LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

//Annonse

Barbering, folkens… Og det vanvittige utvalget av høvler som finnes der ute. Man blir jo nesten helt svett, og er det én ting bloggere er ram på, så er det å anbefale barberhøvler, haha. Hele opplegget er ganske komisk, og vi har faktisk kommet dit at barberhøvler er et sentralt tema når bloggere skal parodieres. For joda, vi har sett høvler på alle bloggene vi har her til lands. Høvler for ulike hårvekster og områder, høvler med to blader og høvler med fem… Høvler i rosa og høvler i turkis, men én ting vil liksom aldri forandre seg – at barberhøvler er noe vi trenger. I hvert fall alle oss jenter som liker det litt glatt og smooth både her og der, og som ikke orker tanken på hverken voksing eller epilering. Damn, det gjør vondt ass!

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

Jeg tror jeg har testet alt av høvler som finnes på markedet, og jeg har vært borti en haug av ulike merker. Sistemann ut var Intuition Sensitive Care fra EFI, og den har jeg sverget til siden jeg prøvde den første gang. Den er jo så digg å barbere seg med – man merker liksom ikke at det er barbering man holder på med, siden det føles så mykt og behagelig. Denne høvelen egner seg dog ikke på musa, og jeg har faktisk vært på en evig lang jakt etter den ultimate høvelen for intimbarbering, som IKKE etterlater røde prikker og ubehag.

Jeg har nå klart å grine meg til den lille luringen, Quattro Bikini for Women fra EFI – en høvel jeg har hatt lyst til å teste siden i fjor, og jeg var både glad og spent da jeg satt meg ned på huk i dusjen i går, for å se hva den var god for. Halleluja, sier jeg bare. Glem alt jeg har sagt om intimbarbering tidligere – det har nå aldri vært enklere å ta rotta på bikinilinjen. Det har heller aldri vært enklere å lage frisyre down stairs, haha. Jeg er nemlig ferdig med den epoken i livet hvor jeg foretrakk å være glattbarbert, og nå trives jeg best med en solid trekant – den trekanten blir perfekt med Quattro Bikini, og det er noe å rope høyt hurra for!

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

Høvelen er liten og nett, og har i tillegg en liten batteridrevet trimmesaks som kan brukes til å justere bikinilinjen, og til å fjerne uønskede hår. Genialt, sarru? Genialt! I’m in love… Jeg anbefaler også basik shave glider gel for optimalt resultat! Aldri mer skal noe annen høvel enn Quattro Bikini få rote det til der nede – jeg har nemlig funnet min favoritt!

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

På torsdag skal jeg til en ny gynekologisk undersøkelse, og denne gangen stiller jeg med trimmet bikinilinge, UTEN røde prikker, haha. Takk, EFI, for at dere får meg til å føle meg både vel og fresh down under.

Nyt kvelden, babes. Vi stikker snart hjemover, og planen for kvelden er sofa og serier – perfekt! ♥

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

19 kommentarer til LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

 1. Åh, jeg er så glad for at du gir dine tips og triks, sånn som dette! Har lenge hatt lyst på ny høvel, så kanskje denne skal testes ut.

  Stor klem til deg

 2. God kveld kjære deg 🙂 Jeg sier som Miriam , takk for du gir oss gode tips og triks som dette og andre ting 🙂

  Har sett etter en ny høvel for å bruke ved intimbarbering, og shai er ikke den beste har jeg nå innsett hehe.

  Denne skal jeg få prøvd ut 🙂

  Skal selv til gynekologisk undersøkelse i morgen tidlig, wish me luck, gleder meg ikke akkurat til det for å si det slikt.

  God klem 🙂

  • Så kjekt at du liker disse tipsene, søta! Og jeg er helt enig i at Shai kunne bli litt vanskelig på enkelte områder 😉 Den funker, men den er litt for stor om man skal lage «frisyre» haha. Denne lille nette saken fra EFI er gull verdt – rett og slett helt genial 😀 Ønsker deg en nydelig dag ❤️

 3. Hmm.. kanskje dette er redningen for meg. Ender alltid opp med 100 røde prikker der nede.. har prøvd alt av høvler og kremer. Takk for tips! 😁❤️ Ha en strålende kveld videre!

 4. Tror kanskje jeg må prøve denne til intimbarbering! Har liksom bare brukt «vanlige» barberhøvler frem til nå, og det funker ikke så veldig bra.. Håper dette kan være redningen😉 Nyt kvelden, stor klem ❤️

  • Jeg har også bare brukt «vanlige» høvler der nede – flere av de funker jo helt greit, men det er veldig kjekt med en høvel som faktisk er designet spesielt for intimbarbering 😀 Jeg merket stor forskjell, og særlig når det gjelder næyaktighet og komfort. Man har liksom mer kontroll med denne lille saken, haha. Håper den faller i smak, søta 😀 ❤️ Ønsker deg en nydelig dag!

 5. Hmm, kanskje jeg skal gi den en sjangse. Har vært inne på tanken å dra å vokse meg jevnlig, skulle egentlig bare ønske det ikke kom noe mer hår enn en liten trekant midt på, det hadde vært flotte greier.

  Jeg lurer på om du har anbefalinger til noen gynekologer her i Bergen. Jeg burde ha dratt for lenge siden, men driver hele tiden og utsetter det noe som ikke er bra.

  Ha en super kveld :*

  • Åh, ja det hadde vært drømmen! Jeg har vokset to og en halv gang, haha – ALDRI Mer sier jeg bare. Hvor smertefullt det føles er jo veldig individuelt, men jeg synes det gjør så inn i satans vondt at jeg velger barbering fremfor voksing anyday!

   Når det gjelder gynekologer i Bergen har jeg dessverre ingen tips, men hun jeg gikk til her i Oslo for noen uker siden (som jeg synes er helt fantastisk), jobber i Aleris. De har garantert flinke og hyggelige gynekologer på Aleris i Bergen også – det er i hvert fall verdt å sjekke ut 😀 ❤️ Lykke til, søta – ikke utsett dette noe særilg lenger ❤️ ❤️ ❤️ Stor klem

 6. Æææ jeg vet liksom ikke om jeg tørr å prøve.. jeg har nemlig prøvd den andre høvelen du nevnte her. Kroppen min reagerer veldig dårlig på den og jeg får røde prikker over alt. Leggene mine ser ikke ut etter jeg har gått over med den, så jeg ga den raskt opp. Derfor vet jeg ikke om jeg tar sjangsen på en ny høvel fra samme merke… men jeg hadde sårt trengt en ny høvel for intimbarbering, for jeg synes shai høvelen min er ganske dårlig på d😅

  • Oh nooo! Det var ikke noe kjekt å høre – den som er så smooth og behagelig på huden? Det er jo selvsagt veldig individuelt hvilken høvel som passer best for ulike hudtyper, så man må jo bare prøve seg frem til man finner en favoritt 😀 Denne lille saken her er i hvert fall helt genial når det gjelder intimbarbering – man kommer liksom til overalt 😉 Håper du finner din soleklare favoritt, søta 😀 Et hot tips er Basik Shaving Gel, den føles faktisk nesten som en slags myk voks man smører på, som etterlater huden silkemyk og digg – wiiii! Stor klem ❤️ ❤️

Skriv en kommentar

Blogglistenhits