ALDRI FØR HAR JEG GRÅTT SÅ MYE…

Altså… I går hadde jeg noe som minnet mer om et mental breakdown, enn en lettrørt bergenser. Jeg grein og grein… Jeg hikstet for pokker – så mye at de som satt ved siden av meg spurte om det gikk bra med meg, haha.

Mine damer og herrer, la meg bare si at Skjønnheten og Udyret er VERDENS VAKRESTE FILM! Denne filmen har alltid vært min soleklare Disney-favoritt, og det var helt magisk å se den «ekte» versjonen med nydelige Emma Watson i hovedrollen. Åh… Jeg er faktisk målløs! Dette var så vidunderlig – en førpremiere helt utenom det vanlige, og med meg hjem ble både tegnefilmen på DVD, samt disse figurene som ble sentrale i dagens første bloggpost, haha. Jeg er litt rar, I know!

ALDRI FØR HAR JEG GRÅTT SÅ MYE...

Jeg sitter egentlig bare igjen med en varm følelse… Livet mitt er seriøst beriket etter å ha sett denne filmen, og jeg kan med hånden på hjerte anbefale den videre til absolutt ALLE. Det er bare til å glede seg, folkens… Og husk servietter eller kleenex da du garantert kommer til å felle noen tårer! Jeg må bare sitere herlige Ingeborg Heldal, som skrev så fantastisk på Facebook i dag;

«Jeg har et kraftig prinsesseanfall, som nok kommer til å vare en stund. I går så jeg Beauty and the Beast! Åååååååh, jeg hadde gåsehud over hele kroppen i to timer. Gråt NON-stop og følte at jeg satt konstant i mentalt konfetti-regn. Herregud, så vakkert det var! Je suis Belle»

Herregud, den dama får sagt det! Det var nemlig akkurat sånn det føltes ♥

ALDRI FØR HAR JEG GRÅTT SÅ MYE...

ALDRI FØR HAR JEG GRÅTT SÅ MYE...

Åh… Jeg gleder meg til å se filmen enda en gang. Jeg kommer nemlig aldri til å gå lei av denne filmen, og det som var litt ekstra kult, var noen nye scener og sanger som ikke er med i tegnefilmen… Og så må vi ikke glemme hvor bra dame som er valgt ut til å spille Belle! Emma Watson er fantastisk, hun er ekte og naturlig, og et fantastisk forbilde, og passer så glimrende i denne rollen. Belle er jo en tøffing som står opp for seg selv, er godhjertet og tøff, og det er Emma også. Et skikkelig godt forbilde, med andre ord!

Nei, dere… Dette var magisk! Gled dere ♥

Jeg er på plass i sjappa, og hygger med fredagslisten på Spotify og kaffe i koppen – snart helg!

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

11 kommentarer til ALDRI FØR HAR JEG GRÅTT SÅ MYE…

 1. Jeg var også så heldig å få se denne igår, og OMG!
  Jeg ELSKET den filmen, og jeg var helt sikker på at jeg kom til å gjøre det også siden jeg elsker tegnefilmen. Har gått å ventet nå i 2 år på at denne skulle komme ut og ble ikke et gram skuffet. Gleder meg SÅNN til å se den igjen. Fy så nydelig <3 Satt med frysninger, smil, tårer og latter gjennom hele filmen. Åh, nei jeg har ikke ord. ELSK ELSK ELSK <3 <3 <3

 2. Åååh så gøy å høre!! Jeg skal se denne på kino i kveld og jeg gleder meg SÅ mye😍 Håper du får en fantastisk helg!

 3. Åh, nå gleder jeg meg enda mer til å se den i morgen!
  Nyt fredagen og helgen, fineste du ❤️ Stor klem 😘

 4. Hei! Bestilte varer fra nettbutikken din for 8 dager siden, men har ikke hørt noe om når de kommer? Har heller ikke fått noen sendingsbekreftelse .. Hvor lang tid tar det tror du?

 5. Har gledet meg sååå mye til denne filmen!😍 Kjønnheten og Udyret er helt klart my number ONE Disney favoritt😁

  Ha en fin kveld og super helg☺

 6. Jeg var også på førpremiere på den i går og herregud for en nyyydelig film! Gåsehud fra begynnelse til slutt. Tårene trillet og satt igjen med en helt spesiell følelse. Har allerede avtalt kino date med en venninne så den skal sees igjen! ❤🌹

 7. Så søtt! Gleder meg til å se denne filmen. Om den er så god som det høres ut som så er det bare å klappe i hendene. Ønsker deg en fin fredagskveld 🙂

 8. Hei Kristin😊 Har bestilt den milkshake t skjorten i nettbutikken din for 2 uker siden. Pengene er trekt men enda ikke fått den i posten. Vet du hvor lang tid det tar før jeg får den?

 9. Kom nettopp hjem fra kino nå og FY FADER for en fantastisk film!!! Tror det må være den beste jeg noen gang har sett – og den skal garantert ses 100 ganger til. NYDELIG

Skriv en kommentar

Blogglistenhits