DET ER BÅDE VANSKELIG OG TØFT…

Hei mine fine… I dag er ingen god dag, og skal jeg være helt ærlig har det ikke vært særlig bra på veldig, veldig lenge. Jeg har prøvd å holde masken – prøvd å være positiv og energisk, og i tillegg si til meg selv at det ordner seg… At det skal bli bra til slutt! Noen ganger blir det bra til slutt, andre ganger ikke…

DET ER BÅDE VANSKELIG OG TØFT...

Jeg har skuffet både dere, meg selv og de rundt meg i en altfor lang periode nå. Jeg har ikke klart å fullføre noe som helst, og har sittet igjen med tusen løse tråder, hundrevis av ubesvare kommentarer, meldinger og kundemails, og jeg har innsett at jeg ikke kan holde på med dette mer. StyleConnection legges ned – min lille baby som jeg har jobbet så inderlig hardt med, og som jeg har vært så himla stolt av.

Jeg har rett og slett ikke helse til å drive med alle disse prosjektene samtidig, og jeg har omsider innsett at jeg ikke er noen superwoman. Jeg har hverken tid, kapasitet eller helse til å drive både blogg, nettbutikk og en fysisk butikk… Tid til å være både gründer, designer, programleder, et medmenneske og foredragsholder, og jeg er nødt til å fokusere på de tingene som faktisk betyr noe. Jeg vil bruke tiden min på å være tilstede for famile og venner, til å kunne reise tilbake til Hellas for å hjelpe mennesker på flukt, akkurat når og hvor lenge det passer meg, uten å bekymre meg for business. Jeg vil reise og oppleve verden når jeg trenger et avbrekk, og ikke minst prioritere bloggen, og være der for dere. Bruke tiden min på å gjøre en forskjell jevnt og trutt, ikke bare når jeg har bittelitt tid til overs.

Jeg har skammet meg over bloggen de siste månedene, jeg har vært fraværende og lite inspirerende, og for å være ærlig har jeg ikke hatt noe å komme med. Jeg har vært på randen til å møte veggen både fire og fem ganger, men i disse tilfellene har jeg gasset på litt ekstra, tvunget frem smilet, og bare nektet å gi opp. Nå går det ikke lenger, og jeg er dessverre nødt til å si stopp.

All produksjon av klær har stoppet opp, og om 1 uke legges nettbutikken ned. I dette tidsrommet får dere ALLE varer til -60% rabatt ved å ta i bruk rabattkoden: FINALSALE. Deretter er det slutt på alt som har med webshop å gjøre, så er dere keen på å bestille noe fra nettbutikken min før jeg legger den ned, er det NÅ dere må slå til.

Jeg vil holde butikken på Grünerløkka (Thorvald Meyers Gate 85) åpen på ubestemt tid, og fokusere på mye moro og spruddel inntil videre, og dere er alle hjertelig velkommen innom for morsom shopping og en hyggelig prat. Bloggen skal selvfølgelig leve videre, i aller beste velgående. Herregud så bra denne bloggen skal bli!!!

Det gjør skikkelig vondt- det må jeg bare innrømme… Jeg var jo så hinsides stolt da jeg lanserte dette klesmerket den 15. mai 2014, men nå må jeg bare innse at det er over. StyleConnection som liksom var kommet for å bli… Kanskje en gang i fremtiden? Det har vært noen vanvittige år.. Noen ekstremt vanskelige og tøffe år, men herregud så givende det har vært i perioder. Jeg er så enormt takknemlig for at dere har backet meg, handlet hos meg, og at dere har støttet norsk design. Tenk at jeg har hatt over 10.000 handlende kunder – det er ganske sjukt, og det har vært en sann fornøyelse å få lov til å kle dere opp i StyleConnection. Det er en stor ære at mitt klesmerke henger i flere garderobeskap rundt om kring i Norge, og jeg ønsker å takke dere alle en million ganger for støtten.

Noen ganger går det ikke bare ikke som planlagt, så nå må jeg bare reise meg igjen, se fremover og gi full gass i andre prosjekter. Det blir bra til slutt…

Love you all ♥

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

73 kommentarer til DET ER BÅDE VANSKELIG OG TØFT…

 1. Vakreste, fineste Kristin, jeg føler så sterkt med deg og er så vanvittig stolt av deg at du aner ikke! Jeg har seriøst lurt på hvordan i all verdens vide dager du har fått det til å gå noenlunde rundt med kun 24 timer i døgnet slik som du har holdt på – klart veggen er hard å møte, men at det er uunngåelig, for selvom du ER et supermenneske, går det ikke an i lengden å klare så enormt mye so mdu har bitt over. Du har vært og er så vanvittig rå og FLINK, jeg er SÅ imponert over deg på absolutt alle plan og dette er ikke enden, det er kun midlertidig:) Jeg er absolutt ikke i tvil om at Styleconnection vil gjenoppstå, men som du sier, du må prioritere det som er det viktigste i livet ditt <3 SC kommer igjen med enda større kraft om en tid, det er jeg HELT overbevist om. Hjertelig tusen takk for all inspirasjon og for at du er den du er – du er HELT helt fantastisk!

 2. Dette var kjedelig å høre. Men så fint at du er ærlig om det. Ingen av oss klarer å være supermennesker over lang tid. Har dessverre ikke fått handlet så mye som jeg ville i nettbutikken, da jeg har prioritert bort kles- og accessorieshopping for en periode, men kommer definitivt til å benytte meg en siste gang av muligheten 🙂

  Det er veldig positivt at når du først har dårlig med tid og kapasitet, fokuserer på det som betyr noe. Det er ikke mange av oss som er flinke nok til! Og jeg er glad for at bloggen forblir, siden dette er den eneste jeg faktisk gidder å lese ordentlig.

 3. Huff, jeg må si at nå ble jeg utrolig lei meg. Det eneste jeg kan si er vel ta vare på deg selv, og det er jo det du gjør nå.
  Masse masse klemmer og lykke til med fremtiden <3

 4. Kjære deg❤noen ganger må man bare være ærlig om livet sitt.og er man ærlig så ser man hva som er viktigst for deg og ikke alle andre.det er bare en av deg og du har bare en kropp og din helse,man kan ikke dele den med andre,mn så greit det hadde vært.full respekt til deg ærligheten din.du skal leve livet for deg og ha det bra med deg selv.stor varm klem fra meg❤.

 5. Dette var trist, men helsa kommer først. Du er veldig inspirerende, og du kommer deg gjennom dette! Vi er med deg!

  • I am enjoying your Daily 5 book study and see lots of comments and ideas that relate to my own classroom. It's so intsereting to hear how special educators take the Daily 5 and make it work for their students. Very inspired!

 6. Så trist å høre 🙁 Dine klær er liksom noe utenom det vanlige. Du har gjort en fantastisk jobb!
  Tror alle vil inn å kapre seg noe før det forsvinner for nå kommer jeg rett og slett ikke inn på nettbutikken din. Håper alt ordner seg og du kommer godt utav dette uten et stort tap.

 7. Det var trist å høre Kristin! Jeg elsker kleskolleksjoner din og har mye derfra! Du har inspirert mange der ute med designene dine! Blant annet meg ❤️ Håper du får det bedre fremover og ønsker deg alt godt! Stå på!:) vil uansett fortsette å følge med på bloggen! Stor klem! ❤️

 8. Dette var ufattelig trist å høre! Jeg håper den en dag gjenoppstår! Det er ingen skam å måtte snu! Du har fått til sååå mye, og du kommer til å få til enda mer ❤ takk for alle de nydelige og kule klærne! Stå på! Du kommer til å reise deg fra dette ❤ og vi skal hjelpe deg! Fortsett å jobb for hjertesakene dine, du gjør en forskjell!

 9. Veldig trist, men jeg så det dessverre komme. Tror derimot at dette kan bli veldig fint for deg! Nå får du mulighet til å satse fullt på butikken, og det er ikke umulig å få inn litt klær der også. Du kan designe klær selv, og få trykket opp hos trykkerier, og dermed selge videre. Litt sånn som artister/band gjør med sitt merch på tour. En t-skjorte eller to i et begrensa opplag i butikken din tror jeg vil slå an! Ellers er det jo veldig gøy med alle de morosakene du har!

  Selv om det er trist tror jeg det er veldig riktig for deg!

 10. Kjære, vakre du ❤ Dette var tungt å lese men vit at du iallefall ikke har skuffet meg og jeg skjønner godt at du trenger å roe ned litt. Som jeg sa til deg når jeg var innom butikken sist, husk å pust!

  Bra du tar grep og jeg har troa på at styleconnection kommer seg på bena igjen etterhvert. Nå tar du bare en ting av gangen og vi er her å støtter deg!

  Stor klem fra meg ❤

 11. I fjor hadde jeg det tøft med studier og annet, og gikk til psykolog for å få hjelp. Hun sa noe som hjalp meg mye, som kanskje kan hjelpe deg også. «Vi har sett for oss hvor vi skal og at det bare er å gå veien rett frem til dit, uansett hvor hardt det er. I virkeligheten er livet fult av svinger, og vi må bare være med veien. Du har ikke feilet bare fordi ting ikke går slik du hadde planlagt».
  Det jeg prøver å si er at det her ikke er et nederlag, det er en pause slik at du kan komme tilbake sterkere, med mer erfaring og mer glød. Det er lov å ta en pause, du er ikke mindre av at du trenger en pust i bakken. Du får til det du vil, og du har utrolig mange som heier på deg og ønsker å hjelpe deg på veien!

 12. Du er tøff, en smule gal og utrolig rå! Dyktig i alt du gjør, og absolutt ikke noe mindre superwoman nå, enn før! Viser bare at du også er menneskelig 🙂 Står respekt av at du velger å legge ned styleconnection. Det er jo hjertebarnet ditt. Gleder meg til mer av deg fremover, både på blogg og på tv- skjermen.
  Digger deg 💃🏼

 13. Husk at du forsvarer tusen ganger ditt rykte som det sterke mennesker du er, i at du erkjenner dine grenser og setter foten ned, det står det respekt av til evig tid. Heia deg og heia livet❤❤❤❤

 14. Åh, så leit å høre. Klærne dine er så forfriskende, stilig og annerledes enn all mainstreamdrit som finnes i alle andre butikker. Jeg har handlet både fra nettbutikken og i fysisk butikk. Jeg har vært evig glad for at det endelig var okei for 30-åringer å kle seg i noe annet enn cardigans, dressjakke og skjorte. Pga deg tør jeg å kle meg akkurat som jeg vil selv om jeg har bikka tredve! Klærne dine vil bli savna, spesielt av meg. Likevel må jeg si at det er modig å innse at man ikke er et supermenneske, og deretter ta det skrittet å fokusere på det som betyr mest. Ingen vet hva morgendagen bringer, det er utrolig viktig å ta vare på de menneskene man har rundt seg. Det er i grunn det aller aller viktigste i livet.

  Trist det ikke gikk denne gangen, men hvem vet. Kanskje merket ditt vil pryde befolkningen atter en gang i framtiden. Jeg heier på deg! Og har stor forståelse for beslutningen. Ville bare fortelle deg at du er en stor inspirasjonskilde, og det ikke bare for tenåringer.

  Peace out.

 15. Kjære Kristin

  Du skal vite at vi lesere er utrolig stolte av deg som har stått på og gitt gass i alle disse årene. Tenk alt du har oppnådd i en alder av 30 år! Det er ikke mange som kan skryte på seg 10 000 kunder, egen nettbutikk, fysisk butikk OG en av Norges største blogger! Du er helt RÅ, med eller uten styleconnection. Vi er utrolig glade i deg – og nå er det bare å fokusere på fremtiden og alle de kjekke opplevelsene du har i vente ♥

 16. Hei fine Kristin,

  Selv om det er tøft nå så tror jeg du har gjort et veldig riktig valg. Jeg støtter deg 100%. Det er skummelt å ta slike valg men også utrolig befriende tror jeg om noen uker. Du er ei råtøff dame som jeg virkelig ser opp til og jeg gleder meg til å følge veien din videre. Bruk tiden fremover godt og hent deg inn. Du har mange sterke og fornuftige meninger og jeg heier på deg! Gode klemmer fra bloggkollega Anne Brith <3

  • Pour être honnête, je suis moins fan de Colette que je ne l’ai été. Disons que le côté "débusqueur de tendances" est à mon sens bien moins affiché qu’au début de l’aventure du concept Store. Auro1jd&#82u7;hui, on ne trouve plus chez Colette du "jamais vu ailleurs", mais bien du "vu partout, ou presque". J’aime toujours y aller pour flairer l’air du temps, mais je sais que je n’y ferai pas de découverte incroyable.

 17. Utrolig leit å høre, Kristin 🙁
  Vært ofte innom nettbutikken din mange ganger å du selger så kule unike klær og annet stuff, men har sjelden hatt råd… Nå har æ tatt meg råd til å handle litt <3

  Håper alt ordner seg og jeg elsker bloggen din 🙂 Stå på!

  Mange klemmer fra fast leser oppi nord 😉

 18. Life is a crazy ride! Du skal være stolt over det du har levert og utført. Det er en ærlig og viktig avgjørelse du nå har tatt. Ikke slit deg ut, du har resten av livet igjen!❤️

 19. Dette var en veldig trist nyhet.. Forstår at du har mange «baller i luften» nå om dagen, det handler rett og slett om prioriteringer 🙂 Håper likevel på et gjensyn med Styleconnection ved en seinere anledning, og ønsker deg masse lykke til med kommende prosjekter! Tusen takk for at du bidro til at jeg fant min stil <3 Stor klem fra en trofast kunde <3

 20. Å, Kristin💜 Dette skjønner jeg er veldig tøft for deg. Blir veldig lei meg på dine vegne. Men når én dør lukkes, åpnes en annen. Kanskje det var meningen at det skulle ende nå? Du har i hvertfall vært helt RÅ!! Superkvinne på ekte. Jeg har også nå fått handlet mitt siste kjøp på Styleconnection. Endelig ble favorittskjørtet, mitt🎈Gleder meg til å følge deg videre på dine neste eventyr! Du rocker🤘🏻😽

  • itulah saya pun hairan… tahun lepas memang bahasa arab tinggi ada diaa3ersikan&#82n0; cuba call kementerian atau tanya dengan kisas sendiri utk kepastian

 21. Så utrolig trist!! Kjenner det stakk litt i hjertet, men du er nødt til å ta vare på deg selv <3 Du er den viktigste personen i livet ditt!!! Jeg har troa på at du kommer deg gjennom dette og håper StyleConnection dukker opp igjen senere!
  Helt ærlig skulle jeg heller ønske StyleConnection stod og heller andre ting ble nedprioritert, men det er meg og min mening. Kanskje endres det når programmet kommer på lufta <3 Du har uansett all grunn til å være stolt!!!

  Stor klem

 22. Nei nå fikk jeg dårlig samvittighet ovenfor den andre kommentaren min. Unnskyld, Kristin! Jeg syns det er ufattelig trist og kan ikke forestille meg hvordan det er for deg! Samtidig som jeg får dårlig samvittighet fordi jeg ikke har handlet mer. Nå skal jeg i alle fall sikre meg de siste godbitene! Jeg har tros alt bursdag i mars, og jeg fortjener å kjøpe klærne dine!

  Unnskyld igjen, og stor klem <3 <3

 23. Du er bare et menneske, og har bare et liv, så da må du gjøre det som er best for deg! 🙂

  Jeg digger den fargerike bloggen din, så jeg kommer til å følge med videre på den uansett!

 24. Nå fikk jeg faktisk utrolig vondt i hjertet fordi jeg forstår hvor vanskelig dette må være for deg! Du skal være så vanvittig stolt over det du har klart, Kristin, og de klærne jeg har fra StyleConnection er de klærne jeg setter mest pris på. Du er så flink, og i mine øyne er du, og kommer alltid til å være, en superwoman!

  Og som du selv sier så er det kanskje mulighet for at nettbutikken kommer opp igjen om noen år. Iallefall, du fortjener å ha det så bra som mulig, og hvis denne avgjørelsen er med på å gjøre det, så tror jeg kan snakke på alle lesernes vegne at det er helt greit. Vi støtter deg uansett og er stolte av hva enn du måtte gjøre <3

 25. Så utrolig leit å høre 🙁 sannelig ikke lett å skulle ha så mange prosjekter på en gang. Syns du har vært råtøff! Har hatt gleden av å handle mange fine plagg av deg og jeg skal fortsette å bære klærne stolt. Syns du har levert både på blogg og butikk og i det heletatt. Det blir gøy å følge med deg på TV også. Ønsker deg all lykke til framover. Og husk: Det er bedre å angre på noe du har gjort, enn noe du aldri gjorde». Superstolt av deg. God klem fra hun som kjøpte svart skjørt, topp og stilig leopard-kjole av deg i går ettermiddag☺ Jeg måtte selvfølgelig gå i leopard i dag og syns jeg jaggu så fresh ut☺ Takk for god service! veldig glad for at jeg fikk besøke burikken din <3

 26. Ååå, Kristin! Dette var vond lesning…. Det er utrolig viktig at du tenker på deg selv oppe i dette her, vi skal støtte deg gjennom denne tunge tiden. Styleconnection har virkelig vært en fantastisk nettbutikk, og enda har jeg til gode å stikke innom og besøke butikken. Håper den kommer til å stå oppe en god stund til fremover.

  Superwoman er du uansett.

  Stor klem til deg

 27. Dette er kanskje litt too soon, men jeg tror dette er bra. Bloggen din har ikke vært bra på så lenge jeg kan huske. Av naturlige årsaker selvsagt, du har jo hatt hundre baller i luften, men denne bloggen trenger fokus og pleie hvis lesertallet skal holde seg der det er/øke! Hvis du skjønner? Mente ikke dette så krasst som det kanskje kan fremstå😬 Jeg har virkelig troen på bloggen din fremover!

 28. Herlighet, Kristin, fantastiske Kristin, dette var forferdelig trist å lese.. Jeg kan nesten ikke tro at du har holdt vanskelige og vonde ting inne såppass lenge. Du er faktisk en superwoman. Det er kjempetrist at nettbutikken og klesmerket ditt legges ned- men som du selv sier, kanskje en gang i fremtiden?… Vi er hvertfall her for deg, og det kan jeg si med stolthet. Du er en fighter, du lærer oss så mye, hver eneste dag. Du er så god! Tenk på deg selv og ta den tiden du trenger til å samle deg selv og komme litt ovenpå igjen. Vi tenker på deg og vi er her når du er tilbake.

  You are amazing! Mange varme gode klemmer til både deg og Dennis 💜💜

 29. Du fortener all respekt kjære Kristin!! Å starte en bedrift krever mye mot, og det å avslutte en krever enda mer. Du er et enormt forbilde for meg og mange andre!!❤️ Fortsatt å stå på, we got your back!!!❤️

 30. Dette er leit og trist, men det aller viktigste er at du tar vare på deg selv! Du er mer enn bra nok som du er. Ikke glem det 💜

 31. Dette er så trist å høre! :(( Tusen takk for at du har designet de kuleste, fresheste klærene i verden! Klem❤

 32. Kjære kjære Kristin, jeg håpet helt ærlig at dette var en dårlig spøk, men forstår situasjonen.

  Jeg har støttet og støttet (har tilogmed lagt merke til at jeg har klart å lage meg TO brukere hos nettbutikken din) merket ditt, da jeg simpelt ELSKER designet ditt.
  Jeg har alltid kledd meg i mørke klær, men har nå begynt å kle meg i litt mer fargen, og det takket være deg!

  Jeg legger inn min siste ordre hos deg nuh, og jeg HÅPER OG TROR at dette ikke er det siste vi har hørt fra klesmerket: StyleConnection – for Kristin, DU HAR VÆRT HELT RÅFLINK!!! Dette har du fått til alene, og du skal være stolt som faen av det!

  Detta var triste nyheter, men jeg sitter rolig i båten og venter på noe klær i fremtiden

  Klemmer til deg Kristin ❤❤❤

 33. Så urtolig kjedelig Kristin 🙁 Du får til utrolig mye, så prøv å ikke se på dette som et nederlag. Tenk på alt du har fått solgt og utrettet. Du har påvirket mange i klesveien og kommer til å fortsette med det selv om du ikke produserer til ditt eget merke. Kanskje du kan anebafalle oss andre merker og ha outfits post og sånn hvis du får mer tid? Det handler jo om at du har så utrolig mye fett som skjer om dagen at du ikke har tid til alt. Butikken din og merket ditt er rått så jeg håper det kommer tilbake når du har mer tid. Vi er glad i deg uansett og jeg gleder meg til å se hva annet du finner på! Helsen er viktigst, så lytt til deg selv. Stor klem fra meg <3

 34. Har hat så mange diskusjoner om det med og slutte med en jobb med folk. Og jeg skjønner at det er tungt og gi slipp på noe som man brenner for eller har veldig lyst til å holde på med. MEN man skal ha en helse, og man får bare en kropp og en helse som man kan enten forverre eller forbedre så lenge vi lever. Og jeg tenker at når ting går på helsa løs så er det ikke lenger en drøm eller noe man brenner for. Da blir det mer et tiltak og noe man prøver å unngå.
  Så da er det kanskje bedre og legge hatten på hylla mens man fortsatt har noe helse igjen.
  Gleder meg til å forsette og følge bloggen å se hva du for til av andre ting som du brenner og drømmer om. Følg drømmene dine!

  http://www.josefine.blogg.no

 35. Så trist å høre. Jeg har handlet noen ting i nettbutikken, dessverre aldri vært i den fysiske butikken i Oslo :(. Hadde egentlig tenkt å dra innom når jeg besøker søster mi når jeg rekker, men jeg rekker mest sannsynlig ikke det nå. Likevel har jeg bestilt en siste godbit i nettbutikken. Kommer til å savne klærne dine og tingene jeg bestilte. Endelig var noe mer fargeriket og noe annet enn alle andre og unikt. Dessverre blir det vanskelig å finne det nå. Likevel tusen takk for en super innsats med nettbutikken og moten du lagte.

  Klem!

 36. Så utrolig leit, men forståelig! Jeg har handlet et par ganger på nettsiden, og er veldig glad for produktene. Jeg bor et stykke unna Oslo, men tenker å dra til butikken din i nærmeste fremtid. I forhold til det lurer jeg på en ting, er du alltid i butikken når den er åpen? Ellers, fortsett med alt det gode du gjør!

 37. Jeg syns virkelig at dette er trist! Jeg elsker nettbutikken din og handler dit så ofte jeg klarer uten å blakke meg helt.. jeg kjenner at jeg er lei meg på dine vegne og skulle ønske det var noe jeg kunne si for å gjøre saken bedre. Du har alltid vært så sprudlende, men jeg skjønner at det ikke alltid er så lett å smile hele tiden når du i realiteten ikke har det så kult!

  Jeg ønsker deg det beste her i verden og hvis dette er veien til et bedre liv hvor du føler du får gjort mer, da er du på vei til en god start!

  • Very nice! Deer are such great sujbtces to shoot. Often if your quite enough as well they will stand nice and still for a good long time.

 38. Nei, oi! Dette var trist, men du må gjøre det som er best for deg selv. Du har gjort en så enorm fin jobb og jeg er utrolig glad for at jeg har nærmere 20 artikler fra ditt merke. Jeg er stolt av deg <3

  • You've come a long ways. Very happy and proud of you! Also, super loving your makeup here! Pokialein-lcre skin <3 Mind sharing what base makeup you used?

 39. Du er utrolig rå, flink og inspirerende💗💗 glad du gjør dette for å hjelpe deg selv☺️ Du fortjener ikke ha det vondt🙈

 40. Kjære deg, ta deg en velfortjent pause. Vi trenger bloggKristin. Aldri kjøpt noe på nettsiden din, men slengte inn en ordre nå. Håper du får det bedre, det fortjener du

 41. Nå fikk jeg vondt av deg! For jeg kan forstå hvor vanskelig det må ha vært for deg å ta denne beslutningen. Jeg er stolt av å eie en god del klær fra kolleksjonene dine, de er så utrolig freshe! Jeg kommer til å savne å kjøpe klærne dine, men for å være helt ærlig er jeg superletta over at det ikke er bloggen du legger ned. For vi trenger deg som forbilde og inspirasjon, og jeg er veldig glad for at du har innsett selv at du ikke kan være superwoman over lengre tid uten at det går utover helsa. Så jeg syns det er synd, og aller mest for din del, at babyen din legges ned, men jeg er glad for at du vil ha det litt bedre fremover, og litt mer tid til å prioritere det du helst vil prioritere.

  Ha en supergod helg! Mange klemmer! <3

 42. Så utrolig trist , Kristin.. 🙁 Jeg trodde først dette var en super tidlig April fools.. Jeg syns at du har så mye fint i butikken og har helt fra starten digget merket Styleconnection, min favoritt Go-To genser er galaxygenseren din og jeg har også kjøpt masse julegaver i nettbutikken din! Men jeg skjønner det godt at det kan bli mye og jeg er glad du har tatt et valg og slipper å gå med dårlig samvittighet mer. Ikke noe press, men jeg kommer alltid til å ha et lite håp om at du vil åpne butikken igjen i fremtiden <3 Du har gjort en super jobb, sikkert mer enn vi leserne noensinne kommer til å skjønne og jeg er kjempe glad for at bloggen fortsetter!!
  Masse lykke til, Kristin!! Vi støtter deg, alle sammen <3

 43. Det var veldig trist å høre :/ Men helsa kommer først og du må ta vare på deg sjølv <3
  PS: Har sendt deg ei melding på facebook og håper du vil svare meg..

  • Ozan diyor ki:Ersin Hocam’ın katledilmesinden bu yana tek bir deÄŸiÅŸiklik yok.Hastaneler hala yol geçen hanı,göstermelik dahi olsa güvenlik önlemleri arttırılmadı,hastayı hekime karşı bileme operasyonu da son sürat sürüyor.Maalesef saÄŸlık çalışanları olarak o kadar tepkisiz hale gelmiÅŸiz ki,meslektaÅŸlarımızın öldürülmesinin,saldırıya uÄŸramasının unutulması bir seneyi bile bulmuyor.Ä°ÅŸte acı itiraf,unuttuk biz seni Ersin Hocam,kimsenin haÄrmrla±aya,baÅŸt±mızdakileÄe hatırlatmaya da pek niyeti yok gibi.

  • Hi Carey! I just found your blog through Pinterest because someone pinned your quinoa recipe. I love, love, LOVE quinoa (hence my blog title 🙂 ) and it’s so exciting when I find new and yummy sounding recipes. Your blog is just fabulous, I love the design and you have some awesome recipes! I will definitely be exploring here more!!

 44. Kjære Kristin

  Dette var utrolig trist å høre 🙁 Du har jo jobbet virkelig hardt med å få til å oppnå denne drømmen. .
  Jeg forstår veldig at det var en vanskelig avgjørelse å ta ,men som du selv sier også helsa og mye annet kommer først..

  Er glad jeg har noe av dine produkter hengende i skapet fra deg da,fordi er jo så fantastiske og herlige klær .

  Håper virkelig at jeg rekker å komme til Oslo å til butikken før den blir lagt ned da ..

  Det som blant annet i tillegg til mye annet, er / eventuelt blir ekstra trist, er jo at du / dere har lagt så mye tid i arbeidet med å få igang butikken i Oslo.

  Stor klem <3 Bra at du tenker deg selv også .:) <3..

 45. Rettelse på siste setningen. Br du tenker på din egn helse også som innebærer også
  deg selv også, før det blir virkelig forsent. Klem.

 46. Huff mye gjentagelse av meg selv ble det ser jeg. Prøver engang til . :p.

  Er utrolig viktig og som flere skriver, er fint å se at du tar hensyn til egen helse / tar vare på deg selv og i tilegg tar beslutning før det er forsent.

  • Yo7;#821u&re in point of fact a excellent webmaster. The site loading velocity is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a great activity on this subject!

 47. Kjære Kristin!

  Jeg har lest bloggen din i mange år, men kommenterer veldig sjeldent. Nå syntes jeg det var på sin plass med en kommentar. Så UTROLIG tøft av deg å ta dette valget. Det er selvfølgelig veldig trist, men det er åpenbart også et nødvendig valg du har tatt. Det høres kanskje rart/teit ut at jeg sier det, men jeg føler at jeg har sett det på deg i det siste.. at du ikke har hatt det helt hundre. Utrolig hvor mye som skinner gjennom. Haha kjenner deg jo bare via bloggen. Tenkte at dette var riktig valg med en gang jeg leste. Du virker som et herlig, fantastisk og sprudlende menneske, og jeg GLEDER meg til å følge deg videre med nytt mot og ny energi.

  Stor klem fra meg ❤

 48. Vakre, gode Kristin❤ Dette var trist å høre, men likevel fullt forståelig. Har lenge tenkt at du har utrolig mye å holde på med, og lurer ofte på om det ikke blir for mye. Bra at du tenker på egen helse – det er det viktigste!
  Sender deg en stor, god klem😘

 49. Din helse er første pri, og det er viktig for oss som har deg som forbilde, at du skal ha det bra – ikke minst DEG SELV og de rundt det!! 💓 Selvom det er veldig trist…. Men vi (eller JEG) kommer til å fortsette å følge deg rundt, der jeg har mulighet!

  Fortsett med å vær der fantastiske menneske som det du er! For verden kan ikke miste det sprudlende, gøyale, kjempende, trofaste (osv.) vesenet som det du er ❤
  Stooorklem fra meg!

 50. Kjære vakre Kristin. Eg skjønne at det e veldig tøft. Samtidig så tenke eg at avgjørelsen din komme fra hjerta ditt og då e det ein avgjørelse som e best for deg. Mange klemmer te deg. Også glede eg meg te å gi deg ein orntlig klem neste gong eg møte deg igjen ein gong i framtiå ❤

 51. Kjære flotte Kristin <3 Dette var ikke noe hyggelig å lese… Også jeg som har ventet på at "Leopard Sweat Dress" skal komme tilbake in stock! 🙁 Finnes den i butikken kanskje? Bor et lite stykke unna, men kjenner at jeg virkelig trenger den kjolen i livet mitt nå som jeg er kvitt gravidmagen og alt.

 52. Kjære Kristin,

  Du er en super inspirerende person jeg ser kjempe masse opp til. Jeg kjenner deg ikke, men allikevel ser jeg på deg som er god, snill, morsom, hjelpsom og omsorgsfull person. Jeg har lest bloggen din i mange år, men kanskje ikke vært like flink til å kommentere innlegg. Jeg synes det kjempetrist at klesmerke nå blir borte. Derfor tok jeg meg friheten til å gå ned til butikken i dag akkuratt på åpningstiden for å handle inn så masse klær som mulig! 🙂 Jeg forstår din avgjørelse godt og er glad for at du tar vare på deg selv og prioriterer det som er best for deg.
  Håper å se deg i butikken neste gang jeg skal ditt 🙂 Stor klem til deg <3

 53. Så trist det må være for deg å møte veggen og se nødvendigheten av å kutte ned på antall engasjement. Jeg har lenge sett konturene av krisen din i form av hvordan du har fremstått. Sliten og slitt mellom tusen baller i luften samtidig. Bloggen og skriveriene har vært preget av en stresset eier som aldri har funnet harmonien i tematikk.

 54. Kjære Kristin! Jeg har fulgt deg en stund og lar meg inspirere av deg, din energi og fargerike hverdag. Så synd at det ikke går lenger med Styleconnection, alle vi som har fulgt deg vet hvor mye du brenner for dette. Forhåpentligvis får du andre muligheter! Et så grepa og flott menneske som deg får det alltid til på en måte:-) Du er god, uansett! Heier på deg! Klem

Skriv en kommentar

Blogglistenhits