett i fleisen gjorde så godt, og jeg tuslet av sted mens jeg knipset noen bilder av alt det fine jeg kom over på min vei. Disse bildene ønsker jeg selvfølgelig å dele med dere, og håper disse glade snapsene kan gi dere et smil om munnen ♥

Jeg er nå på plass i butikkeni Thorvald Meyers Gate 85, og er klar for å ta imot sprudlende kunder helt frem til klokken 17.00 i dag. Velkommen til en solfylt og supertrivelig handel ♥

Hva står på planen i dag, rockeboller?

Love you all!

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

9 kommentarer til LYKKE PÅ EN FREDAG

 1. Ahhh, fantastiske bilder!!! Sol i hjertet <3
  I dag skal jeg bare slappe av hjemme med den andre parten, før han stikker til foreldrene i vinterferien. Ellers må jeg vel så smått begynne å pakke til London på tirsdag, siden jeg skal jobbe hele helga 😀

  Ha en fantastisk fin dag <3
  Klem

 2. Ååå så fine stemningsbilder! Du er så flink til å kapre dem 🙂

  Oslo viser seg virkelig fra sin beste side idag og jeg gleder meg til å vise frem Løkka til mamma. Hun har ikke vært i Oslo så mye før og da går hun alltid på Karl Johan. Vel, ikke denne gangen 🙂

 3. Åååå. Bare elsker sånne dager som det. Noen ganger skal det ikke så mye til for at man får et smil om munnen, og virkelig bare elsker livet. Ha en fantastisk dag😁🦄💕

 4. For et deilig vær! Det gjør jo Løkka enda koseligere enn det allerede er😍
  Her blir det middag i Stavanger i kveld, og det skal bli så deilig. Kos deg i sjappa den siste halvtimen og nyt helga! Stor klem❤

Skriv en kommentar

Blogglistenhits