DIALEKT CHALLENGE

Hehehe, you asked for it!

I vår 25.000 subz spesialepisode har vi gleden av å bjuda på enda en runde Dialekt Challenge, juuhuuu. Dette er nemlig noe flere av dere ønsker å se enda mer av, så da tenkte vi å kline til med flere dialekter, før vi går løs på SMS Roulette, haha.

Enjoy, rockeboller. Håper dere liker dagens underholdning.

Nå suser vi utover til mamsen og Jon for å hente Fokus. Han har nemlig vært på overnattingsbesøk siden jeg skulle arrangere babyshower, og den lille firbente gæmlisen er ikke akkurat begeistret for såpass mange kaklehøner på én og samme gang, haha.

Nyt ettermiddagen så lenge, så sees vi snart ♥

Peace & Love

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

15 kommentarer til DIALEKT CHALLENGE

  1. Hei Kristin, digger bloggen din:)
    Litt of topic, men lurte på hvor du fikk tak i tekstile til putene dine? Har lett etter innlegget der du sydde de selv, men finner det ikke!

  2. Hahahahah!! Jeg elsker når dere legger ut video og jeg føler meg bare kjempe teit som sitter her og ler for meg selv🙈 Tusen takk for denne herligheten også håper jeg dere får en fantastisk valentines day i morgen❤

  3. ÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!! GOL ER HELT FEIL!!!! Haha, dere må jo ta Hallingdialekta!!! Det er jo det som er dialekta på Gol, ellers er det jo ikke noe spesielt!! Hahaha, made my dayy!! Men sånn serr… Ta halling istedenfor :* :* :* Kommer til å bli såååååå mye bedre enn GOL!!!

  4. Ta Fredrikstad-dialekta neste gang 😄
    Og kan dere ikke ha en hel video hvor dere snakker østlandsk/bokmål? 😂😁😁 Dævver av videoene deres hver gang! Er de tinga dere sier og gjør før og etter challenge som gjør dere så sykt morsomme! Digger dere!

  5. Haha, utrolig artig! Dennis er glad i Haugesund dialekten ja. Veldig gøy når dere prøver dere på Østfolddialekten!

  6. Utrolig kult at Stjørdal’n av alle plasser var med 😂😂 Hvordan i all verden kom dere på det?? Utrolig bra utført forresten 😂👏👏

Skriv en kommentar

Blogglistenhits