DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

God kveld i stuggu ♥

Denne dagen har vært så fin, og hvor typisk er det ikke at de skikkelig herlige dagene går så altfor fort forbi?  Jeg tok formiddagen fri for å bruke tid på det som virkelig betyr noe her i verden (og som jeg listet opp i dette innlegget), nemlig å tilbringe kvalitetstid med et knippe gode venninner, og vår kjære lille «nevø». Jeg har ikke sett Jax siden han ble født for snart en måned siden, og det er faktisk ikke godt nok!

Jeg blir så utmattet og lei meg av at jeg aldri har tid til noe som helst – spesielt i denne fasen jeg er i nå, hvor tusen ting skal organiseres og fikses før jeg stikker til sjøs… Heldigvis blir det bedre etterhvert, og da skal jeg prioritere den fine vennegjengen min her borte såpass mye at de blir lei av meg, haha.

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

Anyways… Litt over klokken elleve i dag, var det tid for hyggelig samvær hos Stine, og da vi entret cribben ble vi møtt av et stort smil og duften av nydelig, hjemmebakt foccacia. Damn, her snakker vi skikkelig husmorpoeng! Lille nurket lå på pleddet sitt på gulvet, og der ble vi jaggu sittende hele gjengen, Stine, Ida, Pay og jeg… Og Bailey, selvfølgelig – den firbente, nydelige lille divaen i gjengen ♥

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

I noen gode timer glemte jeg alt om jobb, stress, utfordringer, drama, kjas og mas, og det var så deilig å bare forsvinne litt fra den kaotiske hverdagen, skru telefonen på lydløs, og bare være her med de beste jeg vet. Jeg kunne ikke hatt en bedre start på uken, med andre ord, så får jeg heller ta igjen tapt jobb i morgen…

Jeg er virkelig heldig som har så mange fine venner i livet mitt – det er nemlig ikke en selvfølge! Ta vare på de som står dere nær – det er så viktig ♥

Klem i fleng

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

12 kommentarer til DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

 1. Høres ut som en deilig mandag! Og så nydelig lille Jax er😍 Nyt resten av kvelden. Stor klem til fineste du❤

 2. God kveld til deg Kristin ❤

  Høres og ser ut som en fin og hyggelig dag du har hatt i dag 😀👍😍

  Venner er gull verdt ja Jeg er ikke en av de som har veldig mange venninner, men de jeg har av venninner prøver jeg virkeli å ta vare på. Stor klem til deg ❤😀

 3. Så koselig innlegg. Så sant det du sier, vi må ta vare på de som betyr mye for oss.

  Stor klem til deg

 4. Hei Kristin😊 Spør igjen eg. Vet du har mye å gjøre om dagene.men når blir ting bestilt fra nettbutikken sendt ut?bestilt for over 2 uker siden og enda ikke fått det eg har bestilt. Ha en fin dag i morgen❤

 5. Hei.

  Jeg lurer på hvor det blir av pakken min som jeg bestilte fra Styleconnection 10. mars?? Den er betalt og nå går det ikke an å skrive til den mail-adressen din lenger.

Skriv en kommentar

Blogglistenhits