DU KOMMER GARANTERT TIL Å ANGRE…

Jeg har vært spesielt flink til én ting opp igjennom årene, og det er å gjøre livet mitt så spennende som mulig. Jeg har turt å ta sjanser. Jeg har hatt guts nok til å gi faen, til å gjøre det jeg har lyst til, til å flørte, date, danse, drite meg ut, prøve nye ting, feste, reise, oppleve, skape og gjøre. Min største frykt har vært å bli et kjedelig A4-menneske som ikke tør å fargelegge utenfor strekene, og sånn har livet mitt heldigvis aldri vært. Jeg sier overhodet ikke at det er feil å leve et A4-liv… For noen er det jo dette som er drømmen, men for meg minner det mer som et mareritt.

Det føltes derfor litt ekstra motiverende, godt og ikke minst inspirerende å lese en artikkel jeg kom over for et par dager siden, som tok for seg så mange som 37 ting du garantert kommer til å angre på når du blir gammel og grå. Denne listen fant jeg svært viktig – plutselig er det nemlig for sent… Vi aner jo ikke hvor lenge vi kommer til å leve, ei heller om livet tar en uventet vending, som kan gi visse begrensninger. Det siste jeg vil er se tilbake på livet mitt med en viten om at jeg kun gjorde en brøkdel av det jeg hadde sett for meg å gjøre… Hvor mange ganger sier vi vel ikke, «jeg tar det i morgen» , eller «jeg gjør det neste sommer» . Plutselig skjer det ting som setter «kjepper i hjulene» og noe av det viktigste jeg har lært i løpet av mitt 30 år lange liv, er å bare gjøre det. Make things happen, get shit done! Det er liksom et lite sitat som alltid er med meg, for å minne meg på at det er bare er jeg som kan gjøre en endring, og nettopp få ting til å skje.

Så… La oss ta en liten titt på denne lille listen under her. I følge artikkelen er dette ting du vil angre på når du blir gammel, og vet dere hva? Det tror jeg 100% på. Jeg har gjort listen til min egen, tatt bort noe og tilføyet noe, og jeg håper dere blir inspirert av disse 10 punktene jeg ser på som noen av de viktigste! Jeg skal i hvert fall gi jernet fremover – jeg har så mye mer på bucketlisten som skal gjennomføres, og vet dere hva? Livet er nå! Livet får man ikke i reprise – gjør det beste ut av det, hver eneste dag, og gjør ting som gjør deg lykkelig ♥

DU KOMMER GARANTERT TIL Å ANGRE...

1. Å ikke reise da du hadde sjansen: Dette punktet her er jeg så inderlig enig i… Det blir litt vanskeligere å oppleve verden når du er 80, og det er ingenting jeg heller vil bruke pengene mine på, enn å reise. Det beriker livet så til de grader, og jeg er så glad for at jeg har brukt store deler av tjueårene på å komme meg ut av Norge. Å oppleve nye destinasjoner, kulturer og folk!

2. Å ikke lære et annet språk: Jeg har allerede blitt voksen nok til å angre på at jeg ikke brydde meg mer om språk da jeg gikk på skolen. Jeg fikk overhodet ikke noe ut av det ene året med fransk på ungdomsskolen, og angrer den dag i dag på at jeg ikke gjorde mer ut av det – at jeg ikke engasjerte meg mer. Å lære fransk står på bucketlisten, så nå skal jeg søren meg gi alt jeg har for å få ordene og gramatikken på plass. Jeg har også begynt å lære arabisk som er ekstremt spennende, og som også vil bli nyttig når jeg reiser tilbake til Hellas.

3. Å bli værende i et dårlig forhold: I know, det føles ekstremt vanskelig å skulle komme seg ut av et langvarig forhold når det er mye praktisk som skal på plass. Kanskje eier dere bil og hus sammen, kanskje dere til og med har barn, og kanskje holder dere sammen bare for at det kan virke som det letteste valget. Tro meg, når du først gir slipp blir livet så himla bra. JA, det gjør vondt som faen! JA, du kommer til å ha det både tøft og vanskelig i en periode, men du kommer deg videre og du kommer til å få det så innmari magisk. Det beste jeg noen gang har gjort, var å gi slipp… Gi slipp på en mann jeg egentlig skulle gifte meg med, som overhodet ikke var riktig for meg.

4. Å være redd for å gjøre visse ting: Det dukker ofte opp ting man er unødvendig redd for å gjøre, rett og slett fordi det handler om å trå utenfor komfortsonen. Og bare tenk hvor kjipt det er at noe så idiotisk som komfortsonen, skal være et hinder for enkelte ting du egentlig er keen på å teste ut?

5. Å ikke prioritere å holde deg i form: Jeg er altfor dårlig til å ta vare på helsen – spesielt når det kommer til å holde meg i god fysisk form. Jeg trener ikke, jeg går ikke på tur, og det vet jeg kommer til å bli et problem om jeg ønsker å holde meg oppegående og intakt til jeg blir pensjonist. Det er på tide å ta turskoene fatt, og begynne å bevege seg litt. En liten tur i frisk luft noen ganger i uken, vil definitivt gagne meg i fremtiden!

6. Å ikke innse at du var bra nok: Er det én ting jeg vet at vi kvinner kommer til å angre på når vi er 90, er at vi i ungdomstiden ikke aksepterte at vi var gode nok. At vi ikke mente at vi var fine nok eller bra nok. At vi sa til oss selv i speilet at vi var stygge, og at vi ikke gjorde noe med disse forskrudde tankene. Du er bra nok! Du er fin nok! Si det til deg selv hver jævla dag, helt til du faktisk endrer oppfatning av deg selv. Det er i hodet du må gjøre endringer – ikke på eget utseende!!

7. Å ikke oppleve favorittartisten da du hadde sjansen: Oh yes! Plutselig er det for sent – plutselig går gruppen i oppløsning, eller så tar favorittartisten kvelden. «Jeg kjøper tickets til neste konsert«, sarru?? !! Og vipps, så løper muligheten fra deg. Jeg hadde gitt hva som helst for å oppleve Michael Jackson eller Whitney Houston, f.eks…. Den gang ei!

8. Å ikke engasjere deg for eller i noe: Å bare surfe gjennom livet uten å engasjere seg for noe, ser jeg for meg vil føles ganske tomt når du ser tilbake. Å vite at du kunne gjort så mye mer kan umulig føles bra, og jeg anbefaler og oppfordrer alle til å gjøre noe meningsfylt. Det kan være alt fra å engasjere deg i en hjertesak, stille opp for noen, være et medmenneske eller drive med frivillig arbeid… Det å gjøre noe for andre gjør deg lykkelig – det føles innmari bra, og det er så sant dette ordtaket: «Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad«.

9. Å arbeide for mye: INGEN på dødsleiet ser tilbake på livet, og ønsker at de brukte mer tid på kontoret eller mer tid bak dataen. Dette punktet her er jeg nødt til å fokusere på, for i mitt liv har jobb en tendens til å komme før alt annet. Når jeg blir gammel kommer jeg til å angre på at jeg ikke brukte mer tid med venner, familier og tid på hobbyer, og heldigvis er det ikke for sent å gjøre noe med det.

10. Å ikke stoppe opp og nyte øyeblikket: Hvor mange ganger er vi vel ikke for fokusert på det som skal gjøres, at vi rett og slett glemmer å stoppe opp og nyte øyeblikket!? «Stop and smell the roses» er et så nydelig og viktig sitat, som minner deg på å stoppe opp og nyte øyeblikket. Ikke bruk tid og energi på å tenke på det som har skjedd eller hva som kommer til å skje, stopp opp og nyt det som foregår akkurat her og nå!

Nyt kvelden dagen, fine lesere. Jeg skal snart møte Pay, og vet dere hva vi skal? Vi skal på førpremiere av Skjønnheten og Udyret. MY GOD JEG KOMMER TIL Å GRINE MEG IHJEL!

Love you all ♥

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

13 kommentarer til DU KOMMER GARANTERT TIL Å ANGRE…

 1. Er absolutt gode punkter som er viktig å tenke på.

  Kos deg masse på førpremieren av skjønnheten og udyret.

  Jeg skal på premieren i morgen kveld sammen med Estefanìa . 😀😍👍

 2. Fint innlegg og mye sant <3 Er selv i en pre-30årskrise, men har heldigvis gjort en del siden jeg ble 20 så har ikke så mye å angre på, men vil jo gjøre enda mer! Har en merkelig tanke om at man må bli voksen når man blir 30år, men det er vel ikke sant? Skal ihvertfall skaffe billett til Metallicakonserten i Oslo neste år som 30årsgave til meg selv 😉 For DET blir jeg å angre på om jeg ikke drar!

 3. Så mange gode punkter! Og takk for reminderen 😉
  Håper du koser deg på før-premiere. Jeg skal se den på lørdag, og gleder meg som en liten unge. Syns Disney-versjonen av Skjønnheten og Udyret er sååå fin❤

 4. Veldig fine punkter, men du skriver at du ikke går på tur? Mener du da type tur i fjellet? For du går vel tur med Focus:)?

 5. We, The Lifers:
  «If you`re like me, you`ve heard this before: It`s a phase, they`ll grow out of it. No, we won`t. We can`t. Why? Because it`s not a phase, it`s not a trend, it`s not a passing craze, it`s not a fad. Whatever rocks our proverbial boat – brutal music, extreme sports, alternative lifestyles – one thing we all have in common. We`re on it for life. We, The Lifers.»

  Klem fra en fellow-Lifer <3

 6. Så sant!
  Takk for fine blogginnlegg Kristin, du skriver ting med mening 👌🏻
  Ønsker deg en fin fredag 🌷

 7. Åå dette var et herlig innlegg å starte dagen med! Så utrolig god inspirasjon å få i en litt slitsom periode, og jeg tror jammen jeg skal inn og titte på noen billigreiser gitt! 🙊

  Ha en super dag, det fortjener du ❤

 8. Jeg elsker å reise, og jo mer jeg reiser, jo mer vil jeg reise! Jeg har allerede planer om å reise til India og Bali (sansynligvis ikke samtidig), og jeg har allerede vært i USA, Canada, Australia, og de fleste europeiske landene. Å reise er utrolig lærerikt og berikende! (Og man kan fint fortsette å reise selv om man har passert 30. ;-))

  Jeg er så glad for at jeg har turt å «hoppe i det», som da jeg sluttet i jobb og søkte på ny utdanning (i den rekkefølgen), eller da jeg nærmest på impuls flyttet til Finnmark uten å kjenne en levende sjel der (bodde der i tre flotte år).

  Jeg er også glad for at jeg har sett mine favorittartister, ikke bare én gang, men flere. Bel Canto er et band jeg har elsket i mange år, og hadde jeg aldri gått og sett dem, hadde det kanskje vært for sent nå…

  Flott liste!

 9. Hei!
  Jeg lurer på en ting angående kameraet ditt? Hvilket bruker du, og hvilke innstillinger bruker du?
  Du er et supert menneske, håper du har en strålende dag! <3

Skriv en kommentar

Blogglistenhits